Hur man fixar Microsoft Outlook / Exchange-serverfel, kan inte skicka e-postmeddelanden på iPhone 6s Plus [Felsökningshandbok]

Om du har problem med att skicka eller svara på e-postmeddelanden på din iPhone 6s Plus med Outlook.com, Office 365 eller Microsoft Exchange i iOS 11.0 Mail-appen, är du inte ensam. Flera iPhone-användare har klagat på ett problem där den ursprungliga Mail-appen inte kan skicka eller svara e-post från ovannämnda värdar eller e-postkonton efter uppgradering till iOS 11. Det är tydligen att det är ett programvarufel som måste adresseras av Apple.

Men om du inte har gått igenom en uppgradering men redan har stött på fel när du försöker skicka eller svara på e-post från Microsoft Outlook eller Exchange-servrar på din iPhone 6s Plus, betyder det att något måste fixas på din enhet, Mail-app, eller e-postkonto som används. Det här inlägget leder dig genom några steg-för-steg-lösningar som används för att hantera e-postfel på en iPhone. Känn dig fri att hänvisa till detta genomgång när det behövs.

Men innan något annat, om du har ett annat problem med din enhet, besöker du felsökningssidan som vi har konfigurerat för iPhone 6s Plus. Vi listar upp alla problem vi behandlar varje vecka på den sidan så försök att se om vi redan har tagit upp ditt problem tidigare. Om vi ​​gjorde det, försök att använda lösningarna som vi föreslog och om de inte fungerar kan du kontakta oss genom att fylla i detta formulär.

Vad får e-postproblem att uppstå på din iPhone 6s Plus?

Under de föregående månaderna sedan utbyggnaden av iOS 11 hade Apple och Microsoft samarbetat för att arbeta med en fix för aktien Mail app-konflikt med Microsoft Exchange och Outlook.com-servrar. Detta var ett svar på de rådande klagomålen från iPhone-användare som fick ett felmeddelande som inte kan skicka e-post. Meddelandet avvisades av servern.

Det visade sig att iOS 11-uppdateringen hade lett till konflikt mellan aktien Mail-appen och Microsofts e-postservrar. Som ett resultat var e-postkonton som värd av Microsoft på Outlook.com, Office 365 eller Exchange Server 2016 som körs på Windows Server 2016 inte längre kompatibla med Apples Mail-app i iOS 11.

Den första lösningen som tillhandahölls av Microsoft var att ladda ner gratis Outlook för iOS-klient från App Store och använde det istället eftersom det redan har fullt stöd till olika e-posttjänster inklusive Outlook.com, Office 365 och Exchange Server 2016. De som använde Mail-app för att synkronisera data från Exchange Server 2016 som körs på Windows Server 2016 rekommenderades att inaktivera HTTP / 2 i Windows Server.

Senare rullade Apple ut en mindre firmwareuppdatering som innehåller den nödvändiga fixen via iOS 11.0.1 och senare versioner. Som sagt, berörda användare rekommenderas att installera den nya uppdateringen för att lösa problemet en gång för alla.

För dem som har uppdaterat till iOS 11.0.1 eller senare version men fortfarande har problem med att skicka eller svara på Microsoft Exchange eller Outlook.com e-postmeddelanden, är det troligtvis en annan historia. Det finns flera faktorer som måste beaktas i det här fallet eftersom problemet tycks inte vara relaterat till iOS-uppdateringskonflikter. Den underliggande orsaken ligger troligen inom Mail-appinställningarna, e-postkontokonfigurationen eller själva iPhone. I allmänhet är problemet associerat med slumpmässiga programvarufel eller appfel på iPhone. Med det sagt är hårdvara inte nödvändig.

Om du vill felsöka en liknande fråga på din iPhone 6s Plus kan följande genomgångsservicen hjälpa dig. Betrakta det som en fri referens då.

Lösningar för e-postproblem och fel i appen iPhone 6s Plus Mail

Nedan markeras grundläggande felsökningsförfaranden och rekommenderade lösningar som används för att hantera problem med att skicka och ta emot e-post via iPhone: s aktie Mail-app. Glöm inte att skapa ett testmeddelande efter att ha utfört varje metod för att avgöra om problemet har lösts eller inte. Fortsätt vidare till nästa tillämpliga lösning vid behov.

Kontrollera och se till att din iPhone är ansluten till Internet.

