Hur man fixar Samsung Galaxy Note FE som inte kommer att slås på (enkel fix)

Samsung Galaxy Note FE (Fan Edition), tidigare Galaxy Note 7, har ganska imponerande hårdvaruspecifikationer och om inte på grund av batteriproblemet som fick Samsung att återkalla alla enheter, borde den här enheten ha varit den bästa smarttelefonen 2017. Vi har läsare som har klagat på ett mycket vanligt problem - enheten kommer inte att slås på efter att den stängts av - det är anledningen till att jag behöver ta itu med sådana problem i det här inlägget.

Jag kommer att leda dig genom att felsöka din Obs FE och dela med dig den lösning som vi alltid har använt för att lösa problemet. Om telefonen stängs av på egen hand och inte längre svarar efter det och förutsatt att den inte drabbades av någon fysisk och / eller vätskeskada, är det antagligen bara en mindre firmwareproblem. Fortsätt läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida för Galaxy Note FE, eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Hur man fixar Galaxy Note FE som inte längre startar

Den här typen av problem kan verka som en mycket komplicerad fråga, men i verkligheten är det bara ett litet firmwareproblem, åtminstone baserat på min erfarenhet. Med andra ord kan du låta din telefon svara och slå på igen utan någon tekniker. Det är vad jag ska dela med dig här. Med allt detta sagt, här är vad jag föreslår att du gör med det här problemet ...

Första lösningen: Tvungen omstart

De flesta fall jag har stött på berodde på firmware eller systemkrasch. Det är egentligen inte ett allvarligt problem men det kommer att lämna ett intryck av att telefonen har något allvarligt hårdvaruproblem eftersom den inte längre svarar när du trycker på strömknappen eller ens ansluter enheten till laddaren. Det är därför många av våra läsare börjar få panik när det här problemet uppstår.

Många av våra läsare var tvungna att ta med sina telefoner till butiken bara för att få höra att deras telefoner bara kraschade och det fanns också andra som debiterades av tekniken och var tvungna att vänta i en timme eller två. Du förtjänar inte att uppleva det eftersom du bara måste tvinga din telefon att starta om för att lösa problemet. För att göra det, följ detta ...

 • Tryck och håll ner både volymknappen och strömknapparna samtidigt i 10 sekunder eller mer.

Den tvingade omstarten kommer att uppdatera telefonens minne och laddar om alla appar, tjänster och kärnfunktioner. Så om detta problem faktiskt beror på en fast programkrasch bör din enhet redan startas upp nu. Men om det fortfarande inte svarar kan du prova att göra samma procedur ett par gånger till eller prova detta:

 1. Tryck och håll ner volymknappen först och släpp inte den.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer.

Den andra proceduren är faktiskt densamma som den första men vi ser till att du trycker och håller ner volymknappen innan strömknappen för att annars inte ger dig gynnsamma resultat.

RELEVANTA FRÅGOR:

 • Fixa Samsung Galaxy Note 7 "Tyvärr har kameran stannat" och "Varning: Kameran misslyckades" [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 7-felet "Varning: Kamera misslyckades" [Felsökningshandbok]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 7 som inte kan skicka och ta emot textmeddelanden [Felsökningsguide]
 • Fix Samsung Galaxy Note 7 “Tyvärr har meddelanden slutat” -fel [Felsökningshandbok]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 7 som inte kommer att ansluta till Wi-Fi [Felsökningshandbok]
 • Fixa Samsung Galaxy Note 7 "Tyvärr har Internet stoppat" -fel [Felsökningsguide]

Den andra lösningen: Ladda och gör tvångsstart

Efter att du har gjort den första lösningen och din Galaxy Note FE fortfarande inte svarar, är det möjligt att batteriet tappats helt. Saken med att låta telefonen tömma sitt batteri helt är att vissa hårdvarukomponenter och tjänster kanske inte stängs av ordentligt i det ögonblick juicen tar slut, vilket kan leda till en systemkrasch. Visst att du kan få din telefon att svara igen genom att göra en tvingad omstart men det faktum att det inte finns något batteri kvar för att slå på den, svarar fortfarande inte. För att ta itu med detta, här är vad du behöver göra:

 1. Anslut laddaren till ett vägguttag. Det är viktigt att du använder den trådbundna laddaren.
 2. Anslut din Obs FE till dess laddare med den ursprungliga ström- / datakabeln.
 3. Oavsett om telefonen visar laddningsskyltar eller inte, låt den vara ansluten till laddaren i 10 minuter eller så.
 4. Tryck och håll ner volymknappen först och släpp inte den.
 5. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 6. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer, men den här gången medan de är anslutna till laddaren.

Om din telefon fortfarande vägrar att slå på efter att ha gjort allt detta, är det dags att ta den till butiken eller någon Samsung-upplevelse så att en tekniker kan kontrollera det åt dig. Det är uppenbart att problemet är mer än bara en systemkrasch eller orsakas av ett tömt batteri.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden kan hjälpa dig på ett eller annat sätt. Om du har andra problem som du vill dela med oss, känn dig fri att kontakta oss när som helst eller lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg som du kanske också vill kolla in:

 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 7 som inte startas eller lyckas fast på logotypen [Felsökningsguide]
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy Note 7 fryser, fördröjer, bromsar ner och slår av oväntat
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 7 “Tyvärr har inställningar stannat” -fel [Felsökningshandbok]
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 7 som fortsätter att frysa, starta om eller hänga [Felsökningsguide]
 • Obs 7 fingeravläsning och irisskanning slutade fungera efter att ha flyttat filer via Smartswitch, andra problem