Hur man fixar Samsung Galaxy Note 9 som överhettar

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # Note9 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Detta är den senaste modellen i Note-serien av enheter som släpptes förra året. Den här enheten använder några av de senaste maskinvarukomponenterna och har flera enastående funktioner. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy Note 9 som överhettar problemet.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar Samsung Galaxy Note 9 som överhettar

Problem: Hej alla, jag har Samsung note 9 Nyligen, efter en månads användning, står jag inför mycket kritiska problem som jag aldrig har mött tidigare. Jag köpte den här telefonen från samsung usa. Min telefon plötsligt värms upp. Jag känner värme bakifrån av telefonen, och min telefon startar om och startar om igen. Jag har provat, Existing Ways Tool: torka av kontanterna; Starta om systemet; återställa fabriksdata, men det händer varje gång jag använder min telefon. Oavsett vilken app jag använder: YouTube, Vissa spelappar, bara titta på eller vad. och om jag gör något under laddning betyder det automatiskt att det börjar starta om. Idag hörde jag Mycket konstig stark signal från min telefon och efter den signalen startar telefonen på varenda sekund. Är du alla befintliga sätt Åtgärda vissa relaterade överhettningsproblem Men jag måste förstå vad som är fel med min telefon Tack så mycket.

Lösning: Innan du utför några felsökningssteg på den här telefonen är det bäst att se till att den körs på den senaste programvaruversionen först. Om en uppdatering är tillgänglig så föreslår jag att du laddar ner och installerar den.

Vad du vill göra först i det här fallet är att eliminera risken för en programvarufel som kan orsaka problemet. Om din telefon har ett microSD-kort installerat, ta bort det innan du fortsätter med felsökningsstegen nedan.

Utför en mjuk återställning

En mjuk återställning görs vanligtvis när telefonen inte svarar, men fungerar också i det här fallet eftersom det kommer att uppdatera telefonprogramvaran. Denna åtgärd fixar vanligtvis mindre programvaruproblem som kan orsaka problem i telefonen.

 • Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 • Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder eller mer.

När telefonen har startat upp, försök att kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

Det finns fall då en app som du laddade ner kommer att orsaka problem i telefonen när de installeras. För att kontrollera om en app som du laddade ner orsakar problemet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom bara de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Stäng av enheten.
 • Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med modellnamn som visas på skärmen.
 • När SAMSUNG visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 • Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 • Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 • När Safe-läget visas i skärmens nedre vänstra hörn, släpp knappen Volym ned.

Om problemet inte uppstår i det här läget orsakas det troligtvis av en app som du installerade. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den. När du har avinstallerat appen startar du om telefonen och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Det finns fall då cachardata som lagras i den dedikerade partitionen på telefonen kan bli skadade. När detta händer kommer detta vanligtvis att orsaka vissa problem i telefonen. För att eliminera möjligheten att det är detta som orsakar problemet måste du torka cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • Släpp alla tre nycklar när Android-logotypen visas.
 • Ett "Installera systemuppdatering" -meddelande visas i 30 - 60 sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas.
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera torka cache-partitionen.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen för att markera ja, dem och tryck på strömbrytaren för att välja.
 • När torkcache-partitionen är klar markeras omstart av systemet nu.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Utför en fabriksåterställning

Om ovanstående steg inte lyckas lösa problemet är chansen att detta orsakas av gammal mjukvarudata som inte har tagits bort helt under en programuppdateringsprocess. Det bästa sättet att hantera detta just nu är att utföra en fabriksinställning. Observera att dina telefondata kommer att raderas i processen så se till att göra en säkerhetskopia först.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om problemet fortfarande inträffar efter återställningen måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.