Hur man fixar LG G7 ThinQ blir fast på LG-logotypen

#LG # G7ThinQ är en premium Android-enhet som är populär bland konsumenter på grund av dess många enastående funktioner. Detta är en IP68-certifierad enhet som är tillverkad av en aluminiumram med Corning Gorilla Glass både på framsidan och baksidan. Den använder en 6, 1 ″ QHD + FullVision MLCD + RGBW-skärm som är en stor storlek för att titta på olika multimediainnehåll. Under huven finns en Snapdragon 845-processor i kombination med 6 GB RAM, vilket gör att enheten kan köra flera appar smidigt. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG G7 ThinQ fastnar i LG-logotypfrågan.

Om du äger en LG G7 ThinQ eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar LG G7 ThinQ blir fast på LG-logotypen

Problem: Detta började just igår! Jag slår på telefonen, den visar LG G7 ThinQ-logotypen, går sedan till LG Livs goda logotyp och fryser där, den lilla cirkeln kring logotypen rör sig, men ingenting händer! Väntade som 2 minuter igår och idag, men ingenting, startade om några gånger, när jag kom in (power + volume down är det enda sättet det kommer in) rensade jag alla cachar från 3 olika platser (intern rom, SD kort och minnesram), fortfarande samma problem ?? Telefonen köptes ny från Virgin Mobile Canada den 28 december 2020. Den har Android 8.0 Oreo-uppdateringen. Jag skulle inte ens ha fått en ny telefon cuz. Jag var verkligen nöjd med min 3 år gamla LG G4, den har ett fantastiskt fodral och härdat glas på det, men jag tappade den den 27: e gör kurir och jag tror att jag eller någon annan sprang över den, trodde att skärmen var helt skadad när damen på Walmart gav den tillbaka till mig, men det var bara det härdade glaset (väl värt pengarna för dem, förresten) lägger ett nytt skärmskydd på det, det textade och gjorde samtal, kom hem och det skulle inte ansluta till WiFi eller datanätverk, visar inte en lista över närliggande Wifi-anslutningar eller några trådlösa skrivare som det brukade, tog det isär (som jag gjorde tidigare för att byta ut vibratorn) men kunde inte räkna ut var eller hur man ska byta ut antennen, men inte ens säker på att det är problemet eftersom det gör att samtal och texter inte är några problem, allt annat är perfekt, fall och skärmskydd gjorde det jobb ……. till största del!!! Det är därför jag fick en ny! Jag vet att på webbplatsen där jag hittade länken till det här formuläret sa det vara väldigt detaljerad och ställa frågan, är det tillräckligt med detaljer? Låt mig veta! Tack!!!

Lösning: Det första du vill göra när enheten sitter fast på startlogotypen är att se till att batteriet på telefonen har tillräcklig laddning genom att följa felsökningsstegen nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i porten.
 • Använd en väggladdare för att ladda telefonen helt. Om laddningsindikatorn inte visas ska du försöka använda en annan laddkabel och väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port eller försöka använda en trådlös laddare.

När batteriet har fått tillräcklig laddning tar du bort microSD-kortet på telefonen (om du har ett installerat), fortsätt sedan med de ytterligare stegen nedan.

Utför en mjuk återställning

Det första du behöver göra när din telefon inte svarar är att göra en mjuk återställning. Detta kommer att uppdatera telefonprogramvaran och fixar vanligtvis de flesta mindre programvaruproblem. Den mjuka återställningen görs genom att hålla in strömbrytaren och volymen nedtryckt tills enheten slås av, ungefär 8 sekunder, släpp sedan. När telefonen slås på, kolla om den fortfarande fastnar på startlogotypen.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

Ibland kan problemet orsakas av en app som du nyligen har laddat ner. Du kan kontrollera om det här är vad som orsakar problemet genom att starta telefonen i Safe Mode eftersom bara de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Tryck och håll ned strömbrytaren när skärmen är på.
 • I alternativmenyn som visas trycker du på och håller strömmen av.
 • Tryck på OK när du uppmanas att starta om i felsäkert läge.
 • När din enhet har startat om visar den Safe mode längst ner på skärmen.

Om telefonen kan starta framgångsrikt i det här läget kan problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Din telefon lagrar tillfälliga data i en dedicerad partition i sitt lagringsutrymme vilket hjälper enheten att köra appar smidigt. Om denna data skadas kan problem uppstå på enheten. För att se till att det inte är det som orsakar problemet måste du rensa cache-partitionen på telefonen.

 • Stäng av enheten.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 • När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 • Använd Volym ned-knappen för att välja Torka cache.
 • Tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 • Använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 • Låt flera minuter för processen att slutföras.

Kontrollera om telefonen nu startar normalt.

Utför en fabriksåterställning

Ett sista felsökningssteg som du kan utföra om ovanstående steg inte löser problemet är en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

 • Stäng av enheten.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 • När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 • 'Återställning av fabriksdata' visas.
 • Använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 • Tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 • Radera all användardata och återställa standardinställningarna 'visas.
 • Använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 • Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten.

Om ovanstående steg inte löser problemet orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.