Hur man fixar Twitter-appen som fortsätter att krascha, kommer inte att laddas ordentligt på Apple iPhone XR [Felsökningsguide]

Sociala medieplattformar och applikationer förlitar sig vanligtvis på tillgänglighet i nätverk och server för att fungera som avsett. Utan en stabil nätverksanslutning kommer dessa appar inte att fungera. Samma sak händer när appserverna upplever driftstopp. Därför måste dessa två betraktas som de första faktorerna som man ska undersöka när man hanterar slumpmässiga problem som påverkar appar på sociala medier och andra onlinetjänster. Bortsett från Facebook, Twitter framträder bland de mest populära och mest använda sociala medieplattformar i mobila enheter hittills. Och det faktum att miljoner människor är på Twitter måste apputvecklare ha jobbat dygnet runt för att hålla webbplatsen och apparna så stabila och felfria som möjligt.

Trots det finns det vissa faktorer som gör att Twitter ger slumpmässiga problem. Och nätverksproblem och servertid är några vanliga triggers. Nedan markeras standardrutiner eller generiska lösningar som används för att hantera ett problem med Twitter-appen i den nya iPhone XR-handenheten. Läs vidare för att lära dig hur du felsöker din iPhone XR Twitter-app som plötsligt kraschar eller inte laddas ordentligt.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt iPhone-frågeformulär.

Hur du felsöker iPhone XR med en Twitter-app som fortsätter att krascha

Innan du felsöker programvaruproblem som kan leda till att Twitter-appen fungerar ska du kontrollera din internetanslutning. Om din iPhone XR har problem med långsam surfning, intermittent eller instabil internetanslutning eller ingen Internetanslutning alls, måste du ta itu med internetproblem först. Annars utför du någon av dessa efterföljande lösningar.

Första lösningen: Avsluta alla bakgrundsappar och tjänster på din iPhone XR.

Vissa bakgrundsappar som har blivit falska kan också påverka andra apprutiner. För att säkerställa att detta inte får Twitter att plötsligt agera, rensa alla bakgrundsappar från din iPhone XR med följande steg:

 1. Svep fingret upp från hemskärmen och pausa sedan.
 2. Dra åt höger eller vänster för att navigera genom förhandsvisning av appar.
 3. Dra sedan upp i en förhandsgranskning av appen för att stänga apparna individuellt.

Följ samma steg för att rensa alla appar som körs från din enhet. När du är klar med att rensa bakgrundsappar kan du försöka ladda Twitter igen och se om det redan kan laddas och fungera ordentligt igen. Om det fortfarande inte fungerar, gå vidare och prova nästa tillämpliga lösningar.

Andra lösningen: Starta om din iPhone XR.

Mindre firmware glitches och systemfel kan också påverka online-appar och tjänster som Twitter. Om detta första gången appen inte fungerar kan det bara vara en slumpmässig fel och därför kan den enkelt åtgärdas genom att starta om telefonen. Så här startar du om / mjuk återställer din iPhone XR.

 1. Tryck och håll ned sid- / strömknappen och antingen volymknappar samtidigt i några sekunder.
 2. Släpp knapparna när kommandot Slide to Power Off visas.
 3. Dra reglaget från höger till höger.
 4. Efter 30 sekunder trycker du på Power / Side-knappen igen tills telefonen startar upp.

Om telefonskärmen verkar frysa eller inte svarar när appen kraschar, kan du göra den alternativa metoden som är att tvinga att starta om din iPhone XR. Så här görs:

 1. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 2. Tryck sedan på och släpp snabbt knappen Volym ned.
 3. Slutligen, tryck och håll ned Sid / strömknappen tills Apple-logotypen visas.

Genom att starta en kraftstart avslutas alla avstängda appar och bakgrundstjänster och startar sedan om systemet igen. Det fungerar på samma sätt som en mjuk återställning när det gäller att hantera mindre programvarufel och dumpa skadade tillfälliga data från telefonens interna minne. Båda dessa metoder påverkar inte dina iPhone-data, och därför behövs ingen säkerhetskopia.

Tredje lösningen: Uppdatera Twitter-appen till den senaste versionen.

