Hur man fixar Google Play Store-fel 919 på Samsung Galaxy S9

Om du är Android-användare är det inte långt att du kan uppleva olika typer av programvarorelaterade problem på din telefon. Faktum är att många Samsung Galaxy S9-användare under flera månader rapporterade om olika Play Store-felmeddelanden som uppstår i deras enhet och en av dem är Play Store-fel 919.

Vanligtvis uppstår detta fel om telefonminnet är fullt och det kan vara anledningen till att nedladdningen av en app stoppades utan anledning. Men naturligtvis är detta inte bara det enda skälet som kan ha utlöst problemet. Det finns också andra som ett fel i systemet och föråldrade filer och data.

Så i det här inlägget kommer jag att ta itu med denna fråga för att hjälpa Galaxy S9-användare som behöver hjälp i frågan. Det kommer att finnas en steg-för-steg-guide som du behöver utföra så att du kan ta reda på vad problemet är och fixa det. Oroa dig inte, de här procedurerna är säkra att utföra och kommer inte att krossa din enhet.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt Android-frågeformulär.

Felsökning Galaxy S9 med Play Store-fel 919

Google Play Store-fel 919 är egentligen inte ett allvarligt problem men det är väldigt irriterande. Felet kan dyka upp när du laddar ner en app eller under installationen. När den dyker upp kommer installationen att stoppas och du skulle behöva ladda ner appen igen bara för att hälsas med samma fel. Så här försöker du lösa problemet: vad du behöver göra:

Första lösningen: Utför tvingad återställning

Genom att göra detta förfarande utesluts möjligheten att orsaken till problemet bara är ett fel i systemet eller en mindre firmwareproblem. Detta kommer att uppdatera telefonens minne och stänger alla appar som körs i bakgrunden. Det har samma effekt med det batteridrivningsförfarande som vi gör för enheter som har flyttbara batterier. Så här görs det på din Galaxy S9 ...

 1. Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 2. Håll volymknappen intryckt och håll ner strömbrytaren också.
 3. Håll båda knapparna hållna i varandra i 15 sekunder eller tills Galaxy S9-logotypen visas på skärmen.

När telefonen har startat om igen öppnar du Google Play Store och försöker sedan ladda ner en app för att se om felet 919 fortfarande dyker upp. Om det gör det, gå vidare till nästa procedur.

LÄS Också: Hur man fixar Google Play Store-fel 944 på Samsung Galaxy S9

Andra lösningen: Återställ Play Store-appen

Återställning av Play Store betyder att ta bort dess cache och data. Detta kommer att återföra Play Store-appen till sina fabriksinställningar och ta bort alla cache- och datafiler och nya skapas. Om detta verkligen beror på ett app-problem som involverar Play Store, kommer den här proceduren att fixa den. Så här görs ...

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Klicka på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 4. Välj Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på Google Play Store.
 6. Knacka på Lagring.
 7. Klicka på Rensa dataknappen.
 8. Starta om telefonen och kolla om problemet.

Prova att ladda ner en app och se om felet 919 fortfarande dyker upp.

Tredje lösningen: Ta bort Google-kontot och lägg till det igen

Efter de två första procedurerna och felet 919 fortsätter att dyka upp, kan problemet vara med kontot. Med det sagt kan du försöka ta bort ditt Google-konto från din telefon genom att följa dessa steg.

 1. Dra upp eller ner från skärmens mitt på skärmen för att komma åt apparens skärm.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Tryck på Konton och säkerhetskopiera.
 4. Tryck på Konton.
 5. Välj rätt Gmail-adress. Om det finns flera konton, se till att välja det du vill ta bort från enheten.
 6. Klicka på Ta bort konto.
 7. För att bekräfta, granska meddelandet och tryck sedan på Ta bort konto.

Starta om telefonen och när enheten blir aktiv kan du försöka lägga till ditt Google-konto och ladda ner en app från Play Store-appen och se om felet 919 fortfarande skulle dyka upp.

LÄS OCH: Hur man fixar Samsung Galaxy S9 med Google Play Store-fel 924

Fjärde lösningen: Återställ dina nätverksinställningar

För att vara noggrann i vår felsökning är det bäst att återställa telefonens nätverksinställningar för att uppdatera anslutningen. Det här felet kan också visas när anslutningen avbryts under nedladdningen av installationsprocessen. Så här görs:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Tryck på Inställningar> Allmän hantering> Återställ> Återställ nätverksinställningar.
 3. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR.
 4. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 5. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR. När det är klart visas ett bekräftelsefönster.

När du har gjort det startar du din Play Store och försöker ladda ner en app och se om felmeddelande kommer att inträffa. Om problemet fortfarande händer, hoppa över till nästa metod.

Femte lösningen: Utför fabriksåterställning

Att utföra den här metoden borde vara den sista utväg eftersom den tar bort alla filer och data samtidigt som telefonen återgår till fabriksinställningarna. Så innan du gör återställningen, se till att överföra alla dina filer och data till ditt SD-kort eller dator. När du har skapat en säkerhetskopia försöker du ta bort dina Google- och Samsung-konton så att du inte blir låst efter återställningen.

När allt är inställt, följ dessa steg för att återställa din telefon.

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. Släpp alla tangenter när Galaxy S9-logotypen visas.
 4. När telefonen visar en svart skärm med blå och gula texter har den nått återställningsläget. Du kan fortsätta med återställningen.
 5. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att fixa din Samsung Galaxy S9 som fortsätter att visa Play Store-fel 919. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur du fixar Google Play Store-fel 492 på Samsung Galaxy S9
 • Hur du fixar Google Play Store-fel 103 på Samsung Galaxy S9
 • Hur man fixar Google Play Store-fel 403 på Samsung Galaxy S9
 • Hur du fixar Google Play Store-fel 498 på din Samsung Galaxy S9