Hur man fixar Snapchat har stoppat felet på Galaxy Note10 + | Snapchat kraschar hela tiden

Snapchat kan stöta på problem från tid till annan. Om du har Snapchat har stoppat felet på din Galaxy Note10 + utan någon uppenbar anledning, måste du försöka begränsa de möjliga orsakerna till det. När du har gjort det kan en lösning följa. I allmänhet är felsökning Snatchat lätt. Lär dig vad du kan göra om det här problemet nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man fixar Snapchat har stoppat felet på Galaxy Note10 + | Snapchat kraschar hela tiden

Får du det irriterande Snapchat har stoppat felet på din Galaxy Note10 +? Om ja, följ den här guiden för att fixa den.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 1: Kontrollera om det finns serverproblem

Populära appar som Snapchat kan inte gå ner, men om de gör det, försöker deras utvecklare se till att hålla avbrottet så kort som möjligt. Om du fortsätter att få Snapchat har stoppat felet på din Galaxy Note10 + måste den troliga orsaken till det vara serverfel. Allt du behöver göra är att vänta på att frågan försvinner till sitt eget. Det kan lösas automatiskt efter minuter eller timmar. Om felet är nytt kan du försöka kontrollera nyheterna för att se om det finns någon Snapchat-störning i ditt land eller din region. Använd bara Google-sökning efter det. Om det finns positiva problem, se till att appen är uppdaterad och glöm bort den i några timmar. Om problemet fortfarande finns där efteråt, bör du försöka leta efter en lösning genom att följa våra förslag nedan.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 2: Uppdatera Snapchat

Uppdatering av appar korrigerar inte bara kända buggar utan kan också förhindra att potentiella problem helt och hållet blir ett problem. Så var säker på att ditt nästa steg är att hålla Snapchat uppdaterad just nu. För att göra det, öppna bara Play Store-appen och installera uppdateringen därifrån. Om det inte finns någon uppdatering för appen, måste det finnas andra faktorer som du vill kontrollera. Försök begränsa dem genom att fortsätta nedan.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fix # 3: Starta om Snapchat

Att starta om en problemapp kan ibland vara en effektiv lösning. Om det inte finns någon känd lösning för problemet just nu, se till att tvinga att avsluta Snapchat. Du har två enkla sätt att starta om en app.

Metod 1: Stäng en app med nyckelappar

 1. På skärmen trycker du på funktionsknappen Senaste appar (den med tre vertikala linjer till vänster om Hem-knappen).
 2. När skärmen Nya appar visas, svep åt vänster eller höger för att leta efter appen. Det borde vara här om du lyckades köra den tidigare.
 3. Dra sedan upp på appen för att stänga den. Detta bör tvinga stänga det. Om den inte är där, klicka helt enkelt på appen Stäng alla för att också starta om alla appar.

Metod 2: Stäng en app med appinformation-menyn

Ett annat sätt att tvinga stänga en app är genom att gå inom appens inställningar. Det är ett längre sätt jämfört med den första metoden ovan, men det är lika effektivt. Du vill använda den här metoden om du planerar att göra annan felsökning för den nämnda appen som att rensa cache eller data. Så här görs:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på ikonen Fler inställningar (tre-punktsikonen, uppe till höger).
 4. Klicka på Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på appen.
 6. Tryck på Force Stop.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 4: Rensa cache eller data

Att rensa cacheminnet för en problemapp är ett generellt felsökningssteg i det här fallet. Om din Galaxy Note10 + fortsätter att ha Snapchat har stoppat felet just nu, se till att du hanterar cachen. Appar kan ibland bete sig fel om deras cache är skadad eller föråldrad. Följ dessa steg för att hålla Snapchat-cachen färsk:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa cache-knapp.
 10. Kolla efter problemet.

Om rensning av appens cache inte kommer att göra någon skillnad, försök att också återställa inställningarna till standardvärden. Så här rensar du en apps data och återgår till standardvärden:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa dataknappen.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 5: Mjuk återställning av din enhet

Vissa appproblem kan bara försvinna om enheten startas om. Detta beror på att vissa mindre buggar kan utvecklas om ett system får köras under en längre period. Försök starta om din Note10 + och se om det hjälper.

Det finns tre sätt att starta om din Galaxy Note10 +. Låt oss se var och en av dem nedan.

Metod 1: Försök starta om den normalt igen genom att trycka på strömbrytaren för att öppna startmenyn. Välj sedan alternativet Starta om och se om det fungerar.

Metod 2: Ett annat sätt att starta om enheten är genom att trycka på och hålla ned Volym-knappen och Bixby / Power-tangenten samtidigt i 10 sekunder eller tills enhetens skärm slås på. Detta simulerar effekten av att koppla bort batteriet från enheten. Om detta fungerar kan det låsa upp enheten.

Metod 3: Om det inte hjälper att utföra den vanliga omstarten, prova detta:

 1. Tryck och håll ned Volym ned-knappen först och släpp den inte.
 2. Håll den intryckt och håll ner strömbrytaren.
 3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer.

Den andra omstartproceduren försöker simulera effekterna av att ta bort batteriet. På äldre enheter är det ofta ett effektivt sätt att fixa enheter som inte svarar på att koppla ur batteriet. Om ingenting ändras, fortsätt sedan till nästa förslag.

