Hur man fixar LG G6 Plus med Black Screen of Death-problemet (enkla steg)

Den svarta dödsskärmen (BSoD) kan uppstå från tid till annan och du kan till och med möta den oftare än du tror oavsett vilken telefon du använder. Vi har läsare som äger LG G6 Plus som har klagat på sina enheter som enligt uppgift slutade svara. Vissa sa att deras telefoner bara stängdes av och inte kommer att slås på igen medan andra sa att de bara hittade sina enheter med en svart skärm på morgonen efter att ha laddat den över natten.

LG G6 + har faktiskt några imponerande hårdvaruspecifikationer så vi kan inte bara peka fingret på att dess byggnad är anledningen till att den har det här problemet. Saken är att för det mesta är den svarta dödsskärmen ett litet firmwareproblem och baserat på vår erfarenhet kan du fixa det på egen hand utan någon tekniker. Så i det här inlägget kommer jag att dela med dig den lösning som vi alltid har använt för att fixa problem som detta, så läs vidare för att lära dig mer.

Innan vi fortsätter, om du letar efter en lösning på ett problem med din telefon, försök att bläddra igenom våra felsökningssidor för att se om vi stöder din enhet. Om din telefon finns i listan över våra enheter som stöds går du till felsökningssidan och letar efter liknande problem. Använd gärna våra lösningar och lösningar. Oroa dig inte att det är gratis. Men om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur du fixar din LG G6 Plus med svart skärm av dödsfrågan

En firmware kan lämna intryck av att din telefon har ett allvarligt hårdvaruproblem, men i verkligheten är det bara ett mindre problem i firmware. Men om du tappade din telefon på en hård yta eller nedsänkt den i vatten under lång tid, kan detta problem bero på antingen fysiska eller vätskeskador. Men förutsatt att frågan började utan uppenbar orsak eller orsak, så här är vad du bör göra åt det:

Första lösningen: Försök att göra Forced Reboot

Om detta problem verkligen beror på en fast programkrasch, är en tvångsstart allt du behöver göra för att fixa det. Vad den gör är att uppdatera telefonens minne genom att simulera batteriets frånkoppling. Om du är bekant med batteriproceduren som vi gör till telefoner med flyttbara batterier, är detta motstycket till det. Förutom att simulera batteriets bortkoppling kommer alla appar, tjänster och kärnfunktioner att laddas om. Så här gör du i LG G6 +:

 • Tryck och håll ner volymknappen och strömbrytaren i 5 sekunder eller mer.

Du skulle veta om metoden fungerar eftersom telefonen startar upp och det kan vara slutet på problemet. Även om din enhet inte svarar kommer den att svara på det här förfarandet eftersom det är hårt anslutet för att simulera batteriets bortkoppling om kombinationen görs korrekt. Så om telefonen inte svarar i första försöket, gör samma procedur ett par gånger till, eller så kan du prova detta:

 1. Tryck och håll ner knappen Volym ned och släpp den inte.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer.
 4. Släpp båda tangenterna när logotypen visas.

När du gör en kombination som denna bör du se till att du trycker på och håller knapparna ihop under en viss tid. Att trycka på strömbrytaren innan några andra knappar leder inte till det resultat vi alltid ville ha. Att trycka på Volym ned-knappen först innan du trycker på strömbrytaren har en annan effekt och det var vad vi gjorde i den andra proceduren. Om din telefon fortfarande inte svarar på detta kan du prova nästa lösning.

Den andra lösningen: Prova att ladda telefonen och försök tvinga om den igen

Det är möjligt att batteriet har tömts fullständigt. Därför kan din telefon inte längre slås på. När batteriet tappas och telefonen inte har tillräckligt med tid för att stänga alla tjänster och stänga av all hårdvara kan det leda till en systemkrasch och det kan vara anledningen till att telefonen inte svarar. För att ta itu med detta, prova detta trick ...

 1. Anslut laddaren till ett vägguttag.
 2. Anslut din LG G6 Plus till sin laddare med den ursprungliga kabeln.
 3. Låt telefonen vara ansluten till laddaren i tio minuter eller så.
 4. Tryck nu och håll ner strömbrytaren och volymknappen samtidigt i 10 sekunder.

Detta ger din telefon tillräckligt med tid att ladda batteriet, på något sätt. Men koppla inte loss den från laddaren när du försöker göra tvångsstartproceduren igen för att se till att den har en stabil strömkälla.

Efter allt detta och telefonen svarar fortfarande inte eller har fortfarande en svart skärm, kan problemet vara med hårdvaran. Det är nu dags att söka hjälp från en tekniker genom att föra tillbaka telefonen till butiken eller till en butik.

Jag hoppas att vår lösning skulle fungera för dig. Om det finns andra saker du vill dela med oss ​​om detta problem, lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg som du kanske vill kolla in:

 • Galaxy S9 laddar inte snabbt, Adaptive Snabbladdning slutade fungera [felsökningsguide]
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy S9 laddar mycket långsamt [Felsökningshandbok och laddningstips]
 • Vad gör du med din Samsung Galaxy S9 som inte kommer att ladda längre?
 • Hur du sparar batteri på din Samsung Galaxy S9 (Tips om batterisparning)
 • Hur man fixar en Samsung Galaxy S9 som plötsligt blev död och inte kommer att slås på (enkla steg)
 • Hur man fixar en Galaxy S9 som stängs av på egen hand och inte kommer att slå på igen [felsökningsguide]