Hur man fixar Samsung Galaxy Tab S4 som fortsätter att starta om på egen hand

Prestandaproblem uppstår från tid till annan oavsett hur imponerande maskinvarespecifikationerna för din enhet är. Så är fallet med några av ägarna till Samsung Galaxy Tab S4 som rapporterade till oss att deras enheter började fortsätta starta om av sig själva utan uppenbar anledning eller orsak.

Jag har personligen stött på det här problemet några gånger tidigare så jag vet exakt hur jag fixar det. Men alla problem är unika, det är vissa procedurer som jag har testat tidigare kanske inte fungerar med dig. Jag kommer att dela med dig några av de mest praktiska procedurerna för att fixa en Galaxy Tab S4 som fortsätter att starta om. Så om du är en av ägarna till den här surfplattan kan du fortsätta läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan vi går vidare till vår felsökning, om du letar efter en lösning på en annan fråga, se till att du kommer till vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp några av de vanligaste problemen som rapporterats av våra läsare. Hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om du fortfarande behöver vår hjälp efter det kan du kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Hur du felsöker Galaxy Tab S4 som fortsätter att starta om

Prestandaproblem kan åtgärdas genom grundläggande felsökningsförfaranden. Så, så länge det inte finns några tecken på hårdvara och vätskeskador i din Tab S4, kan detta problem åtgärdas. Här är vad du behöver göra ...

Kör ditt bord i felsäkert läge - det här är att tillfälligt inaktivera alla tredjepartsapplikationer och det är nödvändigt för oss att avgöra om omstarterna orsakas av dessa applikationer eftersom i så fall är det mycket lättare att fixa dem. Du måste bara ta reda på vilka appar du laddade ner och installerade är den skyldige och avinstallera den. Så här startar du om telefonen i säkert läge:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren .
 3. När Samsung visas på skärmen, släpp strömbrytaren .
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode på enheten.

Torka av cache-partition - det är också möjligt att orsaken till omstarter är den korrupta systemcachen, särskilt om omstart sker även i säkert läge. I det här fallet måste du köra telefonen i återställningsläge och sedan torka av cache-partitionen för att ta bort systemcachen och ersätta den med en ny.

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Hem- knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Samsung Galaxy Tab S2-logotypskärmen visas släpper du alla tre knapparna och trycker sedan snabbt på strömbrytaren
 4. 'Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder, sedan kommer ett 'No command' Android att visas innan alternativen för Android systemåterställning visas.
 5. Tryck på knappen Volym ned flera gånger för att markera 'torka cache-partition'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. När torkningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om din surfplatta fortfarande fortsätter att starta om efter detta måste du återställa den. Eventuella programrelaterade problem kan åtgärdas med en återställning.

Utför huvudåterställning - detta kommer att få din enhet tillbaka till standardinställningar och konfiguration och förmodligen fixa omstart. Se dock till att du tar en säkerhetskopia av dina viktiga filer och data eftersom de kommer att raderas under processen. Se också till att du känner till ditt Google-ID och lösenord, eftersom du använder det för att ställa in din surfplatta efter återställningen så att du inte kommer att låsas ur din enhet. Så här gör du återställningen på din Tab S4 ...

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Hem- knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Samsung Galaxy-logoskärmen visas släpper du alla tangenter, trycker på och släpper snabbt strömbrytaren
 4. 'Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder, sedan kommer ett 'No command' Android att visas innan alternativen för Android systemåterställning visas.
 5. Tryck på knappen Volym ned flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Samsung Galaxy Tab S4 som körs så långsamt eller har dålig prestanda
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy Tab S4 har en skärmflimrande problem
 • Vad gör du om din Samsung Galaxy Tab S4 fortsätter att frysa och släppa efter?
 • Vad ska jag göra om din Samsung Galaxy Tab S4 visar felet "Fukt upptäckt"?

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.