Hur man fixar Play Store-fel 941 på Samsung Galaxy Note 9

Precis som i andra Play Store-problem är felet 941 ett av de vanliga problemen som föll på Samsung Galaxy Note 9-ägare. Vanligtvis uppstår denna typ av fel när en användare försöker uppdatera eller ladda ner någon app. Det faktiska felmeddelandet "Appen kunde inte laddas ner på grund av ett fel (941)" säger helt enkelt användaren att processen har stoppats. Det är inte ett allvarligt problem men mycket irriterande eftersom du måste ladda ner appen bara för att hälsas av samma fel.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Samsung Galaxy Note 9 som är felaktig i Play Store-fel 941. Vi kommer att överväga alla möjligheter och utesluta dem en efter en tills vi kan avgöra vad problemet är och förhoppningsvis fixa det . Så om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande har liknande erfarenhet, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Felsökning Galaxy Note 9 med Play Store-fel 941

Det huvudsakliga syftet med att göra dessa förfaranden är att avgöra den verkliga frågan och formulera en lösning och bli av med den. Vi måste vara noggranna i vår felsökning så jag ger dig flera procedurer för att utföra. Försök se vad som fungerar för dig ...

Första lösningen: Utför tvingad omstart

Vid felsökning av programvarurelaterade problem måste du alltid börja med den här enkla proceduren - tvungen omstart. Det är ett simulerat batteriborttagning och uppdaterar telefonens minne och laddar om alla dess appar och tjänster. Om felet 941 bara beror på ett litet firmwareproblem, bör den här proceduren kunna fixa det. Så här gör du på din Note 9:

 1. Tryck och håll ned Volym ned-knappen och släpp den inte ännu.
 2. Håll volymknappen intryckt och håll ner strömbrytaren också.
 3. Håll båda tangenterna nedtryckta i 15 sekunder eller tills Galaxy Note 9-logotypen visas på skärmen.

När telefonen har startat om öppnar du Play-butiken och försöker ladda ner vilken app som helst. Om felet 941 fortfarande dyker upp, gå vidare till nästa procedur.

LÄS Också: Hur man fixar Google Play Store-fel 505 på Samsung Galaxy Note 9

Andra lösningen: Återställ Play Store-appen

En annan möjlighet att Play Store-felkoder uppstår är när dess cache och data är skadade eller inaktuella. Så, vad vi ska göra nu är att föra tillbaka appen till standardinställningarna genom att utplåna alla filer och data så att helt nya kommer att genereras. Här är hur:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Appar.
 3. Klicka på 3-punktsikonen> Visa systemappar för att visa förinstallerade appar.
 4. Hitta och tryck på Google Play Store.
 5. Knacka på Lagring.
 6. Klicka på Rensa cache.
 7. Klicka på Rensa data och tryck sedan på OK.

Efter att ha gjort detta, starta om telefonen igen för att uppdatera telefonens minne och öppna sedan Play Store och ladda ner alla appar. Om Play Store-fel 941 fortfarande dyker upp, gå vidare till nästa procedur.

Tredje lösning: Starta din Note 9 i säkert läge

Det är möjligt att problemet orsakas av en tredjepartsapp. Uteslut denna möjlighet genom att köra telefonen i säkert läge. Detta kommer att tillfälligt inaktivera alla tredjepartsappar och låta de förinstallerade apparna köras i systemet. Så här startar du upp telefonen i säkert läge:

 1. Tryck och håll ned strömbrytaren tills alternativen visas.
 2. Tryck och håll ner avstängningsalternativet tills det ändras till säkert läge.
 3. Tryck på ikonen för säkert läge för att starta om din enhet.
 4. När omstarten har lyckats, bör du se "Safe mode" i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

I det här läget öppnar du din Play Store och laddar ner en app för att se om problemet fortsätter att uppstå. Om felet 941 fortfarande dyker upp, är det möjligt att det är ett internetproblem. Prova nästa procedur.

LÄS Också: Hur man fixar Google Play Store-fel 194 på Samsung Galaxy Note 9

Fjärde lösningen: Återställ dina nätverksinställningar

När du laddar ner eller uppdaterar en app är det absolut nödvändigt att du har en stabil internetanslutning. Att ha ett avbrott under nedladdnings- eller uppdateringsprocessen kan vara en faktor till att Play Store-fel uppstår på din telefon. Om du vill utesluta detta återställer du nätverksinställningarna i telefonen för att ta bort alla trådlösa anslutningar. Så här görs:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Tryck på Inställningar> Allmän hantering> Återställ> Återställ nätverksinställningar.
 3. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR.
 4. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 5. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR. När det är klart visas ett bekräftelsefönster.

När du är klar med att återställa nätverksinställningarna, låt din telefon ansluta till nätverket igen, öppna Play store och se om felet 941 fortfarande dyker upp. Om det fortfarande gör det, försök sedan nästa lösning.

Femte lösningen: Utför en återställning

Om alla procedurer du utförde misslyckades med att lösa problemet, har du inget annat val än att göra en återställning på din Galaxy Note 9. Det är möjligt att din enhet har ett allvarligt firmwareproblem som du inte känner till. För att lösa ett sådant problem rekommenderar vi att du återställer din telefon. Detta tar bort alla dina filer och data som är lagrade i telefonens interna lagring. Så se till att skapa en kopia av dina filer och sedan ta bort dina Google- och Samsung-konton så att du inte blir låst ur din enhet efter återställningen. När allt är inställt, följ dessa steg för att återställa din telefon:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När Galaxy Note 9-logotypen visar, släpp alla tre tangenter.
 4. Din Galaxy Note 9 fortsätter att starta upp i återställningsläget. När du ser en svart skärm med blå och gula texter, fortsätt till nästa steg.
 5. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

När du har gjort detta ställer du in din Note 9 som en ny enhet. Jag är övertygad om att en återställning kommer att lösa problemet. Så jag hoppas att Play Store-fel 941 inte längre dyker upp efter detta. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Vad gör du om din nya Samsung Galaxy Note 9 fortsätter att starta om på egen hand?
 • Hur man fixar Samsung Galaxy Note 9 med Instagram-appen som fortsätter att krascha
 • Så mjuk återställning, fabriksåterställning och återställning av din nya Samsung Galaxy Note 9