Hur man fixar Instagram som kraschar på Samsung Galaxy S8 (enkla steg)

Instagram är en av de mest populära apparna i Play Store och det är väl utvecklad och väl underhållen. Men vi har läsare som äger Samsung Galaxy S8 som har klagat på appen som enligt uppgift fortsätter att krascha. Vi har redan tagit upp liknande problem tidigare men till gagn för våra läsare som har kontaktat oss om detta problem måste vi ta itu med det igen.

Jag kommer att dela med dig den lösning som vi alltid har använt för att fixa apprelaterade problem. Oftare, när en app kraschar, skulle ett fel dyka upp och i det här fallet borde det vara "Tyvärr har Instagram slutat." Det finns också situationer där appen bara stänger på egen hand och du kan inte fortsätta använda den eftersom du Vi kommer tillbaka till hemskärmen några ögonblick efter att du har öppnat appen. Hur som helst, problemet förblir detsamma och det är vad vi måste ta itu med här.

För smartphone-ägare som hittade vår webbplats när du försökte hitta en lösning, försök att se om din telefon är en av de enheter vi stöder. Om det är det, besök sedan felsökningssidan för den enheten, bläddra igenom den för att hitta problem som liknar din och känn dig fri att använda våra lösningar och lösningar. Men om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur man fixar Galaxy S8 med Instagram-appen som fortsätter att krascha

Du kan alltid betrakta apprelaterade problem som mindre problem eftersom program som du laddade ner från Play Store inte är inbäddade i firmware. Det innebär att om de har problem är dessa problem antagligen endast begränsade till berörda appar. Det är onödigt att säga att det är väldigt lätt att fixa dem, men sedan igen, måste vi göra något för att fixa problemet på rätt sätt så att du kan fortsätta använda appen utan att ha hälsat med samma problem om och om igen. I det här fallet har vi att göra med Instagram-appen som fortsätter att krascha. Oavsett om den tvingas stänga på egen hand eller visar felet "Tyvärr har Instagram slutat", bör följande lösning kunna fixa det.

Första lösningen: Försök starta om din Galaxy S8

Innan något annat bör du försöka starta om din telefon eftersom det alltid finns en chans att detta problem beror på ett mindre fel i systemet eller hårdvaran. Det är något som enkelt kan fixas med en omstart eftersom den uppdaterar telefonens minne och stänger alla applikationer och tjänster som kör bakgrunden för att inte tala om det också skulle ladda om alla kärnfunktioner och funktioner.

En annan sak du bör försöka är den tvingade omstarten, som i princip har samma fördelar som med den normala omstarten bara att den är mer grundlig eftersom den simulerar batteriets frånkoppling. Tryck och håll in Volym ned och strömbrytare samtidigt i 10 sekunder eller tills enheten startar om. Efter detta kan du prova att öppna Instagram för att se om det fortfarande kraschar. Om det gör det, gå vidare till nästa lösning.

RELATERADE INLÄGG:

 • Vad du ska göra när din Samsung Galaxy S8 börjar visa "Tyvärr har kontakter slutat" -fel [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy S8 som visar "Tyvärr har processen com.android.phone slutat" fel [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy S8 som fortsätter att visa "Tyvärr har Galleri stoppat" -fel [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy S8 fortsätter att visa upp "Tyvärr har telefonen slutat" -fel [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy S8 visar felmeddelandet "Tyvärr har kontakter slutat" [Felsökningshandbok]

Andra lösningen: Återställ Instagram

En annan möjlighet varför en app kraschar är när det finns cachar eller filer som av någon anledning blev skadade. Det är anledningen till att du måste återställa Instagram för att ta bort dess gamla cacheminne och datafiler.

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Navigera från en hemskärm: Inställningar > Appar .
 3. Klicka på App Manager.
 4. Leta sedan på Instagram .
 5. Knacka på Lagring .
 6. Tryck på CLEAR CACHE.
 7. Peka på cache-data .
 8. Knacka på CLEAR.

Den här metoden är effektiv både för force-close-problem såväl som ”Tyvärr har Instagram stoppat” -felet. Så efter att ha gjort proceduren öppnar du Instagram för att ta reda på om det fortfarande kraschar. Du kanske måste logga in på ditt konto igen. Om appen fortfarande kraschar, försök dock att göra nästa steg.

Tredje lösningen: Avinstallera Instagram och installera om det

Oftare skulle jag föreslå våra läsare att uppdatera appar som de har problem med men den här gången vill jag att du ska vara noggrann. I stället för att uppdatera Instagram skulle det vara bättre att avinstallera det så att alla filer som det skapade och ackumulerade kommer att raderas och alla dess associeringar med tjänster och andra appar kommer att tas bort. Följ dessa steg för att avinstallera Instagram från din Galaxy S8:

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Navigera från en hemskärm: Inställningar > Appar .
 3. Klicka på App Manager.
 4. Leta sedan på Instagram .
 5. Knacka på UNINSTALL .
 6. Granska meddelandet och tryck sedan på OK för att bekräfta.
 7. Starta om telefonen för att uppdatera minnet och andra anslutningar.

När du har avinstallerat den startar du om telefonen för att uppdatera minnet och ladda om kärnfunktioner och tjänster. När den är klar följer du dessa steg för att installera om Instagram:

 1. Från en startsida trycker du på och sveper uppåt eller nedåt för att visa alla appar.
 2. Tryck på Play Store .
 3. Skriv 'instagram' i sökrutan.
 4. Välj Instagram och tryck sedan på Installera .
 5. För att fortsätta, granska de nödvändiga appbehörigheterna och tryck sedan på Acceptera .

App-relaterade problem som detta kan åtgärdas genom någon av procedurerna ovan så jag hoppas att den här artikeln har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Om du har andra problem som du vill dela med oss, känn dig fri att lämna en kommentar nedan så att vi skulle veta det.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.