Hur man fixar Samsung Galaxy S8 som sitter fast i oändliga startöglor (enkla steg)

Telefoner som inte helt kan starta upp kan ha problem med deras firmware. Åtminstone är det det mest logiska att anta med tanke på det faktum att startsekvensen utförs av operativsystemet. Men återigen finns det andra möjligheter till allvarligare hårdvaruproblem. Med andra ord, vi vet inte med säkerhet varför telefonen inte helt kan startas upp. Det är samma sak som vi måste anta om telefonen sitter fast i en startögla där enheten kan slå på sin hårdvara, visa logotypen men inte når hemskärmen när den stängs av av sig själv och slås på igen. Cykeln fortsätter tills batteriet tar slut.

I det här inlägget kommer jag att dela med dig proceduren som vi har gjort för att åtgärda problemet, men det är beroende på hur problemet startade. Det här är inte första gången vi stött på det här problemet så vi vet redan en sak eller två som kan hjälpa dig att få din telefon tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd. Så om du är en av ägarna till den här telefonen och för närvarande har något liknande problem kan du fortsätta läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Om du emellertid letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår Galaxy S8 felsökningsguide för vi har redan tagit upp de vanligaste problemen med den här telefonen. Hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du behöver mer hjälp kan du gärna kontakta oss via vårt Android-frågeformulär.

Hur man fixar Galaxy S8 fastnat i oändlig startögla

Som alltid är boot loopar ett resultat av ett eller några problem med firmware. Det finns även tillfällen då firmware är problemet. Men låt oss gå direkt för att lösa problemet och det är vad du behöver göra:

Lösningen

Starta upp din telefon i återställningsläge och torka av cache-partitionen. Det är om problemet började utan uppenbar anledning eller efter en firmware-uppdatering ...

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera "torka cache-partition."
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen för att markera “ja” och tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om detta inte fungerar bör du återställa telefonen. Du kan dock förlora alla filer och data som lagras i telefonens interna lagring, men vid denna tidpunkt är det nödvändigt att återställa enheten.

Så här återställer du din S8 som fastnade i startlopen ...

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Återställningen är din sista utväg så om den misslyckas måste du ta telefonen till servicecentret så att en tekniker kan fixa den åt dig. Återställningen är den bästa bilden du behöver för att lösa problemet men om det misslyckas finns det inget mycket du kan göra.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg som du kanske också vill kolla in:

 • Vad gör du med Samsung Galaxy S8 som inte stängs av eller har en svarsfri strömknapp [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy S8 började visa upp "fuktdetekterad" varning när den är ansluten till laddaren [Felsökningsguide]
 • Hur fixar du din Samsung Galaxy S8 som tappar ur batteriet istället för att ladda när det är anslutet [Felsökningsguide]
 • Vad du ska göra när din nya Samsung Galaxy S8 fastnar på Verizon-skärmen under uppstart [Felsökningsguide]
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy S8 fortsätter att starta om på egen hand efter rotprocessen [Felsökningsguide]