Hur man hackar Android-spel [Tutorial]

Okej, vi vet att detta är halt. Att fuska på Android-spel är inte exakt en otrolig sak att göra. Varför fuska i en sport som är tänkt att vara kul, eller hur? Och dessutom tävlar du med dina vänner, inte fiender.

Ärligt talat, ja, vi erkänner det faktum, och därmed anser vi att det är viktigt att rensa perspektivet från vilket denna tutorial har skrivits. Som sådan försöker vi hjälpa, som sitter fast på en krävande nivå, eller som vill överföra sina sparade spel till en ny enhet, eller som vill utveckla spel som inte kan smiddas med fusk.

Sammanfattningsvis är detta en pedagogisk guide som, även om, lär dig hur du kan fuska Android-spel, men starkt avskräcker dig från att använda dessa fusk på falska sätt. Alternativt kan du använda dessa knep för att frigöra dig själv från elände att fastna på en imperial nivå och kämpar för att hitta en väg ut. Att förstå hur dessa fusk fungerar kan dessutom hjälpa dig att utveckla förstklassiga spel som inte kan skamas. Kom ihåg att om du vill vara dålig ska du vara dålig av en anledning. Så innan du försöker dessa tricks, se till att du har en tillräckligt god anledning att stödja ditt val.

Hur som helst, låt oss lägga vår utopia åt sidan en stund och komma igång med appar / trick som gör att du kan fuska / hacka Android-spel.

Förutsättningar

Alla trick som nämns nedan kräver en rotad Android-enhet . Om du inte vet vad rooting är och hur det görs, läs vår djupgående guide om Android-rootingprocessen.

Vad fusk inte kan göra

Innan vi diskuterar vad fusk gör, och hur det fungerar, skulle vi vilja släppa lite luft på vad dessa fusk inte gör - eller snarare - nämna de spel som dessa fusk inte fungerar på.

Fuskarna fungerar inte om-

  • Spelet lagrar variablerna i spelet (ammo, hälsa, rikedom) på serversidan (dvs. en utvecklare serverar inte innehåll eller data över ett nätverk).
  • Spelet kräver en kontinuerlig nätverksanslutning.

Kort sagt, dessa fusk kan inte manipulera data på serversidan. Det kan bara manipulera de offline data som lagras av spelet. Det betyder att fusk på Android blir exponentiellt svårare, eftersom många utvecklare börjar lagra mycket data i molnet för att öka spelets totala prestanda.

Inställningar som ska ändras

Förutom att du redan har root-åtkomst, kan du också behöva ändra en handfull inställningar på din Android-enhet. Innan du börjar tar du din Android-telefon och går in i appen Inställningar .

Du vill gå in på dina utvecklare eller utvecklingsalternativ och aktivera USB-felsökning. Detta ger dig åtkomst till hela ditt Android-filsystem via en USB-kabel.

Du kanske också vill se till att ADB är installerat på din dator. När den är installerad kan du skriva adb-skal i din terminal och sedan su för att få superanvändaråtkomst. Därifrån bör du kunna komma åt de djupa komplikationerna i dina speldata.

Hur hackar du Android-spel?

GameCIH2- The Ultimate Cheat Engine

Vi startar med numero uno cheat-motorn för Android- GameCIH2. Det är en app för rotade enheter som körs i bakgrunden och låter dig redigera variablerna i spelet som finns i det tillfälliga minnet. Med andra ord, appen låter dig redigera värden på attribut i spelet som rikedom, ammunition, hälsa osv. Appen söker på olika minnesplatser efter variabler som "pengar" genom en test-och-felmetod. GameCIH2 fungerar för nästan alla spel på Android-marknaden, och är ett av de enklaste sätten att köra lågnivåredigeringar av speldata.

Spel som kan hackas med GameCIH2: Drag Racing, Temple Run, Racing Moto, Lane Splitter, Defender II, Assaulter, Myth Defense, Castle of Shadows, Toy Village, Can Knockdown, Subway Surfers, Fruit Ninja, Dream Heights och många fler .

GameCIH2 aktiveras av en snabbtangent som måste tryckas in medan du spelar spelet. Om du trycker på snabbtangenten medan du spelar spelet öppnas GameCIH2. Ange antalet mynt, pengar, hälsa eller ammunition du vill vinna. Minimera GameCIH2 och fortsätt med spelet. Fusk ska fungera, och du skulle få de begärda mynt, ammunition eller hälsonivå. Följ den här tråden på utvecklare för att veta mer om fuskmotorn. Appen är ganska enkel att använda, och eftersom den fungerar med de flesta Android-spel är den, utan tvekan, den ultimata fuskmotorn för Android.

Ladda ner GameCIH2

Game Guardian

Det finns en annan app som du kan prova om du inte kunde genombringa spelet GameCIH2. Appen är inte lika bra som GameCIH2, eftersom den inte låter dig söka efter variabler manuellt. Så om spelet har något konstigt namn på mynt kan du inte använda Game Guardian. Du kan dock söka efter anpassade etiketter på olika minnesplatser och redigera deras värden. Appen låter dig också låsa in flera adresser samtidigt, vilket tydligen betyder att du kan tillämpa flera fusk samtidigt. Stegen för att tillämpa fusk medan du spelar ett spel liknar GameCIH2.

