Hur man fixar Galaxy S7 "Tillgång till Samsung Pay har nekats ..." -fel

Dagens huvudämne handlar om hur man ska hantera ”Tillgång till Samsung Pay har nekats. Obehöriga ändringar har gjorts på din enhet. Kontakta kundtjänst för mer information. ”Fel på # GalaxyS7. Om du stöter på samma fel på din S7, måste du antagligen ha samma fråga som en av användarna nedan. Vi hoppas att vårt svar hjälper till att klargöra saker och ting.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem nr 1: Hur man fixar Galaxy S7-felet "Åtkomst till Samsung Pay har nekats ..."

Jag har haft min Samsung-telefon (T-Mobile) i några månader nu. När jag öppnar Samsung-betalning står det ”Tillgång till Samsung Pay har nekats. Obehöriga ändringar har gjorts på din enhet. Kontakta kundservice för mer information. ”Om jag öppnar Samsung internet och försöker gå in i hemligt läge kommer det inte att låta mig. Det står "Rooting upptäckt. För din säkerhet kan inte Secret-läget användas på rotade telefoner. ”Så vad jag förstod, var min enhet rotad. MEN när jag installerade en app för att kontrollera om min enhet var rotad eller inte sa den att den inte var rotad. Flera rotkontrollappar sa detta. Jag har försökt starta om, rensa cache-partition och starta i säkert läge och ingen av dem fixade eller ändrade någonting. Så vad jag har är en enhet som påstår sig ha rot, men inte är det. - Fbabylemon17

Lösning: Hej Fbabylemon17. Vi känner inte till hela enhetens historik så vi är inte 100% positiva om det är rotat eller inte. Från vår egen erfarenhet och tidigare fall som vi har sett, ”har åtkomst till Samsung Pay nekats. Obehöriga ändringar har gjorts på din enhet. Kontakta kundtjänst för mer information. ”Fel innebär att enhetens Knox Counter har utlösts. Knox är en mjukvarusäkring som sprängs om det finns en inofficiell modifiering av enhetens kärna eller relaterade systemfiler. Om du rotar eller manuellt installerar icke-officiell firmware (blinkar) utlöser Knox Counter. Om du inte rotade eller blinkade enheten, kan du ha installerat en skadlig eller felaktig app som sedan försökte modifiera kärnan eller filsystemet. I vissa andra fall kan över äventyrliga ägare oavsiktligt flytta kritiska systemfiler runt och orsaka Knox att snubbla. Tyvärr, när Knox har utlösts, finns det inget sätt att vända det. Även Samsung kan inte ta bort det för dig så du måste kämpa med det du har från och med nu.

Under normala omständigheter kan en rotad Samsung-enhet lossas genom att helt enkelt göra en huvudåterställning. Detta bör ta hand om det andra felet om Samsung Internet-app som inte tillåter dig att använda Secret Mode. Det första felet kommer dock troligen inte att försvinna eftersom återigen Knox Counter har utlösts.

Så här tar du bort Galaxy S7:

  1. Skapa en säkerhetskopia av dina viktiga filer som foton, videor, kontakter etc. Du kan använda Smart Switch för den här uppgiften.
  2. Stäng av din Samsung Galaxy S7.
  3. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
  4. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
  5. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
  6. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka data / fabriksåterställning'.
  7. När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
  8. Markera nu alternativet "Ja - ta bort alla användardata" med hjälp av Volym ned-knappen och tryck på strömbrytaren för att välja den.
  9. Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
  10. Telefonen startar om längre än vanligt.

Problem 2: Galaxy S7 olästa meddelandemeddelanden försvinner efter att ha läst ett meddelande

Jag vet att du har täckt textmeddelanden som inte har meddelat med den senaste uppdateringen men mitt problem är med neddragningsmeddelandena. Innan uppdateringen, när jag drar ner meddelandepanelen, skulle alla min olästa textmeddelanden vara där. period. efter uppdateringen dyker de upp slumpmässigt och inte alla av dem och de försvinner trots att de fortfarande är olästa och meddelandenappen visar dem fortfarande som olästa. Så om jag svarar på ett nyare meddelande finns de äldre olästa inte längre i meddelandepanelen (fält). Jag kontrollerade mina inställningar och har valt att visa alla inte bara 3 senaste och meddelanden app är kontrollerad för aviseringar och jag får dem men de försvinner. Är detta bara nytt med uppgraderingen eller kan jag fixa det här? Jag gillade verkligen att kunna dra ner meddelandefältet och se vilka olästa textmeddelanden jag hade utan att behöva gå in i appen. - Nicole Aurello

Lösning: Hej Nicole. Vi har också observerat samma anmälningsbeteende i vår Galaxy S7 så ja, det är en del av den nya uppdateringen. Tyvärr finns det inget sätt att behålla olästa meddelandeaviseringar alls för närvarande. Vi vet inte om detta kommer att förändras i framtiden eller inte eftersom detta uppenbarligen är en Android Nougat-design.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.