Hur man fixar Netflix som fortsätter kraschar på Samsung Galaxy S8 (enkla steg)

När en app kraschar kan det hända två saker; det kan antingen tvingas stänga på egen hand eller visar ett meddelande. När det gäller Netflix kan du stöta på felet "Tyvärr har Netflix slutat." Vi har läsare som har klagat på problem med Netflix och telefonen som är gemensam för dem alla är kraschar. När ett sådant problem inträffar kan det bara vara ett problem med själva appen eller det kan vara ett problem med firmware som påverkade andra appar.

I det här inlägget kommer jag att dela med dig den lösning som vi har använt länge för att hantera app-kraschar. Netflix är utvecklat av ett stort företag och är väl underhållet så vi kan inte säga att det är ett utvecklingsproblem när problem som detta uppstår. Om det bara är ett appproblem kan du fixa det på egen hand utan att behöva be till en tekniker om hjälp men även om det är ett problem med firmware, finns det fortfarande något du kan göra för att din telefon ska fungera smidigt igen. Fortsätt läsa om du är en av de användare som upplever det här problemet eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Om du emellertid letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår Galaxy S8 felsökningsguide för vi har redan tagit upp de vanligaste problemen med den här telefonen. Hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du behöver mer hjälp kan du gärna kontakta oss via vårt Android-frågeformulär.

Hur man fixar Galaxy S8 med Netflix-appen som fortsätter att krascha

Netflix-frågor sträcker sig från enkla fördröjningar och fryser till mer komplicerade kraftslutningar och fel. Oavsett problem du har med den här appen kan lösningen nedan fixa den under förutsättning att problemet bara är med appen. Men som jag sa tidigare, även om problemet är med firmware, finns det fortfarande något du kan göra åt det, men det viktigaste är nu att avgöra vad problemet handlar om. Med allt detta sagt, här är vad jag föreslår att du gör med det här problemet ...

Första lösningen: Starta om din Galaxy S8 först

Det kan vara bara ett mindre problem med antingen appen eller firmware så det är bäst att du börjar felsökningen genom att starta om din Galaxy S8 om du inte redan har gjort det. Denna mycket enkla procedur kan fixa nästan alla mindre problem i din telefon även app kraschar.

Det finns mer att starta om än att bara stänga av och slå på telefonen igen. Det laddar också alla kärntjänster och funktioner under startsekvensen. Om detta problem började utan någon uppenbar anledning alls, kan detta vara det enda du behöver göra.

Så, tryck på strömknappen och starta om din telefon. När enheten har startat om öppnar du Netflix och försöker strömma för att se om den fortfarande tvingas stänga eller visar felet. Om problemet uppstår går du vidare till nästa steg.

Andra lösningen: Återställ Netflix genom att rensa cache och data

Det är nu dags att gå efter appen som fortsätter att krascha eftersom problemet inte har åtgärdats med en enkel omstart. För app-relaterade problem kan rensning av cache och data ofta fixa dem men kom ihåg att alla filer du har laddat ner med den appen kommer att raderas men du kan fortfarande hämta dem när du loggar in på ditt konto när problemet är fast.

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Navigera från en hemskärm: Inställningar > Appar .
 3. Klicka på App Manager.
 4. Leta sedan på Netflix .
 5. Knacka på Lagring .
 6. Tryck på CLEAR CACHE.
 7. Peka på cache-data .
 8. Knacka på CLEAR.

Öppna nu Netflix för att veta om problemet fortfarande uppstår och om det gör det, gå vidare till nästa lösning.

Tredje lösningen: Avinstallera Netflix och installera om det

Det finns en möjlighet att detta problem beror på en kompatibilitetsproblem mellan appen och firmware men istället för att uppdatera Netflix är det bättre att bara avinstallera det för att ta bort alla filer som är associerade med den från din telefon. Därefter ladda ner och installera om den på din telefon för att se till att du har den senaste versionen av appen. Så här gör du dessa saker:

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Navigera från en hemskärm: Inställningar > Appar .
 3. Klicka på App Manager.
 4. Leta sedan på Netflix .
 5. Knacka på UNINSTALL .
 6. Granska meddelandet och tryck sedan på OK för att bekräfta.
 7. Starta om telefonen för att uppdatera minnet och andra anslutningar.

Följ de här stegen för att installera om Whatsapp ...

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Tryck på Play Store .
 3. Skriv 'netflix' i sökrutan.
 4. Välj Netflix och tryck sedan på Installera .
 5. För att fortsätta, granska de nödvändiga appbehörigheterna och tryck sedan på Acceptera .

Detta är ofta slutet på problemet som gäller en tredjepartsapp. Om appen dock av någon anledning fortfarande kraschar efter att du har installerat den igen, kommer nästa lösning att ta hand om den.

Fjärde lösning: Säkerhetskopiera dina filer och återställ din telefon

Detta kommer säkert att lösa det här problemet men igen måste du gå igenom besväret med att säkerhetskopiera varje fil och data som du inte vill förlora eftersom de kommer att raderas under återställningen. Avaktivera Factory Reset Protection genom att ta bort ditt Google-konto från din telefon efter säkerhetskopian. Detta kommer att se till att du inte låses ur din enhet efter återställningen. Följ sedan stegen för att återställa din enhet:

 1. Stäng av din Galaxy S8.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy S8 fortsätter att starta om på egen hand efter rotprocessen [Felsökningsguide]
 • Vad du ska göra när din nya Samsung Galaxy S8 fastnar på Verizon-skärmen under uppstart [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy S8 började dyka upp "Tyvärr har Inställningar stannat" -fel efter en uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy S8 som visar "Tyvärr har processen com.android.phone slutat" fel [Felsökningsguide]