Hur man fixar Motorola Moto E4 Plus som inte kommer att slås på (enkla steg)

Motorola Moto E4 Plus har ett enormt batteri men det skulle alla vara för ingenting om din enhet inte slås på. Så är fallet med några av ägarna som nådde ut till oss och bad om hjälp eftersom deras telefoner bara stängdes av utan uppenbar orsak och kommer inte att slås på igen. Det kan verka som ett mycket allvarligt problem, men i verkligheten är det inte. För det mesta är ett sådant problem väldigt lätt att fixa, särskilt om det inträffade på egen hand och inte på grund av fysiska eller vätskeskador.

I det här inlägget kommer jag att gå igenom dig när du fixar din Moto E4 Plus som inte kommer att slås på. Jag kommer att dela med dig lösningen som vi ofta gör för telefoner med denna typ av problem. Det här är inte första gången vi stött på detta, så kan du vara säker på att vi redan vet en sak eller två som kan hjälpa dig att återfå din telefon till liv. Om du är en av ägarna till den här enheten kan du fortsätta läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig.

För smartphone-ägare som hittade vår webbplats när du försökte hitta en lösning, försök att se om din telefon är en av de enheter vi stöder. Om det är det, besök sedan felsökningssidan för den enheten, bläddra igenom den för att hitta problem som liknar din och känn dig fri att använda våra lösningar och lösningar. Men om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur du fixar din Moto E4 Plus som inte kommer att slås på

Oftast, när den här typen av problem uppstår, är det ett tecken på en systemkrasch, så det är vad vi måste utesluta först. Följande metod är mycket effektiv när det gäller att fixa problem som har något att göra med firmware-krasch eller systemfel. Vi har fått rapporter om att vissa ägare av Moto E4 Plus har stött på problem där telefonen blir riktigt långsam innan den svarar. Det finns fall där skärmen blir svart medan det också fanns fall där skärmen fastnade på en skärm och inte längre skulle svara. Oavsett vilket problem du har, den här proceduren hjälper dig att lösa det ...

  • Tryck och håll in strömbrytaren i cirka 10 sekunder eller tills enhetens ström går.

Den här processen kan användas för att simulera ett "batteridrag" när enheten inte svarar, frysas eller inte slås på. Men om din telefon fortfarande inte svarar på den här metoden, kan du prova detta ...

  1. Anslut laddaren till ett fungerande AC eller vägguttag.
  2. Anslut din telefon till den med den ursprungliga kabeln.
  3. Låt telefonen ladda i minst tio minuter oavsett om laddningssymbolen visas eller inte.
  4. Håll sedan ned strömbrytaren igen i 10 sekunder eller tills enheten slås på.

Efter att ha gjort allt detta och telefonen fortfarande inte svarar, är det dags att ta den till servicecentret eller tillbaka till butiken så att teknikern kan titta på den. Kom ihåg att berätta tekniken vad som hände innan problemet började. Om det finns någon betydande händelse som kunde ha lett till problemet, bör du berätta tekniken om det.

Om du har andra problem som du vill dela med oss, lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Du kanske också vill kolla in:

  • Hur du fixar din Samsung Galaxy Note8 som fortsätter att visa "fuktapptäckt" varning [Felsökningsguide]
  • Vad gör du med Samsung Galaxy S8 som inte stängs av eller har en svarsfri strömknapp [Felsökningsguide]
  • Vad du ska göra när din nya Samsung Galaxy S8 fastnar på Verizon-skärmen under uppstart [Felsökningsguide]
  • Vad gör du med din Samsung Galaxy S8 Plus som går så långsamt och trög att öppna appar [Felsökningsguide]
  • Hur man fixar Verizon Galaxy S8 Plus som laddar mycket långsam / snabbladdning fungerar inte [Felsökningsguide]