Hur man fixar iPad Pro som inte laddas

Laddningsfrågor är också bland de vanligaste problemen Apple iPad Pro-ägare har klagat över även om bara en del av dessa problem faktiskt är allvarliga. Så länge din enhet inte har tappats på en hård yta eller sjunkit i vatten på länge, finns det ingen annan anledning till att den inte laddas förutom naturligtvis, om det finns firmware eller programvarurelaterade problem.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din iPad Pro som inte längre skulle laddas. Vi kommer att försöka utesluta alla möjligheter tills vi kan avgöra vad problemet är och kanske kan åtgärda det. Men efter vår felsökning och din surfplatta fortfarande inte laddas, kan det vara ett hårdvaruproblem och du kan behöva en tekniker för att avgöra det verkliga problemet. Med allt detta är här de saker du bör göra om ditt bord inte laddar ...

 1. Anslut din enhet till USB-kabeln som medföljer.
 2. Anslut din USB-laddningskabel till en USB-nätadapter och anslut sedan adaptern till väggen.
 3. Anslut laddningskabeln till en USB 2.0- eller 3.0-port på en dator som är på och inte i viloläge. Använd inte USB-portarna på tangentbordet.
 4. Anslut kabeln till ett USB-nav, dockningsstation eller annat Apple-certifierat tillbehör.

Om din iPad laddas framgångsrikt ser du en blixtbult bredvid batteriikonen i statusfältet eller en stor batteriikon på låsskärmen. Men om ingen av dessa visar så betyder det att din iPad inte laddar och det här fallet, här är de nästa saker du måste göra:

 1. Kontrollera laddningskabeln och USB-adaptern om det finns tecken på skador, till exempel brott eller böjda tappar.
 2. Använd ett vägguttag och kontrollera om det finns fasta anslutningar mellan din laddningskabel, USB-väggadapter och vägguttag eller nätkabel, eller prova ett annat uttag.
 3. Ta bort eventuella skräp från laddningsporten på enhetens undersida och anslut sedan laddningskabeln ordentligt till enheten. Om laddningsporten är skadad behöver din enhet troligen service.
 4. Låt din enhet vara ansluten till laddaren i en halvtimme och laddas fortfarande inte, försök sedan starta om kraft.

Kraftstart är nu nödvändig vid denna tidpunkt så att surfplattans minne kommer att uppdateras. Det skulle också fixa eventuella fel i firmware. Följ dessa steg för att tvinga omstart av din iPad Pro ...

 1. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 2. Tryck och släpp snabbt knappen Volym ned.
 3. Tryck sedan ned strömbrytaren tills enheten startar om.

Efter att ha gjort allt detta och iPad fortfarande inte laddas, är det dags att du tar den till Apple Store eller planerar en tid för teknisk besök.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!