Hur man förfalskar GPS-platsen på Android utan rot

Införandet av GPS på mobila enheter var ett revolutionerande drag som har förändrat sättet vi använder våra telefoner. Om du har använt platsspårning på din Android-enhet kanske du vet att det inte är lätt att använda en plats du väljer för appar och tjänster. Istället visas du automatiskt på din exakta plats, tack vare GPS-spårning. Men visste du att det finns sätt att faktiskt lura appar att tro att du befinner dig på en annan plats? Vi talar inte om ett VPN här, men appar som faktiskt kan ändra din telefons GPS-position som du vill.

Även om inte alla av oss kanske vill göra detta, kan det att hjälpa din GPS-placering vara till hjälp om du vill undvika att företag spårar din plats. Detta gör att du också kan lura dina vänner att tro att du befinner dig på en helt annan plats än där du faktiskt är. Men de flesta appar som hjälper dig att ändra GPS-platsen kräver root-åtkomst på Android. Idag ska vi prata om en handfull appar som inte kräver rotåtkomst på din Android-enhet för att förfalska GPS-plats. Låt oss titta på dessa appar.

Hur man förfalskar GPS-platsen på Android utan rot

Fake GPS-plats

En sak att komma ihåg med dessa appar är att namnen kommer att låta identiska med tanke på att de tillgodoser en viss uppsättning publik. Detta gör det också lättare att hitta dessa appar. Hur som helst, den här appen kommer med en omfattande uppsättning funktioner, så att du enkelt kan byta GPS-plats utan mycket oro. Du måste helt enkelt söka efter platsen du väljer och din GPS växlar automatiskt till regionen. Detta är lika enkelt som de kommer verkligen, även om det finns några andra saker att tänka på, särskilt om du vill avinstallera appen.

Utvecklarna nämner att det är nödvändigt att byta tillbaka till din ursprungliga plats innan du avinstallerar appen, eftersom enheten kan luras att tro att den falska platsen är den ursprungliga platsen. Om du ser det här problemet måste du bara installera appen tillbaka, ställa in din faktiska plats och behålla det så länge. Dessa är små varningar i vad som annars är en ganska praktisk applikation. Appen är en gratis nedladdning, och du behöver inte göra några köp i appen för att låsa upp funktioner. Se till att kolla in det från Play Store.

Nord VPN

Nord VPN kommer nästa på vår lista. Vi trodde att det skulle vara viktigt att inkludera ett virtuellt privat nätverk på vår lista för dem som behöver något för att hjälpa dem att titta på innehåll som kan geobegränsas. Nord VPN tillåter användare att ansluta till hundratals serverplatser över hela världen, vilket gör att människor i USA kan titta på UK-baserat innehåll eller något annat lands innehåll där det finns en VPN-server.

Nord VPN är ett bra sätt att förfalska ditt landskap för underhållningsändamål; men det är också ett bra sätt att se till att dina data förblir privata när du surfar på webben. Din egen internetleverantör kan inte ens se vad du gör online med Nord VPN!

Fake GPS

Den passande namnet "Fake GPS" kommer upp bredvid vår nedräkning och fungerar som ett bra sätt att förfalska din GPS-plats var du än är i världen. Det enda kravet är att du behöver köra en telefon på Android 4.0 eller högre, men annat än så är Fake GPS en gratis nedladdning! Det är ganska enkelt att installera när du har laddat Fake GPS på din telefon.

Gå till telefonens utvecklingsinställningar och se sedan till att rutan som säger Tillåt mock-platser är markerad.

Därefter byter du telefonens platsläge till “Endast GPS”, eller så kan du också inaktivera Location Services helt och hållet för att undvika att få cache-spotta platser efter att du har stängt av Fake GPS.

För att få Fake GPS till att fungera, se bara till att du öppnar Fake GPS-appen, se till att den körs och sedan köra appen där du behöver förfalska din GPS-plats.

