Hur man fixar iPhone XS Max laddar inte ner någon appproblem

Vissa iPhones kan ibland stöta på en situation där appar kan misslyckas med att ladda ner eller installera. Om din egen iPhone XS Max har det här problemet, lära dig vad du ska göra genom att följa våra förslag.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: iPhone XS Max laddar inte ner någon app

Hallå! Jag har precis fått en iPhone XS Max och det tillåter mig inte att ladda ner några appar. Det fortsätter att säga mig att ange mitt lösenord och verifiera fakturering och sedan när jag trycker på "gjort", dyker det mig direkt tillbaka till App Store utan att ladda ner några appar.

Lösning: Åtgärda problemet kräver några felsökningssteg. Ta reda på vad du kan göra nedan om du inte kan ladda ner eller installera någon app.

Använd wifi

Se till att du är i ett wifi-nätverk innan du laddar ner. Om du huvudsakligen litar på mobildata, vänta tills du kan ansluta till en wifi innan du startar nedladdningar igen.

Rensa App Store-cache

Ibland kanske iPhone App Store-appen inte fungerar korrekt på grund av en skadad cache. Det kan leda till att appar inte uppdateras, appar som inte laddas ner eller andra fel. För att se till att din iPhone X har bra App Store-cache kan du följa stegen nedan för att uppdatera den:

 1. Öppna App Store-appen.
 2. Klicka tio gånger på någon av flikknapparna längst ner.
 3. Alternativt kan du dra ner skärmen för att uppdatera innehållet i appen.

Se till att faktureringsinformationen är korrekt

Att lägga till en inaktiv betalningsmetod kommer att leda till App Store-problem, särskilt när du försöker köpa något. Se till att du anger rätt faktureringsinformation korrekt för att lösa problem. Om du har ett annat kort kan du försöka använda det för att se om det aktuella betalningsalternativet har problem.

När du ändrar en betalningsmetod eller lägger till ett kreditkort till exempel, vill du se till att all kontoinformation matchar informationen som finns hos din finansinstitut.

Se till att allt obetalt saldo regleras

Om du har obetalt saldo kan du inte lägga till fler appar. Detta kan vara orsaken till att systemet inte kan installera någon app just nu.

Om du har en obetald räkning kan du följa dessa steg för att betala:

 1. Gå till Inställningar
 2. Tryck på ditt namn
 3. Klicka på iTunes & App Store.
 4. Klicka på ditt Apple-ID.
 5. Klicka på Visa Apple-ID och logga in med ditt Apple-ID.
 6. Klicka på Köpshistorik.
 7. Hitta det obetalda köpet, som troligen är överst i listan, och tryck på det och ändra sedan din betalningsmetod.

Starta om nedladdningen

Antagande att det inte finns några problem med ditt Apple-ID och dess tillhörande betalningsmetod, det nästa bästa att göra är att pausa och starta om nedladdningen. Du kan göra det genom att trycka fast på appen som laddas ner från hemskärmen. Du bör se alternativ för att:

 • Fortsätt nedladdning,
 • Pausa nedladdning, eller
 • Avbryt nedladdning.

Om appnedladdningen är pausad, knackar du på Fortsätt nedladdning. Om den sitter fast, tryck på Pausa nedladdning och tryck sedan på appen igen och tryck på Fortsätt nedladdning.

Eller så kan du gå direkt till App Store och knacka på fliken Uppdateringar för att se nedladdade appar för närvarande.

Tvungen omstart

Vissa App Store-problem åtgärdas genom att helt enkelt uppdatera systemet. För att se om problemet orsakas av ett enkelt uppdateringsfel föreslår vi att du försöker simulera effekten för att koppla bort batteriet för att uppdatera systemet. Du kan göra det genom att följa dessa steg:

 1. Tryck snabbt och släpp Volym upp-knappen.
 2. Tryck sedan snabbt och släpp knappen Volym ned.
 3. Slutligen, tryck och håll ned sidoknappen.

Om du kan göra den vanliga omstarten kan du också göra det:

 1. Tryck och håll ned sidoknappen och antingen volymknapparna tills skärmen för att stänga av skärmen visas.
 2. Dra skjutreglaget för att stänga av din iPhone X helt.
 3. När din iPhone har stängts av trycker du på sidoknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Inaktivera begränsningar på din iPhone XS Max

Din iPhone har en funktion för begränsningar som huvudsakligen används för att kontrollera åtkomst till vissa appar. Med den här funktionen aktiverad kan du inaktivera vissa funktioner på din iPhone inklusive appnedladdningar. För att se till att detta inte blockerar ditt telefonsystem från att ladda ner appuppdateringar, följ dessa steg för att inaktivera appbegränsningar på din iPhone XS Max:

 1. På skärmen Telefon trycker du på Inställningar.
 2. Välj Allmänt.
 3. Rulla ner till och knacka på Begränsningar.
 4. Ange ditt enhets lösenord när du blir ombedd att fortsätta.
 5. Navigera till menyalternativet Installera appar och se sedan om reglaget är inställt på AV (vitt). Om den är avstängd, växla skjutreglaget till ON-läge (grönt). Genom att göra det möjliggör appuppdateringsfunktionen på telefonen.

När du har tillämpat dessa inställningsändringar går du tillbaka till App Store och försöker sedan ladda ner och installera appuppdateringar. Om du fortfarande inte kan ladda ner och installera appuppdateringar på din iPhone XS Max kan du försöka utesluta kontorelaterade problem nästa.

Logga ut och tillbaka in ditt Apple-ID

Vissa användare har lyckats lösa problem med nedladdning av appar innan genom att logga ut från sitt Apple-konto och sedan logga in igen. För att göra det, följ dessa steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på ditt namn.
 3. Rulla ner till botten och tryck på Logga ut.
 4. Starta om din iPhone.

Så här lägger du till ditt Apple-ID:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Klicka på Logga in på din iPhone längst upp på skärmen.
 3. Ange e-postadressen och lösenordet som är kopplat till ditt Apple-ID.
 4. Klicka på Logga in.
 5. Ange din iPhone-lösenord om du har konfigurerat en.

Få hjälp av Apple

Om inget av ovanstående förslag fungerar bör du få hjälp från Apple så att de kan kontrollera ditt konto och hjälpa dig med ytterligare felsökning.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. TheDroidGuy har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.