Hur man fixar vanliga problem med iPhone 6 Plus [Del 13]

Även om det är en av de hetaste och mest avancerade smartphones på marknaden idag, är Apples iPhone 6 Plus inte perfekt. Användare fortsätter att avslöja irriterande problem här och där, även om de inte verkar minska populariteten för denna gadget. Det här inlägget täcker några av de vanligt förekommande problemen på den här underbara enheten så läs vidare!

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan maila oss på [e-postskyddad] för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Viktigast av allt, skicka ett e-postmeddelande med fullständig information om vad som händer. Om telefonen visar ett felmeddelande eller popup-fönster, vänligen inkludera dem så att vi kan ge dig mer exakta lösningar.

-------

iPhone 6 Plus visar slumpmässigt “Denna kabel eller enhet är inte certifierad och fungerar kanske inte tillförlitligt med iPhone” -fel

Problem : Jag får hela tiden följande meddelande, särskilt när jag inte har anslutit något till enheten "Denna kabel eller enhet är inte certifierad och kanske inte fungerar pålitligt med iPhone". Det driver mig nötter !! Bara slumpmässigt visas, även om enheten sitter på mitt skrivbord. Hjälp! Tack! - Susan

Lösning: Hej Susan. Felet "Denna kabel eller enhet är inte certifierad och kanske inte fungerar pålitligt med iPhone" dyker normalt upp om din enhet är ansluten till ett tillbehör (vanligtvis till en laddare) som inte uppfyller Apples krav. I det här fallet kan du åtgärda problemet genom att använda tillbehör från andra partier eller tredjepartscertifierade av Apple.

Men om telefonen fortsätter att visa felet även om den inte är ansluten till ett tillbehör som en laddare, kan det vara ett pågående problem med firmware och du kan behöva radera allt innehåll och inställningar på enheten. Tänk på att den här åtgärden kommer att ta bort allt i din telefon så se till att skapa en säkerhetskopia av alla dina filer, foton, videor, kontakter osv innan du fortsätter. Här är hur:

 • Gå till Inställningar .
 • Rulla ner till Återställ .
 • Välj Radera allt innehåll och inställningar (fabriksinställning).

Nu när du har återställt din iPhone till sitt ursprungliga tillstånd, ge den lite tid att göra sin sak och observera den. Om felet inte kommer tillbaka, betyder det att du lyckats eliminera det, men om det är motsatt, ring Apple support eller din tjänsteleverantör för att be om ersättningstelefon.

iPhone 6 Plus kan inte ansluta till App Store eller iTunes via Wi-Fi

Problem: Kära GRUNTLE.ORG. Jag har nyligen snubblat över din webbplats när jag var på jobbet, och jag har lagt märke till att du ger bra felsökning och råd. Jag har haft ett problem med mitt nya köp och jag hoppas verkligen att du har en lösning på mitt problem! ????

Jag har precis köpt en 64 GB iPhone 6 Plus här i Beirut, Libanon. Men hittills har jag inte kunnat ansluta till varken App Store eller iTunes via min Wi-Fi-anslutning för att ladda ner några appar. När jag öppnar App Store är allt jag får bara namnen på apparna som visas och det tar evigt för alla foton och skärmdumpar att ladda (jag har en 1Mbps internetanslutning, vilket inte är mycket, jag vet, men jag skulle tänka att jag åtminstone skulle kunna ladda ner något, även om det är långsamt). Efter att jag har valt en app och klickat på 'Get' och sedan 'Installera', är allt jag får den cirkulära sökrörelsessymbolen, utan någon laddning, och sedan stannar den och går tillbaka till 'Get'.

Observera också att allt fungerar bra för mobildata (3G) och jag har lyckats med att ladda ner några appar med det. Och det är värt att nämna att även på Wi-Fi lyckas jag ladda ner några appar bara mycket tidigt på morgonen (5-6 AM), men senare under hela dagen är det praktiskt taget omöjligt att ladda ner någonting (även när jag har kopplat bort alla andra enheter i huset, apparna når inte ens nedladdningsstadiet, bara den cirkulära sökprocessen).

