Hur man flyttar foton till SD-kort på Galaxy S7 Edge

Det kan finnas ett antal skäl till varför du vill lära dig att överföra foton till SD-kort på din Galaxy S7 Edge. Det här inlägget visar exakt hur man gör det. Denna korta handledning rekommenderar inte någon app från tredje part så det kan göras på ett säkert sätt. Se bara till att kortet du flyttar dina filer till fungerar korrekt för att undvika att förlora filer. Om det är ett nytt SD-kort föreslår vi att du formaterar det först med din telefon för att undvika eventuella filskador.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Så här formaterar du ett SD-kort:

 1. Från hemmet trycker du på Apps> Inställningar.
 2. Klicka på Enhetsunderhåll> Lagring.
 3. Klicka på Fler alternativ> Lagringsinställningar.
 4. Peka på SD-kort> Format> Format.

Hur man flyttar foton till SD-kort på Galaxy S7 Edge

Så här börjar du flytta dina foton till ditt SD-kort:

 1. Tryck på appar-ikonen.
 2. Klicka på Mina filer. Om du lägger alla Samsung-appar i en mapp öppnar du den mappen först. Annars letar du efter Mina filer-appen och knackar på den.
 3. Välj Intern lagring.
 4. Hitta och knacka på DCIM-mappen.
 5. Klicka på Kameraprogram.
 6. Tryck och håll på fotot som du vill överföra till SD-kortet.
 7. Klicka på Fler alternativ uppe till höger (tre prickar).
 8. Välj Flytta för att påbörja överföringsprocessen.
 9. Välj SD-kort.
 10. Om du vill flytta fotot till en ny mapp måste du skapa det först. Om en ny mapp inte längre är nödvändig, flytta helt enkelt filen till en befintlig mapp.
 11. Peka på Klar längst upp till höger.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.