Hur man gör Galaxy Note10 + ikoner och teckensnitt mindre | ändra teckenstorlek för textmeddelande

Många användare av Galaxy Note10 + vill ändra ett antal standardinställningar på sin telefon efter att ha installerat den. Om du tycker att Galaxy Note10 + -ikonerna och teckensnittstorleken är alldeles för stora, oroa dig inte eftersom du har ett alternativ att ändra dem. Lär dig vad du kan göra i den här tutorialen.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man gör Galaxy Note10 + ikoner och teckensnitt mindre | ändra typsnittsstorlek

Det finns några sätt att göra Galaxy Note10 + ikoner och teckensnitt mindre. Nedan finns de alternativ du kan prova.

Hur man gör Galaxy Note10 + hemskärmsappar mindre

Galaxy Note10 + har en stor skärm och en av de första sakerna som du kommer att märka när du ställer in enheten för första gången är de humongösa appgenvägar på startskärmen. Om du vill ändra det följer du dessa steg:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck och håll på ett tomt utrymme.
 3. Klicka på Hemskärmsinställningar.
 4. Här ser du ett antal alternativ som du kan ändra. Börja med att välja Hem-skärmlayout, välj sedan antingen Hem- och Apps-skärmar eller endast Hem-skärmen.
 5. Gå sedan tillbaka till föregående avsnitt och knacka på Hemskärms rutnät. Om du vill ha den minsta appikoninställningen väljer du 5 × 6 och trycker sedan på Använd.
 6. Gå tillbaka till föregående skärm.
 7. Välj Apps-rutnät och välj 5 × 6 om du vill använda det minsta alternativet. Klicka sedan på Apply.
 8. Det är allt! Din startsida ska nu se bättre ut och appgenvägar ska vara mycket mindre.

Hur man gör Galaxy Note10 + fontstorlek mindre

Om du också vill hålla teckensnittstorleken nere, följ dessa steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Display.
 3. Knacka på teckensnittstorlek och stil.
 4. Flytta den blå cirkeln till vänster för att hålla fontstorleken mindre.
 5. Om du vill ändra den aktuella typsnittsstilen, tryck på Teckensnittstil och välj ett annat teckensnitt från listan eller ladda ner ett nytt.

Hur man ändrar teckensnittstorlek i appen Samsung Messages

Vissa användare kan komma till sin överraskning att ändring av teckenstorlek på deras Galaxy Note10 + kanske inte påverkar teckenstorleken på deras textmeddelanden alls. Det beror på att inställningarna för Samsung-meddelanden för fontstorlek är oberoende av de allmänna inställningarna. Om du vill ändra teckensnittstorleken för dina textmeddelanden i standard Samsung Meddelanden app följer du dessa steg:

 1. Öppna meddelanden app.
 2. Välj ett textmeddelande för att öppna det.
 3. Med två fingrar kan du zooma in eller ut på skärmen, vilket i sin tur kommer att ändra teckenstorleken för nämnda textmeddelande. Detta fungerar också i rutan Svara.

Vissa Galaxy Note10 + -teman kan också ändra appikoner och teckenstorlek. Försök att välja ett tema du vill ha om inget av förslagen ovan hjälper. Kolla in den här korta guiden om hur du ändrar temat på din Galaxy Note10:

Hur man ändrar Galaxy Note10 + teman | sätt att använda Galaxy-teman


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på vår Facebook-sida.