Hur man fixar Samsung Galaxy S9 Plus som inte kommer att slås på (enkla steg)

En av de bästa smartphones på marknaden idag är Samsung Galaxy S9 Plus. Den har i princip samma specifikationer som Galaxy S9 bara att den är lite större eller bredare. När det gäller hårdvaruspecifikationerna har telefonen en mycket imponerande sådan att du faktiskt aldrig skulle tro att den kan ha problem särskilt när det gäller prestanda. Men precis som alla andra smartphones finns det tillfällen då problem uppstår och bland de vanligaste är när telefonen stängs av av sig själv och inte längre skulle slå på.

I det här inlägget kommer jag att ta itu med detta problem och jag kommer att dela med dig den lösning som vi alltid har använt för att fixa problem som detta, eftersom det ofta än inte är detta bara en av de mindre firmwareproblem som du kan fixa på egen hand . Men om din nya telefon tappades på en hård yta eller lämnade nedsänkt under för länge i vatten och sedan detta problem började, är det antingen fysisk och / eller vätskeskada. I sådant fall finns det bara så mycket du kan göra åt det förutom att ta det tillbaka till butiken. Men om problemet började utan uppenbar anledning, fortsätt läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida för Galaxy S9 eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Lösning på Galaxy S9 Plus som inte kommer att slås på

När jag går tillbaka till problemet är följande förfarande mycket effektivt för att hantera frågor som detta ...

  • Tryck och håll ned Volym ned-knappen och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder eller tills enhetens skärm slås på.

Om problemet verkligen beror på en firmwarekrasch eller en mindre fel, är det tillräckligt för att fixa det. Det motsvarar faktiskt det batteridrag som vi ofta gör för telefoner med flyttbara batterier. Metoden ovan är vad vi kallar "tvungen omstart" eftersom det simulerar batteriets bortkoppling och uppdaterar telefonens minne. Det stänger också alla appar och tjänster som körs i bakgrunden och laddar om alla kärnfunktioner.

Om din Galaxy S9 + fortfarande inte svarar efter detta, gör du proceduren ytterligare ett par gånger för att se till att du gör det rätt. Eller så kan du prova det här ...

  1. Tryck och håll ned Volym ned-knappen först och släpp den inte.
  2. Håll den intryckt och håll ner strömbrytaren.
  3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer.

Det är samma sak som den första proceduren, men i den här sekvensen försöker vi se till att du slår på strömbrytaren efter volymknappen för att annars inte simulerar batteriets bortkoppling. Om telefonen fortfarande inte svarar på det här är en annan sak du kan prova:

  1. Anslut laddaren till ett vägguttag.
  2. Anslut din Galaxy S9 till laddaren med den ursprungliga kabeln.
  3. Låt den vara ansluten till laddaren i några minuter.
  4. Tryck och håll ned Volym ned-knappen och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder eller tills enhetens skärm slås på.

Din Samsung Galaxy S9 + bör fungera ordentligt nu eller redan starta upp, men om inte, är det dags att ta den tillbaka till butiken så att en tekniker kan utvärdera problemet. Du är inte skyldig att felsöka din telefon om problemet går utöver detta och du inte behöver hantera det här problemet med tanke på att din telefon fortfarande är ny.

Jag hoppas att den här enkla felsökningsguiden kan hjälpa dig på ett eller annat sätt. Om du har andra problem som du vill dela med oss, är du välkommen att kontakta oss eller lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.