Hur man fixar Samsung Galaxy S7 som har blå, svarsfri skärm, tom skärm [Felsökningsguide]

I det här inlägget kommer jag att ta itu med en annan #Samsung Galaxy S7 (# GalaxyS7) skärmfråga som vi har fått från våra läsare och andra relaterade problem. Oftast om skärmen på enheten som blir blå eller svart under lång tid och inte svarar.

Den svarta skärmen eller den blå skärmen orsakas av ett mjukvarurelaterat problem eller kallas systemkrasch. När enheten börjar frysa under lång tid kommer den att ge en annan fråga till en app och krascha. Det kan vara ett mindre problem och det kan åtgärdas med grundläggande felsökningsförfarande, så länge enheten kommer att svara.

Fortsätt läsa artikeln för att lära dig mer om frågan och hur du kan undvika dem eller ta itu med den i framtiden. Vi rekommenderar att du utför grundläggande felsökningssteg för att isolera problemet som kan vara skadligt för din enhet. Det här är enkla steg avsedda för genomsnittliga användare för enkel och säker felsökning för att undvika att ge ditt allvarligare problem.

Innan du går till felsökning, om du letar efter andra lösningar på din enhetsproblem, besök vår Samsung Galaxy S7-felsökningssida, där kan du leta efter relaterade problem som vi redan har behandlat och följ proceduren. Om du har andra problem kan du direkt skicka oss ditt problem och köpa att fylla i detta formulär. Vänligen ge oss en mer detaljerad information om frågan som hur eller när frågan började, för att hjälpa oss att ge dig den mest lämpliga lösningen. Då kommer vi tillbaka till dig så snart som möjligt.

Samsung Galaxy S7 skärmen är blå och svarar inte

Problem : Skärmen är blå. Och ingen av kontrollerna fungerar, kan inte stänga av telefonen och telefonen blir varm. Jag försökte starta om den, men det låter mig inte göra omstarten, även om jag trycker på strömbrytaren. Jag märkte också att ett blått ljus blinkar, jag vet inte vad det är och det pågår en stund nu. Snälla ... Jag behöver verkligen min telefon fixa cuz vi alla åker en tur nästa helg och jag vill ta några bilder. Tack.

Felsökning: Det här problemet kallas blue of screen of death, från ordet "death" själv, din enhet är ganska mycket död men, inte helt. Det kan vara fixat, för det mesta, detta problem inträffar när enheten upplever en programvarukrasch och lämnar din enhet frusen och inte svarar. För att din enhet blinkar med blått ljus är det inga problem med hårdvaran.

För att ge dig en uppfattning om den blå skärmen eller den svarta dödsskärmen uppstår det när du startar en app och enheten börjar frysa. När detta händer blir skärmen blå och enheten svarar inte ens hur mycket ansträngning du använde den, till och med strömbrytaren svarar inte.

Vi rekommenderar att du utför en grundläggande felsökning för att avgöra problemet och lösa det. Dessa är mycket grundläggande procedurer och säkra avsedda för genomsnittliga användare för att hjälpa dig att isolera problemet. På detta sätt kan du undvika en besvärsprocess som går till ett teknik- eller servicecenter för att få din enhet att kontrollera, men om detta är en viktig fråga så har du inget val.

Utför Force Reboot till din Samsung Galaxy S7

Den här proceduren är densamma med batteridragningsmetoden för enheter som har avtagbart batteri, det kommer att utföra en simulerad batterikoppling. Om din enhet har tillräckligt med batteri kvar kan den starta upp din enhet. Så här gör du:

 1. Håll ned volymknapparna och strömbrytarna i 7 till 10 sekunder.
 2. Enheten startas sedan om.

Nu kommer din enhet att fungera efter omstart av proceduren. Observera noga om problemet fortfarande uppstår. Om så är fallet, rekommenderar vi att du börjar göra säkerhetskopior av viktiga filer och spara dem på din PC eller flash-enhet och sedan utföra en huvudåterställning innan problemet blir värst.

Master Återställ enheten

Den här proceduren raderar alla filer som är lagrade på enheten och återställer dem till tillverkarens standard. Eftersom vi inte vet vad som orsakade problemet är detta det bästa alternativet för att undvika att det upprepas i framtiden. Så här säkerhetskopierar du och återställer återställning:

 1. Säkerhetskopiera dina data.
 2. Ta bort ditt Google-konto.
 3. Koppla bort skärmlåset.
 4. Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 5. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren. OBS : Det spelar ingen roll hur länge du trycker och håller ner hem- och volymknapparna, det påverkar inte telefonen men när du trycker och håller ner strömbrytaren är det när telefonen börjar svara.
 6. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 7. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder. OBS ! Meddelandet "Installera systemuppdatering" kan visas på skärmen i flera sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas. Detta är bara den första fasen av hela processen.
 8. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka data / fabriksåterställning'.
 9. När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 10. Markera nu alternativet "Ja - ta bort alla användardata" med hjälp av Volym ned-knappen och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 11. Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren. Telefonen startar om längre än vanligt.

