Hur man fixar Samsung Galaxy J3 slumpmässigt gör ljud

Välkommen till ytterligare en del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # J3 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Detta är en budgetsmartphone som riktar sig till konsumenter som letar efter en billig enhet för att hjälpa till i deras kommunikationsbehov. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J3 slumpmässigt och göra ljudproblem.

Om du äger en Samsung Galaxy J3 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar Samsung Galaxy J3 slumpmässigt gör ljud

Problem: Min vän har just köpt en Samsung Galaxy J3 från Walmart och har problem med den. Han bad mig hjälpa men jag kan inte hitta källan så jag kan inte ta reda på vad jag ska göra med den. Han vill kasta den helt nya telefonen men jag sa att jag skulle försöka hjälpa. Han sa till mig att han åkte till Walmart där han köpte den för stöd men de vägrade att hjälpa honom. Trevligt, tack Sam. Det största problemet hittills är att telefonen fortsätter att göra ett ljud med fem eller sex toner varje minut eller så. Vi kan inte ta reda på varför, vi skulle vilja tystna det eftersom det aldrig stannar dag och natt. Vad som orsakar ljudet och hur stänger man av det. Hoppas att du kan hjälpa. Tack

Lösning: Innan du utför några felsökningssteg på den här telefonen är det bäst att se till att den inte kör den senaste programvaruversionen. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först. Du bör också se till att ladda telefonen helt.

Detta problem orsakas troligen av att en app ljuder ett meddelande eller att systemprogramvaran gör en anmälan.

För att kontrollera om den orsakas av en app orsakar problemet tryck på Apps och sedan på Inställningar. Tryck här på Meddelanden. Du ser dina telefonappar här med en på-av-brytare. Försök stänga av aviseringarna för varje app omedelbart och kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om du kommer till en app där det slumpmässiga ljudet stannar är det den här appen som orsakar problemet.

Det finns också fall då problemet orsakas av att telefonsystemet ljud. Följ stegen nedan för att kontrollera om detta är fallet.

 • Från hem trycker du på Apps och sedan på Inställningar.
 • Tryck på Ljud och vibrationer
 • Försök stänga av följande alternativ (Pekljud: Spela upp toner när du pekar på eller pekar på skärmen för att göra val; Skärmlåsljud: Spela ett ljud när du låser upp skärmen; Nödton: Ljud en varning, vibrera eller hålla tyst när en nödvarning tas emot; Laddningsljud: Spela upp ett ljud när en laddare är ansluten.)

Om problemet kvarstår fortsätter du med de ytterligare stegen som anges nedan.

Utför en mjuk återställning

De flesta problem som detta kan vanligtvis åtgärdas genom att göra en mjuk återställning. Detta är vanligtvis det första du måste göra när telefonen inte svarar, men det fungerar också i det här fallet eftersom det kommer att uppdatera telefonprogramvaran. Detta görs genom att ta ut batteriet och trycka på strömbrytaren i minst en minut. Sätt tillbaka batteriet igen och slå sedan på telefonen. Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

Det finns fall då en app som du laddade ner kan orsaka det här problemet. För att kontrollera om detta är fallet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom bara de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Stäng av enheten.
 • Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med enhetsnamnet.
 • När 'SAMSUNG' visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 • Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 • Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 • Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 • Släpp volymknappen nedåt när du ser 'Safe Mode'.

Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Det finns fall då tillfälliga data för telefonprogramvaran kan bli skadade vilket kan leda till problem som uppstår på enheten. Det bästa du kan göra i det här scenariot är att torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll ner volym upp- och hemtangenterna.
 • Håll ned strömbrytaren tills enheten vibrerar och släpp den sedan. Fortsätt trycka på Volym upp- och hemtangenterna hela tiden.
 • När du ser skärmen för Androidåterställning släpper du volymupp- och hemtangenterna.
 • Använd volymknapparna för att bläddra ner till Torka cache-partition och använd sedan strömknappen för att välja den.
 • Använd volymknapparna för att bläddra ner till Ja, använd sedan strömknappen för att välja den.
 • Använd volymknapparna för att bläddra ner till omstart av systemet nu, använd sedan strömknappen för att välja den.

Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Utför en fabriksåterställning

Ett sista felsökningssteg att överväga är en fabriksåterställning. Detta kommer att återställa telefonen till sitt ursprungliga fabriksläge och kommer vanligtvis att lösa problemet i händelse av att det orsakas av en programvarufel. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Hem-knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 • När skärmen för enhetens logotyp visas släpper du bara strömbrytaren
 • När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 • Tryck på knappen Volym ned flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Kontrollera omedelbart om problemet fortfarande uppstår efter återställningen. Det är mycket troligt att problemet kommer att åtgärdas nu.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.