Hur man fixar Fitbit Versa som inte laddas ordentligt

Laddningsrelaterade problem är ofta de mest rapporterade problemen när det gäller elektroniska apparater. Så är fallet med några av ägarna till Fitbit Versa eftersom de rapporterade att deras trackers inte laddar ordentligt. Vissa sa att deras enheter inte längre laddar medan andra rapporterade att det tar för lång tid att ladda det.

Jag kommer att leda dig genom att felsöka din Fitbit Versa som inte laddas ordentligt. Så om du är en av ägarna till denna tracker och för närvarande har liknande problem, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Men innan vi faktiskt går vidare till vår felsökning, om du har andra problem med din telefon, kan du besöka felsökningssidan för Fitbit Versa eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Om du behöver mer hjälp med ditt problem, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Gå tillbaka till det aktuella problemet, här är de saker du bör göra om din Fitbit Versa inte laddar ordentligt ...

  1. Starta om din Fitbit Versa först.
  2. Anslut Fitbit-laddaren till en annan strömkälla.
  3. Se till att din Fitbit Versa är ren liksom kabeln.
  4. Kontrollera om Fitbit-laddaren värms upp.

Vid felsökning av laddningsproblem rekommenderas det alltid att starta om enheten för att uppdatera minnet. Fitbit trackers laddar via hårdvara och firmware och om det finns ett problem med någon av dem kan problem uppstå. Efter omstarten och problemet fortsätter emellertid är det dags att fysiskt kontrollera din tracker och dess laddare eller tillbehör.

Låt oss utesluta möjligheten att problemet är med laddaren eller kabeln genom att ansluta din tracker till tredjepartsladdare, dator eller till och med till elbanker. Om inget av dessa fungerar, bör du fokusera din felsökning på kabeln och på laddningsporten på din tracker. Eventuella främmande material eller skräp bör tas bort eftersom de hindrar den normala laddningsprocessen.

En annan sak som du också bör kontrollera är om spåraren eller dess laddare värms upp medan du laddar eftersom det är ett tecken på ett hårdvaruproblem. I sådant fall finns det bara så mycket du kan göra så du måste ta telefonen tillbaka till butiken så att en tekniker kan kontrollera den åt dig.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.