Hur man fixar Samsung Galaxy Watch som inte kommer att slås på

Först bör du, om möjligt, inte låta din Samsung Galaxy Watch tömma batteriet helt eftersom det är den vanligaste orsaken till att enheten inte längre slås på eller svarar även om den är ansluten till laddaren. Jag har läst en hel del klagomål från onlineforum om detta problem och bara ett fåtal visste vad jag ska göra när detta faktiskt händer. Många skulle behöva öppna enheten men det tar mer än bara att ta bort skruvarna fram och bak för att öppna den här enheten. Andra skulle också behöva notera sin ”defekta” smartwatch på eBay, vilket tydligen inte hjälper.

I det här inlägget kommer jag att dela med dig de mest effektiva lösningarna du kan försöka lösa problemet och återuppliva din Galaxy Watch. För registreringen är dessa lösningar grundläggande procedurer som du kanske redan har gjort och de inkluderar inte att du öppnar enheten eller tar bort några skruvar som håller den i ett stycke. Om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande bugges av ett liknande problem kan du fortsätta läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå in på vår Galaxy Watch-felsökningssida för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt frågeformulär.

Gå tillbaka till vår felsökning, här är de saker du kan göra om din Galaxy Watch inte längre slås på eller svarar ...

  1. Placera den på laddningsplatsen och lämna den i en timme eller två.
  2. Anslut enheten till en annan strömkälla.
  3. Klipp fast den på vaggan men anslut inte laddaren.
  4. Ta med det till servicecentret.

Om det inte finns synliga tecken på fysisk skada eller om enheten var nedsänkt i vatten under mycket lång tid, kan problemet vara litet eller på grund av ett tömt batteri. Jag är säker på att du redan har försökt ladda den och den svarade inte. Men om batteriet tömdes helt kan det ta flera minuter att svara. En del användare rapporterade till och med att de lämnade sin Galaxy Watch på laddningsplatsen över natten för att ta reda på på morgonen när de vaknade att enheten fortfarande var otillräckligt laddad. Det är tänkt att vara fulladdad om en timme eller två men kom ihåg att det krävs både hårdvara och firmware för att ladda klockan normalt men med batteriet helt tömt, kommer bara hårdvaran att vara kvar för att fylla på batteriet och det skulle ta lite dags att slutföra. Men saken är att den här enkla proceduren kan lösa problemet, det tar bara tid ... det gör alla procedurer.

Antagande att du redan har lämnat enheten på laddningsstationen i flera timmar och att du fortfarande inte ser förbättringar eller tecken på liv, försök sedan ansluta laddaren till en annan strömkälla. Det kan också hjälpa dig att ansluta enheten till en dator och se om det gör att den svarar. Det fanns fall där skärmen slogs på strax efter att enheten anslutits till en bärbar dator och batteriet fortfarande var tillräckligt laddat. Bara för att din klocka inte svarar betyder inte att den har ett tomt batteri. Det kan vara bara på grund av en firmwareproblem, en mindre.

Nu är nästa lösning den mest populära bland dessa procedurer och den är faktiskt den mest effektiva eftersom många rapporterade att de har fixat sin Galaxy Watch som inte kommer att slås på bara genom att göra detta. Allt du behöver göra är att klippa klockan till dess vagga, anslut den inte till laddaren och låt den bara sitta i flera timmar eller en dag eller två. Du ansluter den bara när skärmen slås på men tills du bara måste vänta.

Om ingen av dessa procedurer fungerar för dig, ta sedan enheten till servicecentret eller sälja den på eBay som "defekt" och många skulle faktiskt köpa den om de visste att det enda problemet är att den inte kommer att slås på. Förvänta dig inte att det ska säljas för halva det ursprungliga priset, eftersom ingen skulle betala så mycket för en defekt enhet.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden kan hjälpa dig att lösa problemet med din Samsung Galaxy Watch. Låt oss veta i kommentarsektionen vad som fungerar för dig eller vad du gjorde för att åtgärda problemet med din enhet.