För att testa din internetanslutning kan du öppna webbläsaren Safari och sedan försöka öppna en webbsida eller webbplats. Om du kan komma åt webbplatsen framgångsrikt, betyder det att din iPhone är ansluten. Om inte, måste du ta itu med Internet-anslutningsfrågor först och när du har fixat det kommer du att kunna skicka och ta emot e-postmeddelanden som avsett. Du kan använda antingen mobildata eller Wi-Fi-internetanslutning.

Bestäm om det är en server- eller Mail-app-problem.

Att isolera problemet hjälper dig att få en snabb lösning. För att ta reda på om problemet beror på din e-postserver eller inte, försök att öppna ditt e-postkonto via webmail och skapa ett testmeddelande för att skicka och ta emot via webmail. Om du framgångsrikt kan skicka och ta emot e-postmeddelanden via webmail betyder det att problemet antingen finns i Mail-appen eller iOS-enheten du använder. Annars måste du ta itu med e-postklient- eller serverproblem först. Om du har bekräftat att problemet inte finns på din e-postserver kan du felsöka Mail-appen och din iOS-enhet.

Kontrollera din utkorg.

E-postmeddelanden som inte skickas dirigeras till din utkorgen. Kontrollera din utkorg, leta efter e-postmeddelandet och försök sedan skicka den igen. Så här görs:

 1. Öppna Mail-appen på din iPhone.
 2. Tryck på Mailboxes i det övre vänstra hörnet på Mail-appskärmen.
 3. Tryck på Utkorgen för att se e-postmeddelanden som är lagrade i utkorgen. Om du inte ser en mapp för utkorgen eller att din e-post inte var i mappen utkorgen betyder det att e-postmeddelandet skickades.
 4. Om du hittar e-postmeddelandet i mappen Utkorgen trycker du på för att välja det.
 5. Kontrollera och se till att mottagarens e-postadress är korrekt och giltig. Observera att e-postmeddelanden inte kan skickas till ogiltiga mottagare eller icke-befintliga e-postadresser.
 6. När allt är markerat trycker du på Skicka.

Om du fortfarande får ett fel när du försöker skicka e-postmeddelandet eller e-postmeddelandet inte skickas kan du prova nästa tillämpliga lösningar.

Verifiera och se till att e-postkontokriterierna är korrekta.

Om du uppmanas att ange ett lösenord för ditt e-postkonto i Mail-appen, kontrollera och se till att ditt lösenord är korrekt. Du kan kontrollera ditt lösenord genom att logga in på din e-postleverantørs webbplats (webmail). Om du fortfarande får ett användarnamn eller lösenordsfel, kontakta din e-postleverantör eller systemadministratör för ytterligare hjälp. De kan också återställa din e-postkontoinformation om det behövs.

Kontrollera och se till att dina e-postinställningar är korrekta.

iOS använder automatiskt rätt kontoinställningar för många e-postleverantörer när du ställer in ditt e-postkonto på din iPhone. För att se till att dina kontoinställningar är korrekta kan du jämföra inställningsinformationen i Mail-appen med inställningarna för ditt e-postkonto. Här är hur:

 1. Tryck på Inställningar .
 2. Tryck på Konton och lösenord.
 3. Klicka sedan på ditt e-postkonto.
 4. Klicka på din e-postadress bredvid Konto . Om du gör det kan du se kontouppgifterna inklusive inkommande och utgående postservrar.

Kontrollera de rekommenderade inställningarna för ditt e-postkonto i sökverktyget för e-postinställningar och se till att de är desamma som vad du ser på din iPhone-skärm. E-postinställningens sökverktyg kan hittas på Apples supportwebbplats. Kontakta din e-postleverantör eller systemadministratör om du inte ser inställningarna för ditt e-postkonto.

Ta bort ditt e-postkonto och konfigurera det igen.

Denna metod har betraktats som en effektiv lösning på olika typer av e-postproblem som överförs i smartphones. Om problemet utlöses av felaktig e-postkontokonfiguration, kan detta vara åtgärden. Innan du gör det, se till att alla dina e-postmeddelanden finns på din e-postleverantörs webbplats (webmail). Du kan logga in på ditt webbmailkonto på din dator för att kontrollera det i förväg. När du har verifierat att dina e-postmeddelanden finns där, fortsätter du med dessa steg:

 1. KlickaInställningar på din iPhone 6s Plus.
 2. Tryck på Konton och lösenord.
 3. Klicka på e-postkontot som du vill ta bort.
 4. Klicka på Radera konto.
 5. Om du uppmanas att trycka på Ta bort e-post för att bekräfta.
 6. Starta om din iPhone.
 7. Lägg sedan till ditt e-postkonto igen.