Jag har testat allt från fabriksåterställning till ändring av datum och tid för att automatiskt ställa in, att stänga av plats, att starta om min Wi-Fi-anslutning, och ingenting verkar lösa problemet. Kan det finnas någon form av fel i min enhet, eller är det relaterat till inställningar eller kanske, eventuellt något i min ISP: s slut !?

Snälla hjälp eftersom detta gör mig galen eftersom det främsta skälet till att jag fick Plus är att ladda ner appar!

Ser fram emot ditt svar och många tack i förväg. - Rami

Lösning: Hej Rami. Har du en annan Apple-enhet (iPod, iPad, Mac) som kan ansluta till App Store eller iTunes via Wi-Fi utan problem? Du måste testa detta först för att utesluta en möjlig fråga i din ISP: s slut. Om en annan enhet kan komma åt någon av dessa två webbplatser när den är kopplad till ditt Wi-Fi-hem, är det en indikator på att problemet troligtvis bara är på din iPhone.

Vi vet av erfarenhet att logga ut från sitt Apple-konto och sedan logga in igen ibland fungerar. Om du inte har provat det går du bara till Inställningar> iTunes och App Store . När du är i det här avsnittet väljer du ditt Apple-ID och trycker på Visa Apple-ID så att du kan ange ditt lösenord. Prova sedan att ansluta till App Store eller iTunes.

Alternativt kan du också försöka acceptera de nya villkoren under Inställningar> iTunes och App Store så att du kan ansluta.

Om ingenting fungerar, vänligen be hjälp från Apple support eftersom det kan vara en kontorelaterad begränsning.

iPhone 6 Plus-kamera kan inte fokusera

Problem: Dear Mailbag. Hej jag är Delvalee. Min iPhone 6 plus har problem med bakkamera. Det fokuserar inte ens när jag håller det stabilt och i bra belysning verkar det inte fokusera. Kan du snälla hjälpa mig med det här? Med vänliga hälsningar. - Delvalee

Problem : Hej Kream. Efter en vecka med att använda min iPhone 6 Plus hade jag fokuseringsproblem på min kamera. Jag försökte allt möjligt men fungerade inte. Har du något användbart att göra? Jag blir så glad. - Anastasiya

Problem: God eftermiddag, jag tyckte att din artikel var mycket informativ om Zite. Jag undrade bara om du visste om några enkla korrigeringar för iPhone 6-kameran. Min kamera tar mycket krummiga bilder jämfört med mina flickvänner kamera. Ser ibland lite förvrängd ut mot ljus. - Richard

Problem: Hej. Mitt problem med iPhone 6 plus är att min bakkamera fungerar bra tills jag zooma och då kommer den inte att fokusera alls oavsett hur fortfarande jag står. Oskarpa bilder är allt jag får när jag zooma. Tack. - Angie

Problem: Hej herr / fru. Jag, Tarun Patel, skriver ett e-postmeddelande om kameraproblem med min iPhone 6 plus. Under en dag eller två försökte jag använda min kamera, men fokusen fungerar inte. Jag försökte direkt från kameran, snäpp chatt och andra applikationer men det skulle bara inte fokusera. Och så har inte kunnat få bra bilder. Jag förnekar inte att det inte har fallit. Det har en eller två gånger, men det var som för några veckor tillbaka. All hjälp till detta skulle vara mycket uppskattad. Tack! - Tarun

Lösning: Hej killar. Har du försökt kontrollera linsen på baksidan för eventuella fläckar som kan snedvrida eller störa ljuset som går in i kameran? Torka av linsen genom att använda en mikrofiberduk eller någon ren mjuk trasa.

Nästa potentiella lösning är med kraft att stänga kameraappen. Så här gör du:

 • Tryck snabbt på Hem- knappen. Du ser små förhandsgranskningar av dina nyligen använda appar.
 • Svep åt vänster för att hitta appen du vill stänga.
 • Dra upp appens förhandsvisning för att stänga den.

Om problemet kvarstår är nästa procedur att återställa telefonen. För att göra det, tryck helt enkelt ner knapparna Sleep / Wake och Home i minst 10 sekunder. Detta startar om telefonen.

Ibland kan ett metallhölje eller magnetlinsa störa kamerafunktionen, särskilt den optiska bildstabiliseringsfunktionen. Om du har något av dessa kan du försöka ta bort den och använda kameran igen.

