Hur man fixar Samsung Galaxy S9 slumpvis

#Samsung #Galaxy # S9 är en flaggskeppstelefon som släpptes i år som har blivit ganska populär bland konsumenterna. Börjar med sin byggkvalitet och sedan fortsätter med hårdvarukomponenterna har enheten uppenbarligen utformats ganska bra. Några av dess utmärkta funktioner inkluderar dess 5, 8 tum Super AMOLED-skärm, Snapdragon 845-processor med 4 GB RAM och en bakre kamera med variabel bländare för att bara nämna några. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S9 slumpmässigt samtalsproblem.

Om du äger en Samsung Galaxy S9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar Samsung Galaxy S9 slumpvis

Problem: Hämtade min galax s9 för ungefär en vecka sedan, var hemma ikväll när min telefon ringde och såg att min mamma ringer .. Hon svarade och frågade varför jag ringde henne? Jag sa att jag inte ringde till henne och att jag svarade på ett samtal från henne ... Så vi båda hänger på, jag antog att hon ringde mig vid en olycka. Jag lämnade telefonen i mitt rum och gick in i det andra rummet för att prata med mina folk när min fars telefon ringer och sa att jag ringde! Jag sa att jag inte ens har min telefon på mig, och den är i mitt rum. Min mamma nämnde att hon hade två andra missade samtal från mig. Vad som gör sakerna ännu konstigare är att jag inte har min fars nummer i mitt s9 än men hans telefon visade att det var jag som ringde och mitt uppringande ID visade det som honom? Jag har en fullständig förlust av idéer om hur detta är möjligt eller vad som kan hända? Andy hjälp skulle vara mycket uppskattad !!

Lösning: Normalt bör telefonen inte ringa ett utgående samtal på egen hand om inte något utlöser enheten att ringa. Nedan listas några av felsökningsstegen som du måste utföra för att lösa problemet.

Ta bort fodralet och skärmskyddet

Om din telefon har ett fodral och skärmskydd föreslår jag att du tar bort dessa eftersom det kan orsaka problemet. Försök att observera om problemet fortfarande uppstår

Inaktivera funktionen Direktsamtal

Funktionen Direktsamtal låter dig hålla telefonen nära örat och kontakten vars meddelande eller kontaktinformation finns på skärmen kommer att ringas. Det problem du upplever just nu kan orsakas av den här funktionen.

 • Dra uppåt eller nedåt från Startskärmen för att komma åt Apps-skärmen.
 • Tryck på Inställningar.
 • Tryck på Avancerade funktioner.
 • Navigera till och tryck på Direktsamtal.
 • Tryck på reglaget för att stänga av direktsamtal.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

Det finns en möjlighet att en app som du laddade ner kan orsaka problemet. Kontrollera om det är så bör du starta telefonen i säkert läge.

 • Tryck och håll ned strömbrytaren tills avstängningsprocessen visas och släpp sedan
 • Tryck och håll ner strömmen tills Prompt-läget visas och släpp sedan.
 • För att bekräfta, tryck på Säker-läge.

När telefonen är i säkert läge bör du se om problemet fortfarande uppstår i det här läget. Om det inte gör det orsakas detta troligen av en nedladdad app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du utföra en fabriksåterställning. Detta kommer att återställa din telefon tillbaka till sitt ursprungliga fabrikstillstånd. Se bara till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

 • Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 • Tryck på Inställningar - Moln och konton - Säkerhetskopiera och återställa.
 • Peka på följande reglage till önskad inställning: Säkerhetskopiera mina data, Automatisk återställning.
 • Klicka på Tillbaka-knappen (längst ner till höger) tills du kommer till huvudmenyn Inställningar.
 • Knacka på General Management> Reset> Factory data reset.
 • Bläddra till botten av skärmen och tryck sedan på ÅTERSTÄLL> RADERA ALLA.
 • Om skärmlåset är aktiverat anger du dina referenser.
 • Om du uppmanas att verifiera ditt Samsung-konto anger du lösenordet och trycker sedan på BEKRÄFTANDE.
 • Vänta tills enheten slutför återställningssekvensen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.