Du kan välja en automatisk inställning av e-postkonto eller ställa in den manuellt istället. Om du väljer att gå vidare med det senare, se till att du har all nödvändig information som dina e-postkontouppgifter och serverinställningar. Du kan kontakta din e-postleverantör för den här informationen. I annat fall väljer du automatisk installation istället.

 • För att göra det, gå till Inställningar-> Konton och lösenord-> Lägg till konto-> Exchange. Ange sedan din e-postadress och beskrivning av e-postkontot, anslut till Exchange-servern och synkroniser ditt innehåll.

Andra alternativ att överväga

Om ingen av dessa kan lösa problemet och att du fortfarande inte kunde skicka eller ta emot Exchange- eller Outlook-e-postmeddelanden på din iPhone 6s Plus Mail-app, kan du överväga att utföra en fabriksåterställning som din sista utväg. Observera dock att all din personliga information och kritiska data som lagras i enhetens interna minne kommer att raderas i processen. Om du vill fortsätta med en grundinställning eller fabriksåterställning, säkerhetskopiera din iPhone i förväg.

Eller om du inte har installerat den senaste iOS-uppdateringen på din iPhone ännu, bör du prova det först. När du har skapat en säkerhetskopia av dina iPhone-data, gå över till Inställningar-> Allmänt-> Om- menyn och leta sedan efter tillgängliga programuppdateringar för din enhet. Om en uppdatering är tillgänglig följer du instruktionerna på skärmen för att fortsätta med nedladdningen och installationen av uppdateringen. Du kan också använda iTunes för att säkerhetskopiera och uppdatera din iPhone 6s Plus. Du måste säkra en dator med den senaste iTunes-programvaran installerad för att fortsätta. När du har fått din dator redo ansluter du din iPhone till datorn med den medföljande USB-kontakten eller Lightning-kabeln. Öppna iTunes och välj sedan alternativen för att säkerhetskopiera och installera den senaste firmwareuppdateringen för din iPhone 6s Plus.

Återigen innehåller iOS 11.0.1 och senare versioner bugfixar som kommer att ta itu med e-postproblem orsakade av iOS 11.0 firmware på iPhone.

Om problemet kvarstår är det dags att söka ytterligare hjälp och rekommendationer från din e-postleverantör eller Apple Support. Du kan be dem återställa ditt e-postkonto med hjälp av ett dedikerat verktyg vid slutet, om det behövs.

Anslut oss

Vi är alltid villiga att hjälpa till att fixa dina problem med din Apple-enhet. Bläddra igenom våra befintliga felsökningsinställningar eller så kan du kontakta oss direkt genom att fylla i detta formulär och trycka på knappen Skicka. Se till att du tillhandahåller all nödvändig information om din telefon och problemet så att det skulle bli lättare för oss att hjälpa dig.

Inlägg du kanske också gillar:

 • Apple iPhone 6s Plus Nätverksanslutningsproblem: sökning efter nätverk, ingen tjänst, misslyckades med att ansluta till mobildatanätverk och andra nätverksfel [Felsökningsguide]
 • Varför fungerar inte Personal Hotspot på min iPhone 6s Plus och hur fixar jag det? [Felsökningsguide]
 • Apple iPhone 6s Plus e-postproblem: Vad gör man när du är iPhone 6s Plus säger “Kan inte verifiera serveridentitet”? [Felsökningsguide]
 • Apple iPhone 6s Plus E-postproblem: Det går inte att skicka eller ta emot e-postmeddelanden, få e-post- eller e-post-appfel [Felsökningsguide]
 • Apple iPhone 6s Plus e-postproblem: Vad gör man när du är iPhone 6s Plus säger “Kan inte verifiera serveridentitet”? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar iTunes-fel 3194, fel 17 på Apple iPhone 6s Plus, kan inte uppdatera eller återställa iOS [Felsökningsguide]
 • Vad ska jag göra när din iPhone 6s Plus är inaktiverad och du är låst ut på grund av felaktiga lösenordsposter? [Felsökningsguide]
 • Apple iPhone 6s Plus iTunes Error 9: Det går inte att återställa eller uppdatera iPhone via iTunes [Felsökningshandbok]