Richard, försök med dessa lösningar ovan. Om de inte hjälper, vänligen återställa telefonen till fabriksinställningarna för att säkerställa att telefonen har en ren firmware.

Hur man låser upp en iPhone 6 Plus om en användare glömmer lösenordet

Problem: Kära. Jag är Bharatth Bhansaali från Ahmedabad, Indien och jag äger en iPhone 6 plus. Jag hade ställt in ett lösenord och till min otur så glömmer jag det och min iPhone blev inaktiverad. Nu på skärmen visas anslutningen till iTunes. Mitt problem är att jag hade bilder i det som jag vill säkerhetskopiera och tidigare har jag ingen säkerhetskopiering. Kan du hitta ett sätt att komma igång utan att tappa data? Jag behöver säkerhetskopiera mina filer. Snälla hjälp mig. - Bharatth

Lösning : Hej Bharatth. Om du inte synkroniserade telefonen med iTunes tidigare, vilket innebär att dina foton bara lagras i den lokala lagringsenheten i telefonen och INTE någon annanstans som i en dator eller Apple-moln, finns det bara inget sätt för oss att återställa dessa filer. Eftersom den enda lösningen för att kringgå lösenordsskärmen är att återställa iPhone till fabriksinställningen, kommer den nämnda åtgärden också att ta bort alla data som finns i din telefon.

För andra sätt att göra om du är låst ut, besök Apples supportsida för det här problemet

iPhone 6 Plus problem med samtalsfördröjning | intermittenta samtalsproblem på iPhone 6 Plus

Problem: Hej. Jag har intermittenta problem när jag besvarar och ringer samtal. När du sveper på skärmen för att besvara ett samtal, gör det

ser ut som du har svarat men det kan ibland vara en fördröjning på mellan 2-5 sekunder innan samtalet ansluts. Också när man ringer ibland kan den andra personen inte höra någonting så de lägger ner telefonen men när du ringer tillbaka är allt okej.

Problem : Hej. Då och då får jag höra av människor att de har ringt min telefon och att det har en rolig ring och upptagen signal. Under tiden kommer jag ibland att ha min telefon framför mig och den ringer inte och jag får inte meddelande om ett missat samtal. Jag har startat om det flera gånger. Hade Sprint-problem tagit 10+ gånger .., återställ det till fabriksinställningarna., Lagt till uppdateringar allt till ingen nytta. Jag har fortfarande problem med att ta emot samtal. Hjälp. - Meka

Lösning : Det här problemet kan vara nätverksspecifikt. Har du konsulterat din transportör om det finns några problem i ditt område? Detta kan indikeras av "No Service or Searching" -fel i din enhet. Om du antar att det inte finns några täcknings- eller serviceproblem på din plats kan du göra dessa möjliga lösningar:

 • Starta om telefonen .
 • Kontrollera om telefonen har de senaste operatörsinställningarna. Uppdateringar av operatörsinställningar är uppsättningar av filer från din tjänstleverantör som krävs för att din iPhone ska ansluta till nätverket korrekt. Gå till om du vill kontrollera om telefonen är uppdaterad

  Inställningar> Allmänt> Om . Om en uppdatering är tillgänglig visas en prompt som informerar dig om detta.

 • Ta bort och sätt i SIM-kortet igen . Ibland verkar detta enkla steg underverk. Se till att stänga av telefonen innan du gör det.
 • Ring din transportör . I det här skedet vill du se till att det inte finns några lokala avbrott som de kan missa att berätta för dig, eller om din iPhone är korrekt inställd för att fungera i deras nätverk.
 • Kontrollera om nätverksinställningarna är korrekta . Om du inte har någon praktisk information för att verifiera detaljerna i ditt nätverk kan du göra en nätverksåterställning genom att gå till Inställningar> Allmänt> Återställ> Återställ nätverksinställningar för att lösa problemet.
 • Försök byta till ett annat nätverksband . Gå till Inställningar> Cellular och stäng av Aktivera LTE, 4G eller 3G och växla till det tillgängliga nätverksband du har.
 • Begäran om ersättning . Om inget annat fungerar kan du överväga att byta ut din enhet.

