Hur man flyttar bilder från en iPhone till SD-kort

Undrar du hur du överför eller exporterar foton från din iPhone till ditt SD-kort? Det här inlägget leder dig genom standardförfarandet. Läs vidare för att lära dig mer.

Ackumulerade meddelanden, videor och foton från din iPhone kan konsumera hundratals megabyte eller till och med gigabyte så småningom. Detta är när skapande av säkerhetskopiering eller filöverföring spelar en viktig roll. Förutom datorns hårddisk kan du också säkerhetskopiera eller överföra filer från telefonen till ett SD-kort. Filöverföringar görs vanligtvis sömlöst bland Android-enheter men lite komplicerade när det gäller Apple-enheter, särskilt iPhones. Apple designade sina smartphones utan SD-kortstöd, därför har iPhones inte SD-kortplatser. Eftersom behovet av extra lagring av iOS-enhetsanvändare skapade programutvecklare appar som snabb lösning. Och detta är det främsta skälet bakom att det finns iOS-filöverföring och datahanteringsprogramvara från tredje part. Sedan dess har iPhone-ägare redan ett alternativ att flytta iPhone-data till externa enheter eller SD-kort. Det här inlägget leder dig genom stegen för hur filöverföring sker från en iPhone till SD-kort. Läs vidare för att lära dig flytta bilder eller bildfiler från din iPhone till ett SD-kort.

Följande steg låter dig överföra foton från din iPhone till ett SD-kort med hjälp av iOS-dataöverförings- och filhanteringsverktyg som EaseUS MobiMover Free, som AnyTrans, Tenorshare iCareFone och liknande. Observera att menyalternativen och gränssnittet kan variera beroende på vilken iOS-filöverföringsapp du använder. Så här fungerar det.

  1. Om du inte redan har gjort det, ladda ner och installera din föredragna iOS-dataöverförings- och filhanteringsprogramvara på din Windows- eller Mac-dator.
  2. Stäng alla program / program som körs på din dator.
  3. Öppna iOS-filöverförings- och datahanteringsprogramvaran på din dator.
  4. Anslut din iPhone till både datorn och SD-kortet. Du kan behöva sätta in SD-kortet i SD-kortläsaren, om din dator inte har ett inbyggt SD-kortplats eller SD-kortläsardrivrutin. I annat fall sätter du in det direkt i det medföljande spåret.
  5. I din iOS-filöverföringsverktyg väljer du din iPhone och klickar sedan på Enhetshanteraren eller File Manager-ikonen. Andra verktyg har alternativ för att direkt överföra filer från iPhone till PC eller SD-kort. Välj bara det aktuella kommandot eller alternativet.
  6. Välj Foton eller Kamerarullmapp som innehåller de bilder du vill exportera eller överföra.
  7. Välj och ställ in ditt SD-kort som destination (exportväg / katalog).
  8. Välj alla foton som du vill överföra och klicka sedan på överföringsalternativet eller Exportera kommandoknappen för att bekräfta filöverföring.

Följ resten av instruktionerna på skärmen för att installera filöverföring från din iPhone till SD-kort. Du bör se en framstegsfält som anger den aktuella överföringsstatusen i procent. Vänta tills överföringen är klar.

När alla valda foton har överförts till den angivna enheten kan du öppna destinationsmappen för att kontrollera och bekräfta om alla filer är sparade där. Du kan använda dessa filer som säkerhetskopior eller extra kopia om originalfilerna på din iPhone försvinner eller skadas.

Om du stöter på fel när du försöker flytta foton från din iPhone till ett SD-kort kan du läsa felmeddelandena om att ha några ledtrådar om vad som gick fel och vad som måste göras för att korrigera felet och få filöverföringen att fungera. Eller så kan du hänvisa till tillämpliga lösningar och lösningar som finns på webbplatsens felsökningssidor.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!