Samsung Galaxy S7 skärm helt svart och app kommer inte att svara

Problem: Hej! Jag har ett stort problem med min Samsung Galaxy S7. Skärmen är alltid svart och jag kan inte göra någonting, jag har ingen extra telefon så jag behöver verkligen behöva fixas. Vad är problemet?? Firmware eller hårdvara?

Felsökning: Samma med problemet ovan, det kan vara mjukvarurelaterat problem som lämnade din enhet inte svar och stannar kvar på svart skärm. Men i vissa fall är det möjligt att det kan vara ett hårdvaruproblem eftersom det inte finns någon indikation på att enheten fortfarande är på som att LED-indikatorn blinkar eller eventuellt tappas batteriets batteri.

Vi rekommenderar att du utför en kraftåterstart först för att avgöra om enheten fortfarande svarar och kan starta upp normalt. Håll bara ner strömbrytaren och volymen i 7-10 sekunder tillsammans för att starta om enheten. Det motsvarar batteridrag för enheter som har ett avtagbart batteri. Och när du är klar, se om den svarta skärmen fortfarande kvar.

Ladda din enhet i flera minuter

Det är nödvändigt att ladda din enhet för att slå på den. Se till att LED-indikator eller standardladdningslogotyp visas eftersom vi måste veta om enheten kände igen laddaren eller om den laddas. När det gör det, lämna det i några minuter eller timmar för att ladda batteriet helt. Försök sedan slå på den genom att utföra omstarten igen genom att trycka ihop strömbrytaren och volymknappen .

Om enheten inte laddas efter flera minuter eller timmar rekommenderar vi att du följer felsökningen för enheter som inte laddas först innan du fortsätter till nästa procedur. Du hittar det på vår felsökningssida för Samsung Galaxy S7 och följ procedurerna.

Starta i säkert läge

Om din enhet kunde ladda och svara rekommenderar vi att du startar i säkert läge. Detta är ett diagnostiskt läge för att avgöra om enheten startas upp normalt utan att tredjepartsappen körs. Det kommer tillfälligt att inaktivera alla tredjepartsappar och bara köra den förinstallerade appen. Genom att göra detta är det lätt att avgöra om problemet orsakades av andra appar. Här är hur..

 1. Tryck och håll ned strömbrytaren.
 2. Så snart du kan se 'Samsung Galaxy S7' på skärmen, släpp strömbrytaren och håll omedelbart ned Volymknappen.
 3. Fortsätt hålla knappen Volym ned tills enheten slutar starta om.
 4. Du kan släppa den när du kan se "Säker-läge" i det nedre vänstra hörnet på skärmen.

När du har möjlighet att starta upp i felsäkert läge utan problem kan du sedan ta bort appen som orsakar problem i det här läget. Ibland kan det vara svårt att avgöra vilken app det är, men du kan börja komma ihåg när början av problemet och leta efter apparna som installerades före problemet det datumet. Så här tar du bort en app:

 1. Gå till Inställningar
 2. Tryck på Program
 3. Tryck på Application manager
 4. Sök efter appen som du vill avinstallera
 5. När den väl är placerad trycker du på den
 6. Klicka på Rensa cache
 7. Klicka på Rensa data
 8. Klicka på Avinstallera
 9. Gå tillbaka till Hem-skärmen

Ta bort så många som du kommer ihåg, du kan installera om dem om enheten är stabil men, bäst råd, installera inte appen igen. När du har tagit bort apparna startar du om enheten för att starta normalt.

Starta i återställningsläge

Om enheten inte svarar och startar upp i säkert läge, fortsätt sedan med att starta i återställningsläget. Den kommer att försöka återställa den senaste normala uppstarten och installera en nödvändig uppdatering på din enhet.

 1. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren. OBS: Det spelar ingen roll hur länge du trycker och håller ner hem- och volymknapparna, det påverkar inte telefonen men när du trycker och håller ner strömbrytaren är det när telefonen börjar svara.
 2. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 3. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder. OBS ! Meddelandet "Installera systemuppdatering" kan visas på skärmen i flera sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas. Detta är bara den första fasen av hela processen.

Ganska mycket har du gjort några grundläggande felsökningssteg. Om din enhet fortfarande inte startar upp i återställningsläget är det bättre att ta den till närmaste Samsung servicecenter för reparation. Det kan vara lättare om din enhet skulle svara på 'kombinationsknapp' (strömbrytare + volym upp-knapp + hemknapp) och utföra en huvudåterställning.

ANSLUTA MED OSS

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.