Prova detta om GameCIH2 inte fungerade för dig. Följande tråd bör svara på alla frågor du kan ha när du använder Game Guardian.

Ladda ner Game Guardian

Om båda ovannämnda metoder inte fungerar, leta efter sparade spel

Om du inte kan fuska spelet med GameCIH2 eller Game Guardian, är det bästa sättet att leta efter sparade spel. Det finns många webbplatser på internet som är värd för sparade / avslutade spel. Det finns också korrigeringsfiler som du kan använda för att få obegränsad ammunition, kraft eller hälsa.

Skriv bara följande sträng i Google: +. När du har laddat ner det sparade spelet behöver du bara kopiera innehållet till / data / app (om du inte har flyttat appen till SD-kort). Om du tycker att det är svårt att hitta sparade spel kan du kolla in det sista avsnittet i denna artikel.

Hur fungerar dessa fusk?

Om du är intresserad av hur dessa fusk fungerar, här är graven. Fuskmotorn försöker få åtkomst till minnesplatsen i spelet som lagrar de viktiga variablerna. När fuskmotorn hittar minnesadressen låses den den minnesplatsen och förhindrar att spelet ändrar värdet på etiketten. Den svåra delen av fusket är att fastställa minnesplatsen som motsvarar det uppslagna attributet. När minnesplatsen hittats måste fuskmotorn bara redigera värdena och låsa platsen för att skriva om. Det enda sättet att förhindra att fuskmotorer redigerar dina variabler i appen är att lagra data på serversidan.

Hur överför du spel över enheter?

Ibland letar du inte efter några allvarliga hack / fusk utan bara vill överföra dina sparade speldata från en enhet till en annan. Vore det inte fantastiskt om du kunde spela ett spel på din smartphone och fortsätta spelet på din surfplatta precis från det du lämnade det? Du kan göra det med många tillgängliga verktyg som nämns nedan:

Datasynkronisering : Den mest praktiska appen för att säkerhetskopiera speldata och överföra dem till andra enheter. Data Sync låter dig dela appdata mellan Android-enheter. Data Sync fungerar via ett Wi-Fi-nätverk, men det kan också integreras med molntjänster som Dropbox och Box. Det stöder också att synkronisera data över enheter via Bluetooth och NFC. Detta är en fantastisk app om du vill synkronisera speldata mellan olika enheter och starta spelet på din surfplatta, precis där du slutade på din smartphone.

GameOn : Game On är ett nätverk av spelare över hela världen som laddar upp de sparade filerna, som i sin tur kan användas av andra spelare för att gå igenom nivåer och få XP. Game On-nätverket är för närvarande värd för 60 spel. Att leta efter en sparad framsteg och installera den på din smartphone är enkelt. Det är ett fantastiskt sätt att komma tillbaka på spåret, om du har tappat alla dina spelframsteg på grund av datasvetsning.

Spara Dela : SaveShare-applikationen för Android fungerar precis som Data Sync-appen. Om Data Sync-appen inte fungerar på din smartphone eller om du tycker att den är inkompetent kan du prova det här!

Google Drive: Det här kan överraska dig, men Google Drive är ett utmärkt sätt att överföra spel till andra enheter. Det finns faktiskt ett par alternativ för att göra detta. Först, när du först installerar din Android-smartphone, frågar Google dig om du vill säkerhetskopiera data till Google Drive. Om du accepterar kan du enkelt konfigurera din nya Android-enhet genom att välja alternativet att återställa från din gamla säkerhetskopia på din tidigare telefon.

Du kan också ladda upp hela Android-APK: er till Google Drive. Om du inte bryr dig om att navigera genom ett filsystem, kan du hitta ditt spels APK, kopiera data genom att högerklicka i filutforskaren och klistra in dem i Google Drive. Du kan sedan extrahera APK till din nya telefon och sedan klicka på APK för att installera.

Tips : Medan du använder spelen ska du undvika att uppvisa otroliga poäng på spelets ledarskiva, eftersom de flesta skulle ta antydan att du har fuskt för att få poängen. Hemligheten för framgång ligger onekligen i att dölja dina källor. Så se till att du täcker dina spår och inte syftar till en pompös poäng.

Det är också värt att notera att variabler i spel bara kan rymma så mycket data, så om du ställer in statistiken för hög, kan du mycket väl överfylla speldata, förmodligen kräva att du tar bort och installerar om. Och du tappar definitivt dina speldata där!

Observera också att vissa fusk är irreversibla. Om du till exempel försöker något av fusken för att få en hög poäng i spelet för att vara på toppen av topplistan, kom ihåg att det inte finns något sätt att återvända till det. Spel som Subway Surfers binder användarens statistik med sitt Facebook-konto. Så du kan inte ångra skadan om något skulle gå fel.

Dom

Som du kan se finns det många sätt att fuska på Android-spel. Det finns faktiskt båda metoderna för fusk med en enhet som du redan har rotat, liksom de som inte har rotats. Genom att följa vår guide ovan kommer du att lära dig hur du kan ändra specifika variabler för att ge dig själv fler saker som extra pengar, hälsa och annan statistik i spel.

Tyvärr blir det allt svårare att fuska i spel, särskilt eftersom Cloud-infrastrukturlösningar blir billigare och gör att spel fungerar mycket bättre på mobilen.

Vilka är dina favoritfusk i Android-spel? Låt oss veta i kommentarerna nedan.