Hur man fixar Samsung Galaxy Note 8 Black Screen of Death [Felsökningsguide]

UPDATE: Vi har publicerat ett annat inlägg som hanterar dödens svarta skärm men den här gången vet vi vad som fungerar och vad inte. Besök Fixa Samsung Galaxy Note 8 med Black Screen of Death (enkla steg) för att lösa problemet.

Black Screen of Death (BSoD) är ett av de mest fruktade problemen bland Samsung-ägare och det verkar som att många Galaxy Note 8-ägare också upplever detta problem. Några av våra läsare har kontaktat vad gäller detta problem, det är därför vi måste ta itu med det här problemet till gagn för våra läsare.

Baserat på vår erfarenhet kan det här problemet variera från en mycket liten firmware-glitch eller krasch till ett mer komplicerat hårdvaruproblem. Det bästa vi kan göra åt det är att utesluta möjligheten att det här problemet bara är med firmware. Om så är fallet, har vi faktiskt ett skott på att fixa den, men om det är ett problem med hårdvaran, så har vi tekniker som kan kontrollera din telefon och fixa den. Om du är en av ägarna till den här telefonen och buggas av samma problem, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig.

Innan vi går vidare till vår guide, om du har andra problem med din enhet, se till att du besöker felsökningssidan för Note 8 för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här enheten. Hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Felsökning Obs 8 i fråga om svart skärm

Vår prioritering här är att veta vad problemet är så att vi kan försöka formulera en lösning som kan lösa det. Jag kommer att förse dig med några saker du kan göra för att utesluta varje möjlighet och om i slutet av vår felsökning är problemet fortfarande inte rätt, då skulle det vara ett tecken på ett allvarligare problem och du kan behöva konsultera en tekniker för det där. Här är vad jag föreslår att du gör med det här ...

Tvinga om din Galaxy Note 8 igen

Många av de problem som vi stött på innan resulterade i en svart och svarsfri skärm orsakades av en systemkrasch. När detta händer kan telefonen svara på att den inte svarar oavsett vad du gör.

Vanligtvis för telefoner med avtagbart batteri drar vi batteriet ur dem och de fungerar nästa gång du försöker slå på dem. Not 8 har emellertid inte ett avtagbart batteri så vi kan inte göra en sådan procedur. Vi kan emellertid fortfarande simulera batteriets bortkoppling genom att göra proceduren för tvångsstart som i princip har samma effekt på telefonen.

 • Håll ned Volym ned-knappen och utan att släppa taget håller du ner strömbrytaren. Håll båda knapparna intryckta i 7 till 10 sekunder eller tills skärmen tänds.

Om din enhet slås på efter att ha gjort detta kan problemet ha varit en mindre fel i systemet eller en krasch. Det är en fix men det finns ingen garanti för att problemet inte längre skulle uppstå i framtiden.

Prova att ladda din Galaxy Note 8

Om proceduren för tvångsstart inte löser problemet är nästa sak du bör göra att se till att det finns tillräckligt med batteri för att slå på telefonen. Anslut laddaren till ett vägguttag och anslut din telefon till kabelns andra ände. Oavsett om den visar de vanliga laddningsskyltarna eller inte, låt den ladda i minst tio minuter bara för att se till att batteriet laddas till och med lite.

Efter att ha fått batteriet lite tid att ladda, försök att slå på telefonen för att se om den gör det. Eller ännu bättre, gör tvångsstartproceduren igen men den här gången medan enheten är ansluten. Om telefonen slås på och startar upp framgångsrikt kan du vara säker på att det inte finns några allvarliga problem med din enhet utan ett tömt batteri. Men om den fortfarande vägrar att slå på, måste du prova andra metoder.

Prova att köra det i säkert läge

Det finns en möjlighet att problemet orsakas av en app eller två och oftare än inte, det är tredjepartsappar som har en tendens att orsaka konflikter i systemet. Vi måste utesluta denna möjlighet och göra det genom att försöka köra din telefon i säkert läge. I den här miljön är alla tredjepartsappar och -tjänster tillfälligt inaktiverade så det följer att om detta problem orsakas av en av dem, bör din telefon starta i det här läget. Du behöver bara göra detta om du redan har försökt ladda din telefon och försökt tvinga omstarten till ingen nytta. För att prova att köra Note 8 i säkert läge, följ dessa steg ...

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.

Förutsatt att din telefon är påslagen till det här läget kan du försöka starta om den normalt för att se om den startar i normalt läge den här gången. Om inte, måste du starta till säkert läge igen, leta efter appar som orsakar problemet och avinstallera dem en efter en:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Appar.
 3. Tryck på önskad applikation i standardlistan eller tryck på 3 prickikon> Visa systemappar för att visa förinstallerade appar.
 4. Klicka på önskad applikation.
 5. Klicka på Avinstallera.
 6. Tryck på Avinstallera igen för att bekräfta.

Men om enheten fortfarande vägrar att svara, gå vidare till nästa steg.

Försök att starta det i återställningsläget

Vad vi gör här är att försöka starta din telefon i alla lägen för att se om den fortfarande kan förvandlas till en av de viktiga miljöerna. Om den gör det kan du vara säker på att maskinens hårdvara är bra.

Förutsatt att problemet är med firmware, finns det en chans att den kommer att köras i återställningsläge där du kan göra ett par saker som har riktigt stor inverkan på telefonens prestanda. Om du lyckas är det första du bör göra att torka av cache-partitionen för att ta bort och byta ut alla systemcacher. Om det inte fungerar bör du försöka göra Master-återställningen, vilket gör att telefonen återgår till fabriksinställningarna.

Så här kör du Note8 i återställningsläge och torkar cache-partition

 1. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 2. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 3. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka cache-partition'.
 4. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 5. Tryck på Volym ned-knappen tills 'ja' är markerad och tryck på strömbrytaren.
 6. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 7. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Så här gör du återställningen av Master på Not 8 via återställningsläget

Observera att alla dina filer och personuppgifter kommer att raderas och att du kanske inte kan återställa dem efter återställningen. Men du har inget annat val än att göra det här förfarandet:

 1. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 2. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 3. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 4. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 5. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 7. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om dessa procedurer inte hjälper eller om din telefon inte kan starta upp i återställningsläget måste du ta den med till butiken för att låta en tekniker titta på den.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Samsung Galaxy Note8 visar felmeddelandet "Tyvärr har inställningarna stannat" [Felsökningshandbok]
 • Varför stänger Samsung Galaxy Note 8 automatiskt meddelandefacket? Så här fixar du ...
 • Fix Galaxy Note8 som fastnar på Samsung-logotypen [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy Note8 som inte kan ansluta till Wi-Fi [Felsökningshandbok]
 • Mobildata från Galaxy Note 8 fortsätter att koppla bort, wifi sjunker om och om igen, andra problem
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy Note8 som fortsätter att visa "fuktapptäckt" varning [Felsökningsguide]