Hur man fixar Samsung Galaxy Note 9 startar om ständigt efter Android Pie-uppdatering

#Samsung #Galaxy # Note9 är en populär premium-smartphonemodell som släpptes förra året, vilket är bra att använda när man gör mobila produktivitetsuppgifter. Detta är en IP68-certifierad enhet med en aluminiumkropp som är skyddad av Corning Gorilla-glas både på fram- och baksidan. Den har en 6, 4 tums Super AMOLED-skärm som fungerar både med pekinmatning och med pekpinnar. Under huven finns en kraftfull Snapdragon-processor i par med 8 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I denna senaste del av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy Note 9 omstart kontinuerligt efter Android Pie-uppdateringsproblem.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar Samsung Galaxy Note 9 startar om ständigt efter Android Pie-uppdatering

Problem: Jag har en Samsung Galaxy-anmärkning 9. Den har fungerat okej tills Pie-uppdateringen, min telefon har inte fungerat ordentligt, har varit väldigt långsam, fryser upp, startar om / startar om sig hela tiden utan framgång 80% av tiden. Med tanke på att min telefon är ungefär 4 månader gammal och jag har tappat den i vatten några gånger, men har aldrig fungerat så här förrän uppdateringen. Den hade laddat ner uppdateringen på egen hand och jag kunde inte ta reda på vad som hade hänt eftersom det var så slumpmässigt och ingenstans. förra gången jag tappade min telefon i vatten var för en månad sedan och även om den har gått lite långsammare har den varit hanterbar och tålbar. Fram till nu har det bara slutat. Jag har rensat cacheminnet och återställt fabriken och det fungerade bra tills ett par dagar efter och det var tillbaka till att starta om och frysa hela tiden. Jag kan inte se ut hur jag fixar detta eftersom min telefon inte kommer att slås på ordentligt längre och om jag lyckas få den att starta är den väldigt långsam och den stängs av igen och startar om sig själv inom 10 minuter. snälla hjälp jag vet inte något annat sätt att fixa detta.

Lösning: Innan du utför några felsökningssteg på den här telefonen är det bäst att se till att den körs i den senaste programvaruversionen. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först.

Eftersom det här problemet inträffade direkt efter en mjukvaruuppdatering orsakas det troligtvis av programvarufel. Nedan listas felsökningsstegen som du måste utföra för att åtgärda problemet. Se till att ta bort microSD-kortet på telefonen om du har ett installerat innan du fortsätter.

Utför en mjuk återställning

En mjuk återställning utförs vanligtvis för att uppdatera telefonprogramvaran. Den här åtgärden fixar mindre programvaruproblem som kan orsaka problem i telefonen.

 • Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 • Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder eller mer.

När telefonen har startats ska du kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

Det finns fall då en app som du laddade ner kommer att orsaka problem i telefonen när de installeras. För att kontrollera om en app som du laddade ner orsakar problemet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom bara de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Stäng av enheten.
 • Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med modellnamn som visas på skärmen.
 • När SAMSUNG visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 • Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 • Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 • När Safe-läget visas i skärmens nedre vänstra hörn, släpp knappen Volym ned.

Om problemet inte uppstår i det här läget orsakas det troligtvis av en app som du installerade. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Det finns fall då cachardata som lagras i den dedikerade partitionen på telefonen kan bli skadade. När detta händer kommer detta vanligtvis att orsaka vissa problem i telefonen. För att eliminera möjligheten att det är detta som orsakar problemet måste du torka cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • Släpp alla tre nycklar när Android-logotypen visas.
 • Ett "Installera systemuppdatering" -meddelande visas i 30 - 60 sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas.
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera torka cache-partitionen.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen för att markera ja, dem och tryck på strömbrytaren för att välja.
 • När torkcache-partitionen är klar markeras omstart av systemet nu.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Utför en fabriksåterställning

Om ovanstående steg inte lyckas lösa problemet är chansen att detta orsakas av gammal mjukvarudata som inte har tagits bort helt under uppdateringsprocessen. Det bästa sättet att hantera detta just nu är att utföra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Kontrollera om något av problemen fortfarande uppstår.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.