Hur man fixar Twitter-appen som fortsätter att krascha och inte laddas ordentligt på Apple iPhone XS

När det gäller appar för sociala medier framträder Twitter som en av de mest populära och mest använda plattformarna för Android- och iOS-smartphones. Och eftersom det är en pålitlig app har många smartphoneägare Twitter installerat på sina respektive enheter. Trots detta är Twitter-appen inte helt fri från brister. Det faktum att det är en online-applikation gör det sårbart för slumpmässiga problem från nätverksfel eller servernedtid.

På den ljusare noten kan sådana problem korrigeras av vissa lösningar. Om du skulle stöta på ett problem med Twitter-appen som inte laddas ordentligt eller fortsätter att krascha på vår iPhone XS belyser det här inlägget några användbara lösningar du kan prova på. Läs vidare för mer detaljerade lösningar.

Om du har andra problem men besöker vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och känn dig fri att använda lösningarna vi föreslog. Om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur du felsöker iPhone XS med en Twitter-app som fortsätter att krascha

Innan du börjar felsökning ska du kontrollera och se till att din iPhone har en stabil internetanslutning. Om Internet inte är stabilt eller intermittent, är det troligt orsaken till problemet och måste därför åtgärdas för att Twitter och andra online-appar ska fungera korrekt på din enhet. Om Internet fungerar bra men Twitter inte är det, kan du prova följande lösningar. Glöm inte att testa appen efter att ha använt varje lösning för att avgöra om problemet är löst eller inte.

Första lösningen: Avsluta appen och starta sedan om din iPhone XS.

Om det här är första gången som Twitter agerar, är det förmodligen bara en slumpmässig problem som vad andra appar upplever då och då. För att lösa detta problem stänger du helt enkelt appen och startar om den igen. För att rensa skadad minnescache från möjliga triggers rekommenderas att starta om telefonen (mjuk återställning). Så här är vad du kan prova först:

 1. Svep fingret upp från hemskärmen och pausa sedan.
 2. Dra åt höger eller vänster för att navigera genom förhandsvisning av appar.
 3. Dra sedan upp i en förhandsgranskning av appen för att stänga apparna individuellt.

Följ samma steg för att avsluta resten av dina bakgrundsappar tills alla appar har rensats. När du har rensat alla bakgrundsappar, rensar du alla skräpfiler från det interna minnet genom att utföra en mjuk återställning. Så här återställer du din iPhone XR mjuk, följ dessa steg:

 1. Tryck och håll ned sid- / strömknappen och antingen volymknappar samtidigt i några sekunder.
 2. Släpp knapparna när kommandot Slide to Power Off visas.
 3. Dra reglaget från höger till höger.
 4. Efter 30 sekunder trycker du på Power / Side-knappen igen tills telefonen startar om.

Starta Twitter när din telefon har startat och se sedan om problemet är borta. Om inte, gå vidare till nästa tillämpliga lösning.

Andra lösningen: Uppdatera Twitter och andra appar på din iPhone XS.

Om du inte har ställt in Twitter-appen för att automatiskt uppdatera, är chansen stor att det kan finnas några viktiga uppdateringar för den appen som du misslyckades med att installera och det kan vara det främsta skälet till att din Twitter-app fungerar. I så fall kan du manuellt leta efter och installera väntande uppdateringar för Twitter och andra appar på din iPhone XS. Här är hur:

 1. Klicka för att öppna App Store från din startsida.
 2. Rulla ner till och klicka sedan på avsnittet Uppdateringar . En lista över appar med väntande uppdateringar dyker upp.
 3. Hitta Twitter-appen och tryck sedan på Uppdatera- knappen bredvid den.
 4. Om flera appuppdateringar är tillgängliga trycker du på knappen Uppdatera alla längst upp till höger på skärmen.

Din telefon måste vara ansluten till Internet för att du ska kunna uppdatera appar. När alla appuppdateringar är helt installerade, starta om din iPhone XS för att tillämpa de senaste appändringarna och för att uppdatera relaterade system och tjänster. Försök sedan starta om Twitter och se om det redan fungerar som det ska.

Tredje lösningen: Ta bort Twitter-appen och installera sedan om den.

