Hur man fixar meddelandet "Synkronisera meddelanden tillfällig bakgrundshantering" på Galaxy Note9

Vissa ägare av Verizon Galaxy Note9-enheter undrar vad de ska göra med meddelandet "Synkronisera meddelanden tillfällig bakgrund" som fortsätter att dyka upp. Om du är en av dem kan du lära dig att hantera det här felet nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: Verizon-meddelande + Synkronisera meddelanden Tillfälligt bakgrundsbearbetningsmeddelande och video fortsätter att pausa när de är på mobildata

Jag har några problem jag behöver hjälp med. Jag har nyligen uppgraderat från Galaxy S8 till anteckningen 9. Jag använder meddelande + och detta meddelande har dykt upp i rullgardinsmenyn sedan jag fick telefonen i början av november: ”Synkronisera meddelanden - Tillfällig bakgrundshantering.” Jag har en annan avisering som säger "två appar använder batteriet: meddelande + och säkerhet och sekretess". Jag är inte säker på vad jag ska göra med det här?

När du strömmar video på jobbet (inte använder wifi) spelar videon upp i några sekunder och pausar sedan i några sekunder, upprepa. Innan jag flyttade till Note 9 skulle min S8 strömma video utan att använda wifi utan problem alls. Jag kan strömma bra hemma. Rebecca

Lösning: Låt oss diskutera var och en av frågorna separat.

Problem 1: Verizon-meddelande + Synkronisera meddelanden Tillfälligt bakgrundsbearbetningsmeddeland

Vi vill göra det klart att synkronisering av meddelanden Tillfälligt fel i bakgrundsbearbetningen bara inträffar när du använder Verizons meddelandeapp - Message +. Tekniskt sett är detta inte ett felmeddelande utan mer en påminnelse till användaren om att enheten utför bakgrundsuppgifter eller synkroniserar med en fjärrserver. Detta är så att meddelanden från nämnda fjärrserver visas på en enhet som begär dem.

Hur man fixar synkroniseringsmeddelanden Tillfälligt bakgrundsbearbetningsfel

Det finns några saker du kan göra för att hantera den här frågan.

Inaktivera Synkronisera meddelanden Tillfällig meddelande om bakgrundsbehandling

Vi har för närvarande ingen Verizon-enhet att använda men antas att du borde kunna aktivera Synkronisera meddelanden Tillfällig meddelanden om bakgrundshantering genom att trycka på den när den visas. Det bör finnas ett alternativ att inaktivera det och förhindra att det visas nästa gång. Om inte Verizon gjorde ändringar i deras firmware, bör detta vara den enkla lösningen för din oro.

Tvungen startar om

Ibland kan den här enkla proceduren åtgärda buggar som utvecklats efter att systemet har körts under lång tid. Genom att manuellt tvinga din Galaxy Note9 att starta om simulerar du i princip ett batteridrag, vilket i äldre mobiler med flyttbara batteripaket var ett effektivt sätt att uppdatera systemet. Om du inte har provat den här ännu, här är stegen som du kan göra:

 1. Tryck och håll ned Power + Volume Down-knapparna i cirka 10 sekunder eller tills enhetens strömcykel går. Låt flera sekunder innan skärmen Underhållsstartläge visas.
 2. Välj Normal start från skärmen Underhållsstartläge. Du kan använda volymknapparna för att bläddra igenom tillgängliga alternativ och den nedre vänstra knappen (under volymknapparna) för att välja. Vänta i upp till 90 sekunder tills återställningen är klar.

Radera meddelande + appdata

Om problemet orsakas av ett okänt fel i appen, försök att återställa Message + till dess standard med följande steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Klicka på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 4. Välj Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på din app.
 6. Knacka på Lagring.
 7. Klicka på Rensa dataknappen.
 8. Starta om din Note9 och kolla om problemet.

VARNING: Det kan hända att du tappar textmeddelanden om du tar bort meddelanden + Data. Se till att säkerhetskopiera dina meddelanden innan du gör stegen ovan.

Prata med Verizon

Om problemet inte går bort, ring Verizon och rapportera felet till dem.

Använd en annan meddelanden-app

Som en lösning kan du försöka använda Samsung-meddelanden-appen som heter Meddelanden eller någon annan app som du kan ladda ner från Play Store. Googles egen app för Android-meddelanden är också ett bra alternativ. Du kan använda dem medan du väntar på en permanent fix från Verizon.

Utgåva 2: Galaxy Note9-videon fortsätter att pausa när du använder mobildata

Orsaken till detta problem kan vara dålig mobildataförbindelse, appbugg eller programvarufel. Följ våra förslag nedan för att felsöka problemet.

Kontrollera mobil datahastighet

När du är ansluten till mobildata och har problem med att spela videor, gör du ett hastighetstest för att se hur snabb internethastighet är. Om internetanslutningen är långsam eller intermittent kan videoströmning påverkas. Förbättra situationen genom att se till att enheten får goda 4G LTE-signaler (minst 3 signalstänger) med en internethastighet på minst 3 Mbps. Allt långsammare än så kan orsaka buffring under strömning.

Återställ appens inställningar

Ett annat bra sätt att lösa det här problemet är genom att se till att du sätter tillbaka alla appar till deras kända arbetsläge. Detta görs genom att återställa alla appar tillbaka till sin ursprungliga konfiguration. Här är hur:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på Fler inställningar (tre-punkts) ikon längst upp till höger.
 4. Klicka på Återställ appinställningar.

Kontakta Verizon

Om mobildataanslutningen verkligen är prickig eller om du vill förbättra hastigheten föreslår vi att du tar med dig saken till din nätoperatör. Låt dem veta om problemet


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.