Hur man fixar “Uids på systemet är inkonsekventa” i Galaxy S3

”Jag har många problem med min Samsung Galaxy S3. För två veckor sedan fick jag ett meddelande när jag startade min telefon och sa: "Uids på systemet är inkonsekventa att du behöver torka din datapartition eller så kommer din enhet att vara instabil." Jag klickar alltid på "Jag känner mig lycklig knapp" och jag kunde använda min telefon utan problem. Idag använde jag min telefon och tre nya meddelanden hindrar mig att göra det. Det kan inte öppna någon app eller navigera på skrivbordet. Jag kan bara svara på samtal eller öppna ett e-postmeddelande när jag ser meddelandet i meddelandefältet. De andra meddelandena är:

  • Processystemet svarar inte. Vill du stänga den?
  • Tyvärr har Touchwiz hem slutat.
  • Tyvärr. processen android.process.media har slutat.

Jag vill åtminstone göra en säkerhetskopia och spara alla mina data. Men jag kan inte använda Kies också. Programvaran känner inte igen min telefon.

Vad kan jag göra killar?

Jag försökte rensa cache och data från touchwiz och nedladdningshanterare, starta om min smartphone i spara-läge, ta bort de senaste installerade applikationerna och ingenting verkar fungera just nu. ”

Möjliga orsaker till ”Uids på systemet är inkonsekventa” problemet i Galaxy S3

Det kan vara skadade systemfiler som orsakar problemet. En bidragsgivare i forumet för Verizon sa att transportörens kundsupport berättade för honom att det kan orsakas av ett virus i hans system.

Sannolika korrigeringar av problemet "Uids på systemet är inkonsekvent" i Galaxy S3

Felet kan påverka integrationen av Kies med din enhet. Prova att uppdatera eller installera Kies igen och försök att säkerhetskopiera en gång till.

När du går till felmeddelandet "uids på systemet är inkonsekvent" kan du använda dessa metoder från Android Central och utvecklare för att lösa det:

1. Gå till återställningsläget och välj Torka cache-partition .

2. Du kan också välja fabriksåterställning i återställningsläge om den första misslyckas.

3. Gå till “ /data/system/uiderrors.txt” och avinstallera apparna som finns där.

4. Rota din enhet och installera TWRP för att fixa behörigheter på din enhet.

Skicka e-post till dina Android-problem

Vi hoppas att dessa lösningar hjälpte till att ta itu med ditt problem. För fler frågor, maila oss på [e-postskyddad].

Källor: Android Central,