Hur man fixar iPhone 6 Plus som inte laddar problemet

Problem: Hej. Jag undrade bara om du skulle ha några råd för ett problem jag just hade med min iPhone 6 Plus. Mitt batteri tappades, och jag anslöt laddaren men det verkade inte laddas. Jag anslöt den till min bärbara dator och den visade Apple-logotypen, men dog sedan igen och visade sedan logotypen och dog igen och fortsätter i princip att göra det tills jag kopplar bort den. Jag har inte säkerhetskopierat den på min bärbara dator och jag vill inte tappa mina data. Tror du att den bästa lösningen är att byta ut mitt batteri? - Sarah

Lösning : Hej Sarah. Ett problem som det du har normalt händer om batteriet är riktigt lågt så det är de saker du kan prova:

 • Stäng av telefonen helt.
 • Ladda din iPhone i minst 20 minuter innan du försöker slå på den igen.
 • Kontrollera laddningsporten på telefonen för tecken på skräp eller främmande föremål.
 • Försök använda en annan USB-kabel om du laddar via en dator eller en annan iPhone-laddare.

Om ingenting fungerar, överväg att byta ut batteriet eller telefonen. Kom ihåg att byte av batteri på din enhet kan upphäva tillverkarens garanti.

iPhone 6 Plus öppnar appar, använder pekskärm på egen hand när den personliga hotspot-funktionen är aktiv

Problem: Hjälp! Jag gick precis tillbaka till iPhone efter en telefonsväng med en Samsung S4, chefen fick mig Samsung-telefonen för ett projekt och gav den sedan till mig på heltid. Så jag var tvungen att överlämna min 1 månad gamla 5S till min 13 år gamla dotter.

Hur som helst, anledningen till att jag kontaktar dig är att jag har sett några av dina felsökningssteg och jag ville se om du har sett något som jag ser. Om jag behöver få en ny fysisk enhet, måste jag göra det snart, snarare än att vänta ett tag. Mina tankar är att det är programvara, men låt oss se vad du har att säga.

Det här problemet verkar bara uppstå när jag har iPhone med den personliga hotspot aktiv. Jag har naturligtvis att telefonen laddas när detta inträffar, eftersom jag alltid försöker att ladda den när jag använder hotspot. Om jag använder min telefon med hotspot i bakgrunden verkar telefonen göra knapptryckningar på egen hand. Som om jag kommer att bläddra igenom appar eller sidor, så väljer det plötsligt något från en sida jag är på. Detta inträffar ganska ofta när jag har detta aktivt. Jag har försökt starta om min telefon utan framgång. Låt mig veta dina tankar om detta. Tack. - Brian

Lösning : Hej Brian. Det här är första gången vi hörde detta problem i en iPhone 6 så det måste vara ett unikt fall. Det kan finnas ett unikt fel som utlöses av telefonens hotspot-funktion i din telefon så det bästa du kan göra är att göra en fabriksåterställning (det är Radera allt innehåll och inställningar under Inställningar> Återställ ). Detta säkerställer att din telefon också kör en ren iOS-version. Förhoppningsvis kommer den här processen också att eliminera felet.

Om det inte fungerar, överväg att kontakta Apple support så att du vet vad de har att säga om saken.

iPhone 6 Plus startar om på egen hand efter inställning av viloläge, Bluetooth och Wi-Fi fungerar inte

Problem: Hej. Min dotter vann en iPhone 6 Plus förra veckan på en kryssning. Toppen. Hon har redan en iPhone och har gett den till mig. Telefonen verkar inte fungera ordentligt, och jag tror inte att vi kan få Mac-butiken att fixa den eftersom hon vann den och det finns ingen garanti? Här är vad som händer:

 • När vi ställer in telefonen att gå i viloläge efter säga en minut, inom en minut eller två efter det stänger telefonen bara av. Vi kan starta om det, men uppenbarligen skapar det problem för inkommande telefonsamtal och meddelanden.
 • När vi går för att slå på Wi-Fi i Inställningar är den grå och tillåter oss inte att slå på den.
 • När jag slår på Bluetooth får jag bara en snurrhjul och ingenting mer.