Det kan vara bra att starta om din enhet regelbundet minst en gång i veckan. Om du tenderar att glömma saker föreslår vi att du konfigurerar din telefon för att starta om på egen hand. Du kan schemalägga den för att göra den här uppgiften genom att göra dessa steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Enhetsvård.
 3. Klicka på 3-punkten längst upp.
 4. Välj Auto omstart.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 6: Återställ nätverksinställningar

Appar som behöver internet- eller mobilanslutning för att fungera kan stöta på problem om det finns fel nätverkskonfiguration. För att säkerställa att din Galaxy Note10 + Snapchat har stoppat problemet inte kommer från felaktiga nätverksinställningar, prova dessa steg:

Öppna Inställnings-appen.

 1. Knacka på General management.
 2. Tryck på Återställ.
 3. Klicka på Återställ nätverksinställningar.
 4. Tryck på Återställ inställningar för att bekräfta.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 7: Uppdatera programvara

I vissa sällsynta fall kan föråldrad Android OS orsaka att vissa appar slutar fungera korrekt. Se till att Android är uppdaterat genom att installera alla tillgängliga systemuppdateringar. Som standard bör din Note10 + meddela dig om systemuppdateringar automatiskt. Du kan dock också leta efter systemuppdateringar manuellt genom att gå under Inställningar> Programuppdatering. Om du inte har det här alternativet, betyder det att din enhet kanske kör en programvara för bärare.

Dessutom kanske inte begagnade eller förägda telefonbolagsmärkta telefoner längre får uppdateringar om de används i ett annat nätverk. Om du till exempel köpte ett olåst Verizon Galaxy Note10 + och använder det i ett T-Mobile-nätverk får enheten inte längre systemuppdateringar.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 8: Installera om Snapchat

Om Snapchat inte ingår i det ursprungliga apppaketet, vilket innebär att du installerade det själv, försök ta bort det från systemet och se om det fungerar normalt igen efter att du har lagt till det igen. Om detta inte fungerar kan du fortsätta felsöka problemet. Nedan följer stegen för att ta bort eller avinstallera en app

 1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Tryck på appar.
 4. Se till att allt är valt (uppe till vänster). Tryck vid behov på rullgardinsikonen (överst till vänster) och välj sedan Alla.
 5. Hitta och välj sedan lämplig app. Om systemappar inte är synliga, klicka på menyikonen (överst till höger) och välj Visa systemappar.
 6. Tryck på Avinstallera för att ta bort en app.
 7. Tryck på OK för att bekräfta.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 9: Uppdatera systemcache-partition

Precis som appar använder Android operativsystem en cache som kallas systemcache. Ibland kan denna cache skadas efter en uppdatering och leda till problem. För att åtgärda ett möjligt problem från systemcachen, försök att rensa cache-partitionen. Här är hur:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby / Power-knappen.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du båda tangenterna ('Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 5. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka cache-partition'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka av cache-partition'.
 7. Använd Volym ned för att markera Ja.
 8. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta åtgärden för att rensa cachen.
 9. Vänta en sekund när systemet torkar cachen.
 10. Tryck på strömbrytaren igen för att starta om enheten. Detta kommer att återställa enheten till det normala gränssnittet.
 11. Det är allt!

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 10: Kontrollera om dåliga tredjepartsappar

Om Snapchat har stoppat felet på din Galaxy Note10 + inträffade efter att en ny app lades till kan du ha ett tredje parts appproblem. För att kontrollera om så är fallet, kör enheten till säkert läge. I säkert läge blockeras alla tredjepartsappar. Detta innebär att om du kan använda Snapchat normalt i säkert läge utan att stöta på något fel, betyder det att en av apparna du lagt till är orsaken. Så här gör du för att starta om till säkert läge:

 1. Tryck och håll in strömbrytaren tills Power off-fönstret visas och släpp sedan.
 2. Tryck och håll ner strömmen tills Prompt-läget visas och släpp sedan.
 3. För att bekräfta, tryck på Säker-läge.
 4. Processen kan ta upp till 30 sekunder att slutföra.
 5. Vid omstart visas ”Safe mode” längst ner till vänster på startskärmen.
 6. Kolla efter problemet.

Glöm inte: säkert läge blockerar appar från tredje part, men det kommer inte att säga dig vilken av dem som är den verkliga orsaken. Om du tror att det finns en falsk tredjepartsapp i systemet måste du identifiera den. Här är vad du behöver göra exakt:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din Galaxy Note10 + fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

Galaxy Note10 + Snapchat har slutat fixa nr 11: Fabriksåterställning

Du behöver vanligtvis inte radera en enhet med fabriksåterställning när du hanterar ett app-problem men om ingenting har hjälpt hittills bör du överväga att göra det. Denna potentiella lösning kan fungera om orsaken till problemet är ett okänt programfel som är unikt för din enhet. Eftersom fabriksåterställning raderar allt vill du se till att du skapar en kopia av dina personuppgifter som foton, videor, dokument, texter etc. innan du gör en fabriksåterställning. Följ stegen nedan för att se om fabriksåterställningen är effektiv.

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Note10 + via menyn Inställningar

Detta är det enklaste sättet att torka av din Galaxy Note10 +. allt du behöver göra är att gå under Inställningsmenyn och följa stegen nedan. Vi rekommenderar den här metoden om du inte har några problem med att gå under Inställningar.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Note10 + med hårdvaruknappar

Om ditt fall är att telefonen inte startar upp eller den startas men menyn Inställningar är otillgänglig kan den här metoden vara till hjälp. Först måste du starta om enheten till återställningsläge. När du väl har åtkomst till Återställning är det dags att du startar korrekt masteråterställningsprocedur. Det kan ta några försök för dig innan du kan komma åt Återställning så var tålamod och försök helt enkelt igen.

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby / Power-knappen.
 5. När den gröna Android-logotypen visas släpper du båda tangenterna ('Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 6. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka data / fabriksåterställning'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta åtgärden för att rensa dina telefondata.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.