Hur man fixar Samsung Galaxy S9-skärmen blir vit slumpmässigt

#Samsung #Galaxy # S9 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som är populär bland konsumenterna på grund av antalet utmärkta funktioner som den erbjuder. Denna modell använder en polerad aluminiumram som är skyddad av Corning Gorilla Glass på både fram och bak. Den har en 5, 8 tum Super AMOLED Infinity Display som erbjuder en anmärkningsvärd tittarupplevelse. Under huven finns den kraftfulla Snapdragon 845-processorn som, när den är i par med 4 GB RAM, låter enheten köra flera appar smidigt. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S9-skärmen slumpmässigt vitt problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar Samsung Galaxy S9-skärmen blir vit slumpmässigt

Problem: Hej ... Jag har köpt galaxy S9 för ungefär 4 månader sedan..Fra de senaste 2 månaderna står jag inför ett problem kanske på grund av en del av inställningsfunktionen. Problemet är detta när jag någonsin är på ett samtal eller skriver ett textmeddelande eller gör något arbete på min Android-uppsättning, plötsligt blir skärmen vit som ett vitt papper / trasa. Detta döljer allt på skärmen. Så för att föra tillbaka den önskade sidan (som jag arbetar med) måste jag trycka på den centrala knappen eller pilknappen (indikerar bakåt) för att föra tillbaka nämnda sida eller hemsidan (som visar huvudappar). Vad jag tror är några Anledningen bakom det är inställningen där vissa funktioner som något tema eller något sådant väggpapper eller någon funktion i display eller låsskärm har aktiverats .. Tänker så jag har försökt mitt bästa för att lösa det här problemet, därför har jag inaktiverat alla teman, tapeter osv. men problemet är fortfarande kvar hittills..Närför blir du ombedd att vänligen hjälpa till och lösa problemet med att min mobilskärm blir vit igen och igen efter några sekunder och döljer huvudsidan eller vilken sida som helst när som helst .. Jag hoppas på ditt användbara och snabba svar .. Hälsningar

Lösning: Innan du utför några felsökningssteg på den här enheten är det bäst att se till att den körs i den senaste programvaruversionen. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först.

Det finns en möjlighet att detta problem orsakas av programvarufel. Det vi kommer att göra just nu är att ta ut alla felsökningssteg för programvara som krävs för detta problem. Om problemet inte löses efter att ha utfört felsökningsstegen, orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent redan.

Utför en mjuk återställning

Det första du måste göra i det här fallet är en mjuk återställning som vanligtvis görs när en telefon blir svarsfri men rekommenderas också i det här fallet.

 • Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknappen i upp till 45 sekunder.
 • Vänta när enheten startar om.

När telefonen har startat om kontrollerar du om skärmen fungerar korrekt.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

En app som du laddade ner i din telefon kan orsaka problemet. För att kontrollera om detta är fallet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom endast de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Stäng av telefonen.
 • Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med modellnamn som visas på skärmen.
 • När SAMSUNG visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 • Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 • Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 • När Safe-läget visas i skärmens nedre vänstra hörn, släpp knappen Volym ned.

Om problemet inte uppstår i det här läget är det troligt att problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Cachad data i telefonsystemet används för att påskynda åtkomsten till dina telefonappar. Ibland kan denna information skadas vilket resulterar i problem som uppstår på enheten. För att kontrollera om en skadad cachad data orsakar problemet måste du torka cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 • Tryck på Volym ned-knappen för att markera "torka cache-partition."
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen för att markera “ja” och tryck på strömbrytaren för att välja.
 • När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Utför en fabriksåterställning

Ett sista felsökningssteg som du bör överväga är en fabriksåterställning. Detta kommer att återställa din telefon tillbaka till sitt ursprungliga fabrikstillstånd. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen eftersom den kommer att raderas under processen.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Installera inga appar i din telefon efter återställningen. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om problemet kvarstår även efter att ha utfört felsökningsstegen som anges ovan kan detta troligen orsakas av en felaktig bildskärmsenhet. Det bästa du kan göra just nu är att få telefonen reparerad vid ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.