Hur man fixar Galaxy J7 (2017) wifi kommer inte att aktivera problemet

Denna felsökningsartikel kommer att täcka problem för Galaxy J7 (2017). Om du är Galaxy J7 (2017) och har en wifi-problem som beskrivs nedan, se till att följa våra lösningar.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: Galaxy J7 (2017) laddar inte snabbt, wifi startar inte

Jag har en samsung galaxy j7 2017 och jag har flera problem.

 • Problem med långsam laddning senast 15 dagar. min telefon tar 6 till 7 timmar att ladda. tidigare tog det max 1 timme och 30 min till full laddning. en pop-up med långsam laddning visas i aktivitetsfältet ovan och det tar mer tid att ladda.
 • min wifi, hotspot och bluetooth får inte ens slå på. i wifi bara wifi-knappen bara gråade upp och inte får slå på.

Vad ska man göra? snälla hjälp mig. Jag är utmattad av min telefon, snälla hjälp mig.

Lösning : Vi kan inte säga säkert om de två problemen orsakas av samma fel så om felsökningslösningarna för var och en av dem nedan inte fungerar, bör du överväga att torka av telefonen genom att återställa fabriken för att veta. Det är dock för senare. Låt oss under tiden dela uppsättningen felsökningssteg för vart och ett av problemen.

Hur du felsöker problem med långsam laddning på Galaxy J7 (2017)

Problem med långsam laddning kan hända på grund av ett antal saker. Här är vad du kan göra för att veta hur du löser problemet.

Kontrollera om snabbladdning är aktiverad

Detta är grundläggande men ett viktigt steg. Vissa användare kan klaga på att deras telefon har slutat ladda snabbt efter att ha glömt att de inaktiverade funktionen. Se till att detta inte är ditt fall. Att kolla:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Klicka på Enhetshantering.
 3. Knacka på Batteri.
 4. Tryck på Fler inställningar (uppe till höger)
 5. Klicka på Avancerade inställningar.
 6. Aktivera snabb kabelladdning.
 7. Starta om enheten och kolla om problemet.

Använd en annan laddkabel och / eller adapter

Om din Galaxy J7 (2017) -enhet har upphört med snabbladdning plötsligt är det möjligt att kabeln eller adaptern kan ha skylden. Se till att prova en annan uppsättning laddningstillbehör att veta. Använd om möjligt Samsung officiella tillbehör för att undvika problem. Om du inte lätt kan säkra en känd arbetssats kan du besöka din lokala Samsung-butik och använda deras tillbehör.

Kontrollera porten

Ibland kan smuts eller främmande föremål blockera laddningskabeln vid laddning. Försök rengöra porten med en burk med tryckluft om du tycker att den är smutsig. Sätt inte in något inuti för att undvika att systemet skadas.

Kalibrera batteri och operativsystem

Ibland kan Android tappa reda på de faktiska batterinivåerna. Gör följande för att kalibrera operativsystemet så att det får exakta batterinivåavläsningar:

 1. Töm batteriet helt. Detta innebär att du använder din enhet tills den stängs av av sig själv och batterinivån läser 0%.
 2. Ladda telefonen tills den når 100%. Se till att använda originalladdningsutrustning för din enhet och låt den ladda helt. Koppla inte ur enheten i minst två timmar till och använd den inte heller under laddning.
 3. Koppla bort enheten efter den förflutna tiden.
 4. Starta om enheten.
 5. Använd din telefon tills den slutar gå slut.
 6. Upprepa steg 1-5.

Observera i säkert läge

En av orsakerna till att vi bör undersöka är möjligheten att en dålig tredjepartsapp kan orsaka att batteriet eller Android inte fungerar korrekt. Vad du behöver göra är att låta din telefon köra i säkert läge i några dagar för att märka om det finns någon skillnad.

Så här startar du upp enheten i säkert läge:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.
 8. Kolla efter problemet.

Om snabbladdning verkar fungera korrekt i säkert läge men inte i normalt läge, betyder det att en tredjepartsapp orsakar den. För att identifiera vilka av dina appar som orsakar problemet bör du starta upp telefonen till säkert läge och följ dessa steg:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din enhet fortfarande inte laddas snabbt upprepar du steg 1-4.

Återställ appens inställningar

Ett annat bra sätt att lösa det här problemet är genom att se till att du sätter tillbaka alla appar till deras kända arbetsläge. Detta görs genom att återställa alla appar tillbaka till sin ursprungliga konfiguration. Här är hur:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på Fler inställningar (tre-punkts) ikon längst upp till höger.
 4. Klicka på Återställ appinställningar.

Återställ alla inställningar

Ibland kan buggar uppstå om det finns en felkonfigurerad systeminställning. Försök se vad som händer efter att du har återställt alla inställningar på din enhet. Effekterna bör likna fabriksinställning men utan att behöva ta bort appar och användardata.

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Allmän hantering> Återställ> Återställ inställningar.
 3. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR.
 4. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 5. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR.
 6. Enheten startas om för att återställa inställningarna.

Hur du felsöker wifi kommer inte att aktivera problemet på Galaxy J7 (2017)

Det finns inget direkt sätt att veta varför wifi och andra nätverksfunktioner (mobildata och Bluetooth) slutade fungera. Vi misstänker att det kan vara ett app-problem, så se till att inkludera det i din felsökning. Eftersom vi redan har angett detaljer om hur du utför viktiga procedurer för felsökning av programvara ovan, är allt vi behöver berätta för dig nu de specifika felsökningsstegen.

För att åtgärda nätverksproblem på din Galaxy J7 måste du prova följande:

 • Rensa cache-partitionen
 • Återställ nätverksinställningar
 • Sätt tillbaka (koppla bort och anslut igen) SIM-kortet
 • Återställ alla inställningar
 • Fabriksåterställning

Så här fabriksinstallerar du din Galaxy J7 (2017):

 1. Säkerhetskopiera data i det interna minnet. Om du har loggat in på ett Samsung-konto på enheten har du aktiverat stöldskydd och behöver dina Samsung-referenser för att slutföra återställningen av master.
 2. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 3. Klicka på Inställningar> Moln och konton> Säkerhetskopiera och återställa.
 4. Peka på följande reglage till önskad inställning:
 5. Säkerhetskopiera mina data
 6. Automatisk återställning
 7. Klicka på Tillbaka-knappen (längst ner till höger) tills du kommer till huvudmenyn Inställningar.
 8. Knacka på General Management> Reset> Factory data reset.
 9. Bläddra till botten av skärmen och tryck sedan på ÅTERSTÄLL> RADERA ALLA.
 10. Om skärmlåset är aktiverat anger du dina referenser.
 11. Om du uppmanas att verifiera ditt Samsung-konto anger du lösenordet och trycker sedan på BEKRÄFTANDE.
 12. Vänta tills enheten återställs.

Få Samsungs support

Om orsaken till problemen är en och mjukvarorelaterad kommer fabriksinställning troligen att hjälpa. I händelse av att ingenting ändras efter att ha torkat telefonen föreslår vi dock att du låter Samsung kontrollera hårdvaran.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.