Hur man fixar Galaxy J7 (2015) “Verifiering misslyckades. Det går inte att starta om din enhet ... ”-fel

Hej Android fans! Dagens inlägg kommer att försöka ta itu med ett problem för Galaxy J7 som visar detta fel:

“Verifiering misslyckades. Det går inte att starta om din enhet. Integritetsverifieringen har misslyckats. Du måste återställa enheten till fabriksinställningarna. Det här raderar dina data. ”

Om du upplever det här problemet på din enhet följer du förslagen nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: Galaxy J7 (2015) har “Verifiering misslyckades. Det går inte att starta om din enhet ... ”och fortsätter att starta om

Jag har en Samsung Galaxy J7 (2015). För ungefär två veckor sedan började det fungera roligt. Jag hade en SD i den och telefonen slutade känna igen SD-kortet, även om SD-kortet fungerade bra.

Sedan började batteriet tappa mycket snabbt. Tidigare kunde jag gå hela dagen och batteriet skulle vara 50%. Men då var det bara en halv dag och telefonen dör redan. Dessutom började det krascha när jag öppnade vissa appar med lågt batteri (2-10%), men så länge jag anslutit den till laddaren skulle den starta om. Efter att ha använt en app på 7% kraschade telefonen. När det startades om hade det meddelandet "Verifieringsfel". Jag läste inlägget på din webbplats: Min Samsung J7 startade om sig själv och när den vände tillbaka på operativsystemet stannar på en svart skärm med detta meddelande “Verifiering misslyckades. Det går inte att starta om din enhet. Integritetsverifieringen har misslyckats. Du måste återställa enheten till fabriksinställningarna. Det här raderar dina data. ”Och en återställningsknapp längst ner. Jag vill inte återställa min telefon till fabriksinställningar. Jag måste spara foton, texter, öppnade webbläsarflikar etc.

Min T-Mobile-butik säger att jag måste återställa min enhet. I grund och botten, när jag startar om telefonen, dyker först Samsung J7 upp, sedan sidan, sedan TMobile-sidan, sedan dimmar skärmen något, det finns lite vibrationer i telefonen, sedan dyker det fruktade meddelandet upp.

Jag startade upp telefonen vid start av Android Recovery och försökte WIPE CACHE, vilket inte gjorde någonting. Jag ska försöka vad som helst. Om du kan hjälpa mig att återställa min information, foton osv på telefonen, är jag evigt tacksam. Tack.

Jag har inte gjort någonting mot telefonen sedan meddelandet dyker upp (stängs av och slogs sedan på) och är inte säker på hur jag ska TIPA CACHE. Vad ska jag göra? Är det möjligt att ansluta telefonen till datorn och överföra all data från telefonen till datorn? Tack.

Lösning: Från andra rapporter som vi har fått och kontrollerat andra Android-forum, “Verifiering misslyckades. Det går inte att starta om din enhet… ”-fel uppstår vanligtvis på enheter med krypterade partitioner. Om du krypterade enheten tidigare måste du ha din telefon igång först om du hoppas att göra dina säkerhetskopior tillgängliga för andra enheter. Även om kryptering är ett bra sätt att säkra data, kan det också vara ett sätt att förlora de data du skyddar för gott när enheten misslyckas, som vad som händer just nu. Krypterad data kan endast läsas av enheten som krypterade den i första hand. Så den viktigaste uppgiften för dig just nu är att hålla enheten på så att du kan ta bort krypteringen och kopiera dina filer till en annan enhet.

Anslut din Galaxy J7 till PC

Du nämnde att telefonen fungerar normalt när den laddas så kanske den kommer att göra samma sak när den är ansluten till en dator. Detta är den enda lösningen som vi kan tänka på. Eftersom din enhet laddas när den är ansluten till en dator kommer den inte att starta om på egen hand och låter dig flytta filer.

Använd Samsung Smart Switch

Smart Switch är en officiell Samsung-app som främst är utformad för att överföra filer från en Samsung-enhet till en dator eller annan enhet. För att kunna använda den måste du installera applikationen på både din dator och Galaxy J7 (om den inte är installerad ännu). Sedan kan du börja flytta dina filer igenom när du har gjort det. Här är vad du behöver göra.

 1. Anslut din Galaxy J7 till din dator med en USB-kabel. Se till att datorn redan är på innan du ansluter.
 2. Starta en webbläsare på din dator och besöka installationssidan för appen Smart Switch.
 3. Klicka på lämplig nedladdningslänk.
  • För PC
  • För Mac
 4. Klicka för att starta den nedladdade .exe-filen (.dmg på Mac).
 5. Bekräfta att du accepterar villkoren i licensavtalet genom att klicka på de två kryssrutorna.
 6. Klicka på Nästa .
 7. Slutför installationsprocessen genom att klicka på Finish-knappen. Därefter körs den nyinstallerade Smart Switch-appen automatiskt.
 8. När du väl har installerat Smart Switch på din dator är det dags att installera mobilversionen på din Galaxy J7. Öppna Play Store-appen och sök efter Smart Switch.
 9. Installera Smart Switch på din Galaxy J7.
 10. Ta bort krypteringen av filerna du vill spara på din dator.
 11. Börja flytta dina filer till din dator.

För mer information om hur du använder Smart Switch, besök den här sidan: Hur skapar du säkerhetskopia från Samsung-enheten till din dator via Smart Switch

Byt ut batteriet

När du har säkrat dina data är nästa goda sak att göra att din J7 inte kraschar oväntat genom att byta ut batteriet. Efter flera års användning måste batteriet redan ha tappats. Detta kan vara orsaken till att det inte längre kan hålla systemet stabilt. Om batteriet kan tas bort, bli av med det och ersätt det med ett officiellt Samsung-batteri. Om batteriet inte kan tas bort, låt Samsung byta ut det åt dig.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.