Om du inte har ställt in din Twitter-app för automatisk uppdatering, kan det finnas några uppdateringar som du missade att installera. Att hålla appar uppdaterade rekommenderas för att hålla dem stabila och optimala. Således kan installationen av den senaste uppdateringen för Twitter också lösa problemet. Om ditt Internet är stabilt, följ sedan dessa steg för att manuellt leta efter och installera väntande uppdateringar för Twitter och andra appar på din iPhone XR:

 1. Tryck på App Store från din startsida. Om du gör det kommer App Store-skärmen att starta.
 2. Rulla ner till och klicka sedan på avsnittet Uppdateringar . En lista över appar med väntande uppdateringar dyker upp.
 3. Rulla för att hitta Twitter på listan och tryck sedan på Uppdatera- knappen för att uppdatera appen.
 4. Om det finns flera appuppdateringar, klicka sedan på knappen Uppdatera alla längst upp till höger på skärmen för att samtidigt installera alla väntande uppdateringar i stället.

Starta om din iPhone när alla appar är färdiga att uppdatera och ladda sedan Twitter igen för att se om det redan laddas och fungerar stabilt.

Fjärde lösningen: Återställ alla inställningar på din iPhone XR.

Att utföra denna återställning kan också vara nyckeln till att lösa problemet om felaktiga inställningar på telefonen är skyldiga. Denna återställning rensar alla anpassade inställningar och återställer sedan de ursprungliga värdena eller standardkonfigurationerna utan att det påverkar någon sparad information på telefonen. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Välj Allmänt .
 3. Rulla ner och tryck på Återställ .
 4. Välj alternativet för att återställa alla inställningar.
 5. Ange ditt enhets lösenord när du blir ombedd att fortsätta.
 6. Tryck sedan på alternativet för att bekräfta återställning av alla inställningar.

Låt din telefon avsluta återställa och återställa standardvärden och alternativ. När återställningen är klar kommer enheten att starta om av sig själv. Så snart du startar upp, ansluter du till Wi-Fi internet igen och laddar sedan Twitter igen för att se om problemet är borta.

Femte lösningen: Ta bort Twitter-appen från din iPhone XR och installera sedan om den.

Den sista möjliga lösningen är att radera och sedan installera om programmet. Detta rekommenderas särskilt om appen blir helt skadad och inte längre är funktionell. Återinstallera appen är också ett sätt att rensa all cache och tillfällig data från appens minne inklusive skadad data som kan ha destabiliserat applikationen. Så här är vad du bör göra då:

 1. Tryck på och håll på en appikon på hemskärmen tills ikonerna börjar jiggla.
 2. Klicka på XTwitter- appikonen.
 3. Läs varningsmeddelandet och välj sedan Radera för att bekräfta radering av appen.
 4. Starta om din iPhone XS (mjuk återställning) efter att du har tagit bort Twitter- appen.
 5. Öppna sedan App Store .
 6. Sök efter och välj sedan Twitter-app från sökresultaten.
 7. Klicka på Cloud- ikonen eller Get- knappen för att ladda ner och installera om appen.

Vänta tills Twitter har installerats igen. När du är klar med installationen, starta om din iPhone igen för att se till att alla senaste ändringar är korrekt implementerade och på samma sätt uppdatera operativsystemet. Appen bör redan fungera bra nu, men om den fortfarande inte gör det, är problemet troligtvis inte i slutet.

Sök mer hjälp

Om du fortfarande inte kunde få en Twitter-app att laddas ordentligt på din iPhone XR, kan du nå Twitter-supporten för att eskalera problemet. Det kan vara vissa serverproblem som fick Twitter att plötsligt bli instabilt och därför kraschar på din iPhone XR. Du kan be ytterligare support för att utföra mer avancerade lösningar för att lösa den underliggande orsaken vare sig det är på din slut- eller Twitter-server. Under tiden kan du byta till andra sociala medieplattformar för att använda tills Twitter är igång igen och fungerar igen.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar iMessage som inte fungerar på en Apple iPhone XR [Felsökningshandbok]
 • Hur man fixar Inget servicefel på Apple iPhone XR, samtals- och texttjänster är inte tillgängliga [Felsökningsguide]
 • Hur du åtgärdar problemet med långsam webbsökning på din Apple iPhone XR [Felsökningsguide]
 • Hur man åtgärdar e-postinställningsfel på Apple iPhone XR, kan inte ställa in / lägga till e-postkonto till Mail-appen [Felsökningsguide]

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner på Apple iPhone XR-smarttelefonen kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone XR. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via det här formuläret. Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.