Hur man fixar Samsung Galaxy S9 Plus som stängs av av sig själv och inte kommer att slås på igen (enkel fix)

Det är normalt att omedelbart tänka att det är ett problem med hårdvaran när din premiumtelefon som Samsung Galaxy S9 Plus stängs av utan uppenbar anledning och inte längre skulle slå på oavsett hur många gånger du trycker på strömknappen. Så är fallet med några av våra läsare som kontaktade oss för att få hjälp eftersom de är oroliga för att de murade sina telefoner. Vi har stött på många liknande problem tidigare och vi har redan en aning om vad problemet är och varför det händer.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Samsung Galaxy S9 Plus som blev helt död och inte svarade. Vi kommer att försöka undersöka möjligheterna och utesluta dem. Jag kommer också att dela med dig den lösning jag har använt för att hantera den här typen av problem. Så om du är en av ägarna till Galaxy S9 Plus eller någon Android-enhet för den delen, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För smartphone-ägare som hittade vår webbplats när du försökte hitta en lösning, försök att se om din telefon är en av de enheter vi stöder. Om det är det, besök sedan felsökningssidan för den enheten, bläddra igenom den för att hitta problem som liknar din och känn dig fri att använda våra lösningar och lösningar. Men om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur man fixar Galaxy S9 Plus som stängs av av sig själv och inte kommer att slås på

Även om detta problem kan verka som ett mycket allvarligt hårdvaruproblem, är det för det mesta firmware som har problem när det här händer. Med andra ord kan du fixa den på egen hand utan att ens ta med din telefon till butiken eller butiken förutsatt att det inte finns några tecken på fysiska och vätskeskador. Med allt detta sagt, här är vad jag föreslår att du gör åt det:

Första lösningen: Utför proceduren för tvångsstart

Majoriteten av den här typen av problem jag stött på tidigare berodde på en fast programkrasch där telefonen blev svarsfri eftersom operativsystemet inte svarar längre. Det händer oftare än du tror särskilt om du använder riktigt stora och CPU-intensiva appar eller spel. När telefonen fryser, hänger eller blir svarsfri, är den bästa lösningen att ta bort batteriet, men eftersom din Galaxy S9 Plus har ett icke-löstagbart batteri, är det enda du kan göra att Forced Reboot. Det simulerar batteriets bortkoppling och uppdaterar telefonens minne. Det kan vara det enda du behöver göra åt det här problemet. För att göra detta, tryck på både volymknappen och strömbrytaren samtidigt och håll dem intryckta i 10 sekunder eller mer. Om din telefon startar om som den normalt gör, kan det vara slutet på problemet, även om det inte finns någon garanti för att det inte kommer att hända igen i framtiden.

Men om enheten fortfarande inte svarar efter att ha genomfört ovannämnda procedur, kan du prova detta:

 1. Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 2. Tryck sedan på strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håller båda tangenterna nere i 10 sekunder eller mer.

Det här är i princip detsamma som det första förfarandet, bara för att vi denna gång ser till att strömbrytaren hålls intryckt efter volymknappen för att det annars inte kommer att ge dig liknande resultat. Efter att du har gjort dessa procedurer och din telefon fortfarande inte svarar eller inte kommer att slå på, kan du prova nästa procedur.

RELATERADE INLÄGG:

 • Vad man ska göra med Samsung Galaxy S9 Plus som blev helt död och inte kommer att slås på (enkla steg)
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy S9 Plus-smartphone inte känner igen din dator (enkla steg)
 • Vad gör man om Galaxy S9 Plus fortfarande låser upp genom att dra även om fingeravtryckslås och Iris-skanning är aktiverade
 • Hur man fixar Samsung Galaxy S9 Plus som inte svarar men har ett blått ljus som blinkar (enkla steg)

Andra lösningen: Anslut laddaren och starta om den

Det är möjligt att telefonens batteri tappades helt och även om det har tömt batteri verkligen inte är ett problem, finns det tillfällen då firmware skulle krascha på grund av det. Det beror på att vissa tjänster och hårdvarukomponenter kanske inte stängs av ordentligt. Som ett resultat skapar det inkonsekvenser i systemet som kan göra att din telefon inte svarar.

 1. Anslut laddaren till ett vägguttag. Det är viktigt att du använder den trådbundna laddaren.
 2. Anslut din S8 Plus med den ursprungliga data- / strömkabeln till laddaren.
 3. Oavsett om telefonen visar laddningsskyltarna eller inte, låt den anslutas till laddaren i minst 10 minuter.
 4. Tryck och håll ner volymknappen och gå inte av den ännu.
 5. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 6. Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder eller mer.

Om telefonen svarar på detta, kan du anse att problemet är fixat men det finns fortfarande en garanti för att problemet kan uppstå igen.

Jag hoppas att den här felsökningshandboken har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Om du har andra problem som du vill dela med oss, känn dig fri att kontakta oss när som helst eller lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Hur fabriksinställs eller gör du Master Återställ på Samsung Galaxy S9 Plus och när du ska använda dem
 • Hur man fixar en Samsung Galaxy S9 Plus som överhettas efter installation av en ny uppdatering (enkla steg)
 • Hur man fixar Samsung Galaxy S9 Plus med fel "Tyvärr har meddelanden stannat" (enkla steg)
 • Fixa Samsung Galaxy S9 Plus med Spotify-appen som stängs på egen hand medan den används (enkla steg)
 • Hur man fixar en Samsung Galaxy S9 Plus som håller på att förlora signal, intermittent service / signal faller (enkla steg)