Hur man fixar Samsung Galaxy S9 med Black Screen of Death-problemet (enkla steg)

Black Screen of Death på Samsung Galaxy S9 är ett mindre problem om inte telefonen tappades på en hård yta eller nedsänkt i vatten under lång tid. Oftast beror detta problem på en systemkrasch som kan uppstå beroende på hur du använder din telefon eller hur många appar som körs i bakgrunden.

Jag förstår att Samsung Galaxy S9 har mycket höga specifikationer och körs på ett väl utvecklat operativsystem men det är ingen garanti för att du inte kommer att stöta på problem som det här längre. Ända sedan lanseringen av de första Android-telefonerna uppstår problem då och då och bland de vanligaste har något att göra med kraften eller möjligheten för enheten att starta upp. Om du är en av ägarna till den här fantastiska enheten och för närvarande bugges av en liknande fråga, fortsätt att läsa eftersom jag kommer att dela med dig lösningen på Black Screen of Death-frågan.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida för Galaxy S9 eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Hur man fixar Black Screen of Death på Galaxy S9

Som jag nämnde tidigare är BSoD ganska lätt att fixa. I själva verket har detta problem också hänt Galaxy S8 och Note 8 men det finns alltid en lösning på det. När din Samsung Galaxy S9 stängs av av sig själv och vägrar att slå på igen och ladda, är detta vad du bör göra:

 • Tryck och håll ned Volym ned-knappen och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder eller mer.

Telefonen kommer att starta om normalt efter det eftersom det gör att batteriet dras. Det är en mycket effektiv lösning på firmwarekrascher och liknande problem. Men om din telefon inte svarar efter det, kan du försöka göra proceduren ytterligare ett par gånger för att se till att du gör det rätt. Eller så kan du prova det här:

 1. Tryck och håll ned Volym ned-knappen först och släpp den inte.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer.

Vad det gör är i princip detsamma som det du gjorde ovan bara att du håller ner Volymknappen innan du startar telefonen. Kom ihåg att trycka på och hålla ned strömbrytaren kommer inte att ha samma effekt som när du gör det till Volym ned-knappen först.

Om telefonen fortfarande inte svarar efter detta, är nästa procedur din sista utväg innan du tar tillbaka telefonen till butiken:

 1. Anslut laddaren till ett fungerande nätuttag (använd den trådbundna laddaren för detta).
 2. Anslut telefonen till laddaren med den ursprungliga kabeln.
 3. Oavsett om Galaxy S9 svarar eller inte, låt den vara ansluten till laddaren i 10 minuter.
 4. Tryck och håll ned Volym ned-knappen och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder eller mer, men denna gång medan enheten är ansluten till laddaren.

Det finns en chans att batteriet har tappats eller tömts och det är därför din telefon inte slås på. Att låta telefonen ladda i några minuter eller helt enkelt ansluta den till laddaren ger den en stabil strömkälla. Men om telefonen värms upp medan den är ansluten till laddaren, koppla loss den omedelbart.

Om allt annat misslyckas bör du ta telefonen till butiken eller servicecentret så att en Samsung-representant eller tekniker kan kontrollera enheten för dig.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

RELATERADE INLÄGG:

 • Hur fabriksinställs eller återställs din Samsung Galaxy S9 (enkla steg)
 • Hur torkar jag cache-partition på Samsung Galaxy S9 och vad är dess fördelar?
 • Vad gör du om din Samsung Galaxy S9 inte känner igen din dator? [Felsökningsguide]
 • Hur fixar du din nya Samsung Galaxy S9 som inte kommer att slås på (enkla steg)
 • Så här startar du om din Samsung Galaxy S9 i felsäkert läge och avinstallerar problematiska appar (enkla steg)