Fake GPS GO Location Spoofer

Denna speciella app erbjuder samma uppsättning funktioner som appen vi pratade om ovan om än med en något annan uppsättning funktioner ombord. Du måste helt enkelt ange platsen du väljer och appen låter dig flyga världen utan att ens lämna din soffa. Den här appen har funnits länge, så utvecklarna har uppdaterat den övertid med nyare funktioner för att förbättra funktionaliteten. Du kan till och med lägga till geotaggar till dina bilder även om du inte är på den nämnda platsen.

När det gäller åtkomst utan root måste du vara åtminstone Android 6.0 Marshmallow. Eftersom de flesta enheter levereras med Android 6.0 Marshmallow är detta inte nödvändigtvis ett problem. Om du har ett äldre operativsystem måste du dock få root-åtkomst på din enhet. Appar som dessa kan bara vara till nytta för att lura dina vänner eller för att lura människor att tro att du är någon annanstans. Utvecklarna gör det dock tydligt att det inte ska användas för fusk. Så se till att du bara använder den för teständamål. Appen kräver en stabil internetuppkoppling för att du enkelt kan ändra enhetens plats. Det är en gratis nedladdning men den kommer med en handfull annonser.

Fake GPS-plats - Hola

Denna app kommer från Hola, vilket betyder att den har ett mycket mer förfinat användargränssnitt jämfört med de andra. Detta kan vara ett stort plus med tanke på att en förfinad och berikad användargränssnitt kan göra det mycket lättare för kunderna att använda det. Utvecklarna nämner att den här appen kan användas för att bryta de geo-begränsningar som vissa appar har infört. Det är därför de flesta kunder använder falska GPS-appar tillsammans med VPN-servrar för att lyfta begränsningarna för vissa appar och onlineinnehåll. Hola är också känd för sina VPN-tjänster, så det är ingen överraskning att utvecklarna också har en GPS-spoofing-app tillgänglig på Android.

Det är verkligen inte mycket du behöver veta när det gäller att ställa in det. Du måste helt enkelt ladda ner appen och välja den plats du vill att telefonen GPS ska teleportera till. Det är viktigt för användarna att inaktivera GPS-positionering med hög noggrannhet från Inställningarna och lämna den på GPS Endast eller Telefon Endast från platsinställningarna. Appen är gratis att ladda ner, även om du kan göra några köp i appen för att stödja utvecklarna. Vissa användare hävdar att GPS-förfalskning inte fungerar på vissa appar. Så var säker på att du vet om det kommer att finnas några apprelaterade begränsningar innan du använder falska GPS-appar. Appen har laddats ner nästan 5 miljoner gånger, vilket gör den ganska populär i samhället.

Förlöjlig GPS med joystick

Mock GPS är en raffinerad och polerad falsk GPS-app, och du kan enkelt ändra din GPS-plats utan att behöva göra mycket. Det finns en dedicerad meny för recents här så att du bekvämt kan byta till dina nyligen teleporterade platser. Du måste ställa in enhetens platsinställningar till hög noggrannhet för att få bästa resultat här. Det finns en bekväm joystick på skärmen, så att du snabbt kan ändra plats. Appen har mycket gynnsamma recensioner från kunderna, så om du letar efter en falsk GPS-app utan krusiduller måste den här vara det. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 och senare.

Fake Location (Mock GPS)

Utvecklaren här har designat appen precis som Google Maps, vilket bidrar till det övergripande överklagandet, och kan lätt lura någon att tro att detta är en officiell Google-app. Du får i stort sett samma typ av funktioner här, bortsett från utseendet. Användargränssnittet är enkelt och enkelt att använda, så du bör inte hitta mycket problem med att komma runt den här appen. Idealisk lämpad för människor som vill lura appar att tro att du är på en annan plats, den här appen kan komma mycket praktiskt. Det är en gratis nedladdning i Play Store, men den innehåller annonser. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.3 och senare.

Dom

Som ni ser finns det massor av utmärkta sätt att förfalska din GPS-plats, oavsett om du verkligen vill förfalska din GPS-språk, eller om du bara försöker "förfalska" din IP-adressplats för att titta på geobegränsade filmer och TV-program.

Har du ett favorit sätt att förfalska din plats utan att rota din Android-telefon? Låt oss veta hur eller vad din favoritapp är att använda i kommentarerna nedan - vi vill gärna höra från dig!