Eventuella förslag skulle uppskattas. - Mike

Lösning: Hej Mike. Det verkar ganska konstigt för en ny iPhone 6 Plus att ha dessa problem i ett så tidigt skede. Vi föreslår att du gör en fullständig återställning av fabriken (steg som anges ovan) så att du kan vara säker på att det inte finns någon firmwareproblem bakom alla dessa. Om problemen kvarstår efter att telefonen har återställts som standard är det en indikator på att du kan ha en dålig maskinvara.

iPhone 6 Plus pekskärmsproblem

Problem: Varje gång jag ansluter min iPhone 6 plus börjar den ta sig ut. Det fryser upp till där jag inte kan röra det och sedan när du rör vid det klickar det på ett helt annat område. Eller så kommer det att börja dra upp olika appar och vidröra saker av sig själv. Jag vet inte om jag förklarade det här tillräckligt, men om inte, vänligen kontakta mig och meddela mig. Tack! - Brittney

Lösning: Hej Brittney. Det verkar som om du har problem med telefonens pekskärm. Precis som vårt förslag till Mike ovan, vänligen gör en fullständig återställning av fabriken först för att utesluta en eventuell firmware-sida av problemet och överväga att få telefonen kontrollerad av en certifierad Apple-tekniker om problemet kvarstår.

iPhone 6 Plus hoppar över musik när den är ansluten till Mercedes E 350 Bluetooth

God kväll!

Tack så mycket för att ge detta forum och din generositet med expertråd till enskilda frågor / problem / frågor !!

Jag har haft ett (flera) problem med Bluetooth®-musik i min nya Mercedes ... Det här är min 3: e ersättartelefon, så det är inte telefonen som bilhandlaren sa. Fordonet är nytt och har testats diagnostiskt två gånger utan fel. Jag har fortfarande samma problem.

 • Med musik från iTunes hoppar det godtyckligt över låten utan någon uppenbar anledning, och det driver mig nötter - som jag sa att jag har kontrollerat fordonet två gånger, telefonen bytte ut 3 gånger, raderade iPhone från Bluetooth®-enheterna i fordonets system vid flera tillfällen och anslutna enheten igen som ny - samma problem med att hoppa över.
 • När Bluetooth® är förlovad, är Siri genom fordonet som att prata med ett utländskt datatelecenter för teknisk support - resultaten är uproarious roliga, om du var så galet ingenting du just har sagt var inte ens den minsta biten till det som finner var i en text.
 • När Bluetooth® är aktiverat och jag använder fordonets interna system, säger folk i andra änden att det låter som om jag kör med fönstren rullade ner ??

Jag är säker på att något av detta kan tappas med genom att noggrant granska onlinehandboken för Mercedes E 350. Kanske / kanske inte ... eftersom jag har hört den senaste och bästa BIOS har många problem, och människor lever bara med tills l Apple släpper en fix.

Ville bara få dina tankar!

Du är mycket uppskattad!

Vänliga hälsningar. - Cory

Lösning: Hej Cory. Det är ett känt faktum att Apples Bluetooth-system har kompatibilitetsproblem med många andra bilmodeller och märken. Förra gången vi kämpade igenom Apples diskussionsforum och andra tredjepartsforum, finns det hundratals, om inte tusentals, av bilägare som klagar över alla möjliga Bluetooth-problem med den populära enheten.

Problemet kommer i princip från Apples slutna system, vilket gör det svårare för biltillverkare och utvecklare att finjustera sitt eget system. Även om det inte finns någon officiell tillträde från Apple finns det uppenbarligen ett enormt problem med hur Bluetooth på deras iPhone 6 och 6 Plus fungerar med andra system. Problemet förvärras ytterligare av den senaste iOS-uppdateringen, vilket gör att din telefons Bluetooth är ett steg mer avancerat jämfört med bilens Bluetooth som antagligen designades för några år tillbaka. Även om vi inte är helt säkra ännu verkar det som om Apples Bluetooth-system inte är bakåtkompatibelt vilket resulterar i ett brett spektrum av problem för bilägare.

Vi föreslår att du informerar Apple om problemet men vi tvivlar på om det finns en meningsfull upplösning från deras sida just nu.

Du kan också överväga att få ett kompatibelt infotainment-system för din bil men det innebär uppenbarligen en onödig investering.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna skicka ett e-postmeddelande till oss via [e-postskyddad]. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.