Hur man fixar Snapchat som fortsätter kraschar på Google Pixel 2 (enkla steg)

Populära appar som Snapchat är välutvecklade med regelbundna uppdateringar som rullas ut nästan varje månad för att se till att de fungerar perfekt utan problem. Vi har dock fortfarande läsare som rapporterade ha stött på problem med det. Bland dessa användare är ägare av Google Pixel 2 som sa att de får felet "Tyvärr har Snapchat slutat" medan andra rapporterade att appen stängs på egen hand strax efter att den öppnats.

Problem med tredjepartsapplikationer är inte svåra att fixa men det är ibland väldigt irriterande att problemet kan uppstå när du använder appen för något mycket viktigt. Till skillnad från andra Android-enheter har Pixel 2 inte många bloatware så du kan förvänta dig att den fungerar perfekt oavsett vilken app du installerar på den. Jag är övertygad om att du kan fixa detta problem själv utan att behöva ta din telefon till teknik. Så fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Men innan någonting annat, om du har ett annat problem med din telefon, gå till vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat hundratals problem rapporterade av ägarna. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på vår webbplats eller åtminstone finns det liknande problem som vi redan har fixat. Så försök att hitta de som liknar eller är relaterade till ditt problem. Om du behöver ytterligare hjälp kan du dock kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Hur du felsöker Pixel 2 med Snapchat-appen som fortsätter att krascha

Oftare än inte, om en tredjepartsapplikation börjar krascha, är det bara ett mindre problem och du behöver verkligen inte oroa dig för det. Du kan faktiskt omedelbart åtgärda problemet genom att ta bort appen från din enhet men då kommer du inte att kunna använda appen längre. Det är inte den lösning vi vill ha. Vad vi vill ha är att du kan fortsätta använda applikationen utan problem. Här är saker du kan göra för att lösa problemet ...

Första lösningen: Försök starta om din telefon först

En omstart kanske kan åtgärda problemet eftersom det är möjligt att det bara är ett resultat av en fast programfel. Medan glitchningar händer hela tiden, är de ganska enkla att fixa och allt du måste göra är att starta om din enhet. Ta tid att starta om din Pixel 2 och när den är aktiv öppnar du Snapchat och använder den för att veta om den fortfarande kraschar eller inte.

Om problemet, av någon anledning, inte är fixat, kan du försöka genomföra omstart som är mycket effektivare än normal omstart. Det kommer att uppdatera telefonens minne och ladda om alla appar och tjänster. Om problemet verkligen bara är ett resultat av någon form av fel, bör problemet redan åtgärdas vid denna punkt. Om så är fallet, gå vidare till nästa lösning.

RELATERADE INLÄGG:

 • Hur hanterar du problemet med snabbt tömning av batterier på din Google Pixel 2-smartphone? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en Google Pixel 2 som inte kommer att aktiveras eller laddas [felsökningsguide]
 • Hur man fixar Google Pixel 2 som inte laddar [Felsökningsguide]
 • Varför startar min Google Pixel 2 inte och hur fixar jag den? [Felsökningsguide]

Andra lösningen: Rensa cache och data från Messenger-appen

Om du gör detta återställs appen till standardinställningar eller konfiguration. Det kommer också att radera cachen skapad av systemet för appen samt dess tillfälliga datafiler. Om det bara är ett problem med appen, är den här proceduren mer än tillräckligt för att fixa den.

 1. Från en startsida klickar du på pil-ikonen för att visa alla appar.
 2. Navigera: Inställningar> Appar & aviseringar.
 3. Tryck på Se alla xx-appar.
 4. Hitta och välj sedan Snapchat.
 5. Tryck på Force stop.
 6. Klicka på OK.
 7. Knacka på Lagring.
 8. Klicka på Rensa cache.
 9. Klicka på Rensa data.
 10. Klicka på OK.

Efter detta öppnar du Snapchat för att veta om det fortfarande kraschar eller visar felmeddelandet. Om problemet fortsätter måste du göra nästa procedur.

Tredje lösningen: Avinstallera och installera om Snapchat

Det finns tillfällen när det är tillräckligt att uppdatera appen du har problem med, men den här gången föreslår jag att du avinstallerar Snapchat från din enhet för att ta bort alla dess associeringar med firmware och andra appar. Genom att installera om den kan du också vara säker på att du har den senaste versionen av appen på din telefon.

 1. Från en startsida klickar du på pilikonen för att visa alla appar.
 2. Navigera: Inställningar> Appar & aviseringar.
 3. Klicka på Se alla "xx" -appar.
 4. Knacka på Snapchat.
 5. Klicka på Avinstallera.
 6. Tryck på OK för att bekräfta.
 7. Öppna Play Store.
 8. Sök efter Snapchat och välj det.
 9. Klicka på Installera.

Baserat på erfarenhet, när denna app kraschar, är problemet begränsat till det eller till huvudapp, som är Facebook. Men om problemet fortsätter efter att ha gjort proceduren ovan, föreslår jag att du återställer telefonen för att se till att den inte är med firmware. Innan återställningen, se till att du säkerhetskopierar alla viktiga filer och data så att de inte raderas.

 1. Se till att enheten är avstängd.
 2. Tryck och håll ned Power + Volume Down-knapparna tills bootloader-läget (bild av en Android med Start ovanför) visas och släpp sedan.
 3. Välj återställningsläge.
 4. Använd volymknapparna för att bläddra igenom tillgängliga alternativ och strömknappen för att välja.
 5. Enheten blinkar Google Startskärm en stund och startar sedan om i återställningsläget.
 6. Om du presenterar en bild av en trasig Android med “No Command” som visas på skärmen, tryck och håll ned strömbrytaren. Tryck på knappen Volym upp en gång och släpp sedan strömbrytaren.
 7. Välj skärmen för återställning av Android / fabriksinställning på skärmen Android Recovery.
 8. Välj Ja och låt sedan flera minuter för återställning av fabriksdata.
 9. Välj Reboot system nu.
 10. Tillåt flera minuter för att återställa och återställa processerna från fabriksdatorn.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden har hjälpt dig. Om du har andra problem med din telefon som du vill dela med oss, känn dig fri att kontakta oss när som helst eller lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Andra artiklar som du kanske också är till hjälp:

 • Hur fixar jag Google Pixel 2 som inte kan skicka eller ta emot e-postmeddelanden? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Messenger som kraschar på Google Pixel 2 (enkla steg)
 • Hur man fixar Facebook som fortsätter kraschar på Google Pixel 2 (enkel fix)
 • Vad gör man med Google Pixel 2 som inte kan ansluta till Wi-Fi? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Google Pixel 2 som inte kommer att hålla kontakten med internet efter en uppdatering, meddelanden skickas inte
 • Hur man fixar en Google Pixel 2 med dålig eller ingen cellulär signal [felsökningsguide]