Hur man fixar Samsung Galaxy S9 + Registrerar inte T-Mobile Network

#Samsung #Galaxy # S9 + är en av de premiummodellerna för Android-smarttelefoner som släpptes av det sydkoreanska företaget i år. Den här telefonen är mest känd för sin stora 6, 2 tum Super AMOLED Infinity-skärm och dess användning av ett dubbelt 12MP-bakre kamerasystem som tar foton och videor av utmärkt kvalitet. Under huven finns en Snapdragon 845-processor i kombination med 6 GB RAM, vilket gör att telefonen kan köra flera appar samtidigt appar med lätthet. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag.

Om du äger en Samsung Galaxy S9 + eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar Samsung Galaxy S9 + Registrerar inte T-Mobile Network

Problem: Jag har en Galaxy S9 Plus som inte kommer att registreras på T-Mobils nätverksoperatör. Jag trodde att det var en låst telefon, men jag gick till T-Mobile-butiken i går kväll och hade telefonen permanent låst upp. De har angett och återinfört APN-inställningarna minst fem gånger. Jag har stängt av telefonen, ta bort SIM-kortet, slå på telefonen igen och vänta 5 minuter sätta SIM-kortet i ingenting. Jag vet bara inte vad jag ska göra.

Lösning: Innan du utför några felsökningssteg på telefonen är det bäst att se till att den körs på den senaste programvaruversionen. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först.

Utför en mjuk återställning

Det första du behöver göra i detta fall är en mjuk återställning. Detta åtgärdar vanligtvis problem orsakade av mindre programvaruproblem eftersom det kommer att uppdatera telefonprogramvaran.

 • Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknappen i upp till 45 sekunder.
 • Vänta när enheten startar om.

När telefonen har startat om, försök att kontrollera om den nu kan få service. Observera att du bör vara i ett område som är känt för att ha en bra T-Mobile-nätverkstäckning.

Försök att gå till en annan plats

Ibland kommer du att befinna dig i ett område som inte har någon nätverkstäckning, varför du inte får någon signal i din enhet. För att kontrollera om det här är vad som orsakar problemet, försök att gå till ett annat område.

Försök använda ett annat SIM-kort

Det finns fall då problemet kan orsakas av ett felaktigt SIM-kort. För att eliminera denna möjlighet bör du försöka sätta in ett annat T-Mobile SIM-kort i telefonen.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

En annan faktor som kan orsaka problemet är en app som du laddade ner till enheten. För att kontrollera om detta är fallet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom endast de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Stäng av telefonen.
 • Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med modellnamn som visas på skärmen.
 • När SAMSUNG visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 • Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 • Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 • När Safe-läget visas i skärmens nedre vänstra hörn, släpp knappen Volym ned.

Om telefonen kan registrera sig i nätverket i det här läget är det troligt att problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Cachad data i telefonsystemet används för att påskynda åtkomsten till dina telefonappar. Ibland kan denna information skadas vilket resulterar i problem som uppstår på enheten. För att kontrollera om en skadad cachad data orsakar problemet måste du torka cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 • Tryck på Volym ned-knappen för att markera "torka cache-partition."
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen för att markera “ja” och tryck på strömbrytaren för att välja.
 • När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Utför en fabriksåterställning

Ett sista felsökningssteg som du bör överväga är en fabriksåterställning. Detta kommer att återställa din telefon tillbaka till sitt ursprungliga fabrikstillstånd. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen eftersom den kommer att raderas under processen.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om telefonen kvarstår efter att ha utfört felsökningsstegen som anges ovan, orsakas detta troligen av en felaktig hårdvarukomponent. Det bästa du kan göra just nu är att få telefonen reparerad vid ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.