Om Twitter-appen fortfarande inte laddas ordentligt eller fortsätter att krascha efter att ha använt tidigare metoder, försök sedan installera om appen. Detta skulle hjälpa om appen har varit helt skadad och inte längre fungerar. För att komma igång måste du först ta bort den problematiska appen från din enhet och sedan ladda ner och installera den senaste versionen från App Store. Här är hur:

 1. Tryck på och håll på en appikon på hemskärmen tills ikonerna börjar jiggla.
 2. Klicka på XTwitter- appikonen.
 3. Läs varningsmeddelandet och välj sedan Radera för att bekräfta radering av appen.
 4. Starta om din iPhone XS (mjuk återställning) efter att du har tagit bort Twitter-appen.
 5. Öppna sedan App Store .
 6. Sök efter och välj Twitter-app från sökresultaten i App Store.
 7. Klicka på Cloud- ikonen eller Get- knappen för att ladda ner och installera om appen på din iPhone.

Starta om telefonen efter att du har installerat Twitter och starta sedan den nyligen installerade appen för att se om den redan kan laddas och inte längre kraschar.

Fjärde lösningen: Återställ nätverksinställningar på din iPhone XS.

Ovanstående procedurer bör redan räcka om problemet tillskrivs ett fel från själva applikationen. Men om Twitter fortfarande visar samma symtom även efter att ha installerat det igen, kan det vara ett problem på telefonsystemet som kan ha påverkat Twitter-appens funktion. Om detta är ett nätverksrelaterat problem på telefonen kan återställning av nätverksinställningar hjälpa till att fixa det. Så här görs:

 1. Tryck för att öppna appen Inställningar från hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj Återställ alternativet Nätverksinställningar .
 5. Om du uppmanas, ange enhetens lösenord för att fortsätta.
 6. Tryck sedan på alternativet för att bekräfta återställning av nätverksinställningar.

Telefonen bör starta om automatiskt när återställningen är klar. När det har startat upp ställer du in ditt Wi-Fi-nätverk och ansluter till Internet igen. När du är ansluten, starta Twitter och se hur det fungerar.

Femte lösningen: Återställ alla inställningar på din iPhone XS.

Om en återställning av nätverksinställningar fortfarande inte lyckades ge positiva resultat kan du försöka återställa alla inställningar på din iPhone. Detta hjälper till att rensa ogiltiga inställningar eller konflikter orsakade av anpassade inställningar på telefonen. Till skillnad från fabriksåterställning påverkar inte denna återställning interna data som sparats i telefonminnet så att du inte tappar någon personlig information från telefonen. Om du vill prova denna återställning, följ bara dessa steg:

 1. På Startskärm trycker du på Inställningar .
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Rulla ner till och knacka på Återställ .
 4. Välj alternativet för att återställa alla inställningar.
 5. Ange enhetens lösenord om du uppmanas.
 6. Tryck sedan på alternativet för att bekräfta återställning av alla inställningar.

Telefonen börjar sedan ta bort alla anpassade inställningar och återställer sedan standardvärdena och originalkonfigurationerna. Efter återställningen bör din telefon starta om. Då kan du börja aktivera nödvändiga funktioner inklusive Wi-Fi. Anslut din telefon till Internet igen och försök sedan ladda Twitter-appen.

Sök mer hjälp

Kontakta Twitter support eller besök Twitter hjälp sida för att rapportera problemet och fråga mer hjälp från supportteamet. Det kan finnas några avancerade inställningar från appen som måste konfigureras för att göra att Twitter laddas ordentligt och blir stabilt. Under tiden kan du använda andra alternativa sociala medie-appar och sedan byta tillbaka till Twitter när det har säkerhetskopierats och kör felfritt igen. Serverfrågor är också bland de faktorer man bör tänka på när man hanterar online-applikationer. Skulle detta vara ett slumpmässigt problem med Twitter-servern, bör det lösas på kort tid.

RELEVANTA POSTER:

 • Vad gör du om din Apple iPhone XS plötsligt stängs av och inte slås på [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar dålig ljudkvalitet under samtal på iPhone XS
 • Hur man fixar Apple iPhone XS-appar som plötsligt fortsätter att krascha efter uppdatering av iOS [Felsökningsguide]
 • Hur fixar AirDrop som plötsligt slutade fungera efter att ha installerat en iOS-uppdatering på din Apple iPhone XS [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en Apple iPhone XS som plötsligt fastnar på Apple-logotypen [Felsökningsguide]

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner på Apple iPhone XS-smarttelefonen kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone XS. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via det här formuläret. Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.