Hur man går förbi Factory Reset Protection (FRP) på Samsung Galaxy S10

Du måste kringgå Factory Reset Protection (FRP) på din Samsung Galaxy S10 om du inte längre kan komma in på hemskärmen. FRP: n utlöses om du utför Master Reset på din telefon men inte tar bort Google-kontot före återställningen. Egentligen kommer du inte att ha några problem, även om det är fallet förutsatt att du känner till Google-kontot och dess lösenord som var inställt på din enhet. Du måste bara ställa in telefonen igen med det kontot och FRP hindrar inte att du kommer åt din telefon.

Men om du använder ett annat konto är det när du kommer att låsas ut från din enhet. Detta är Googles sätt att skydda din Android-telefon. Stulna telefoner kan enkelt konfigureras igen om inte på grund av den här funktionen. Det finns naturligtvis andra användare som av misstag utlöste FRP och nu letar de efter sätt att kringgå fabriksinställningsskyddet och det är vad vi måste ta itu med i det här inlägget. Så om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande har liknande problem, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig.

Men innan någonting annat, om du har ett annat problem med din telefon, gå till vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat hundratals problem rapporterade av ägarna. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på vår webbplats eller åtminstone finns det liknande problem som vi redan har fixat. Så försök att hitta de som liknar eller är relaterade till ditt problem. Om du behöver ytterligare hjälp kan du dock kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Bypass Factory Reset Protection på Galaxy S10

Att ta bort FRP på din enhet är tänkt att vara så svårt att göra, men det kan göras. För dig som har löst det och inte har någon erfarenhet av att blinka en firmware på telefoner som denna, bör du bara gå till servicecentret och ta med ditt köpbevis och låta tekniken fixa det åt dig. Men för användare som förstår hur dessa saker fungerar, här är vad du bör göra:

Första steget: Ladda ner nödvändiga verktyg / filer

För att kringgå återställningsskyddet från fabriken måste du blixta fast programvaran. Så se till att du känner till modellen på din enhet eftersom du kommer att ladda ner de fullständiga firmwarefilerna baserat på det. Här är de verktyg eller filer du behöver:

 • Samsung USB-drivrutiner. Du kan ladda ner dessa filer manuellt via den här länken eller så kan du installera Smart Switch eftersom den också är fullpackad med nödvändiga drivrutiner.
 • Du kommer att använda Odin för att flasha firmware på din enhet. Följ denna länk för att ladda ner den senaste versionen.
 • Ladda ner kombinationsfiler för din telefon beroende på modell. Du kan ladda ner dem härifrån.
 • Logga in på Sam Mobile och leta efter firmware för din telefon baserat på modellen.

Ladda ner dessa saker och se till att du enkelt hittar dem.

Hur man fixar Galaxy S10 inget ljudproblem | felsökningssteg för att ljudet inte fungerar

Andra steget: Kör Odin

Du måste blinka kombinationsfilen som du laddade ner. När Odin öppnats klickar du på AP-knappen och navigerar sedan till katalog eller mapp där du laddar ner kombinationsfilen och välj sedan den.

Tryck sedan på START för att börja blinka. Telefonen startar på ett konstigt sätt efter det, men du bör ha åtkomst till Inställningar.

Tredje steg: Aktivera utvecklaralternativ

Du måste aktivera utvecklaralternativ så att du får tillgång till OEM-upplåsning. Gör så här: Inställningar > System > Om telefon > Tryck på Bygg nummer 10 gånger för att aktivera utvecklaralternativ. När det är aktiverat går du till sidorna för utvecklaralternativ och aktiverar OEM-upplåsning.

Hur man förbättrar batteriets livslängd på Galaxy S10 | fixa problem med batteriladdning

Fjärde steget: Master Återställ din telefon via återställningsläge

Innan du blinkar fast programvaran måste du utföra en fullständig återställning av enheten och så här gör du via återställningsläget:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markerar du ' Starta om till startladdare'. '
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten till nedladdningsläge.

Femte steg: Blixta fast programvaran för att kringgå Factory Reset Protection

När din telefon har startat upp i nedladdningsläget, anslut den igen till din dator och starta sedan Odin igen. Extrahera firmwarefilen och ladda sedan in lämpliga filer för följande: AP, BL, CP och HOME_CSC *. När du är klar trycker du på START och väntar tills Odin har slutfört omfasningen av firmware.

Efter det kommer din telefon att börja som om den är ny. Du kan nu ställa in det igen med vilket Google-konto som helst.

Vid denna punkt är proceduren för omkoppling av fabriksinställningssystemet förbikopplad.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Galaxy S10 fast på Samsungs logotyp | kommer inte att starta upp eller fastna i bootloop
 • Vad gör man om Galaxy S10-skärmen är knäckt | fixa Galaxy S10 knäckt skärm
 • Hur man tar bort Samsungs Bixby-knapp på Galaxy S10