Hur man fixar Fitbit Flex 2 som inte synkroniseras

Dina Fitbit Flex 2 hälsospårare fungerar på ett mycket enkelt sätt och det har ett mycket enkelt system som fungerar perfekt med andra enheter som kan rätt anslutas till den. Det finns dock tillfällen då synkroniseringsproblem kan uppstå. antingen misslyckas det att synkronisera ordentligt eller data som överförs mellan tracker och telefon är inte korrekt.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Fitbit Flex 2 som inte längre skulle synkronisera. Så om du är en av användarna av denna tracker och för närvarande har liknande problem kan du fortsätta läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, se till att besöka vår felsökningssida för Fitbit Flex 2 för vi har redan fixat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Hitta problem som liknar dig och känn dig fri att använda våra lösningar. Om du fortfarande behöver vår hjälp kan du kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär och trycka på skicka.

Gå tillbaka till vår felsökning, här är de saker du behöver göra om din Fitbit Flex 2 inte synkroniseras ordentligt ...

Starta om din Flex 2 först eftersom systemet kanske bara behöver uppdateras . Det är ofta fallet med de flesta av de problem som användare har rapporterat. Faktum är att de flesta fall som rapporterades online har fixats genom en enkel omstart. Så här startar du om din Flex 2:

  1. Anslut laddkabeln till USB-porten på din dator eller en UL-certifierad USB-väggladdare.
  2. Ta bort kiselstenen från armbandet och tryck den in i facket på laddningskabeln. Pinnarna på laddningskabeln måste vara i linje med motsvarande stift på baksidan av kiselstenen för att låsas säkert på plats. Du vet att anslutningen är säker när kiselstenen vibrerar och du ser att indikatorlamporna blinkar.
  3. Hitta knappen på laddningskabeln under spårfacket.
  4. Tryck på den tre gånger inom fem sekunder. Spåraren vibrerar varje gång du trycker på knappen. Några sekunder efter det tredje trycket blinkar alla lampor samtidigt. Detta innebär att kiselstenen har startat om. Om du saknar ljusblixten men märker att kiselstenen har återupptagit laddningen, är det också en bekräftelse på att omstarten lyckades.
  5. Ta bort småstenen från laddningskabeln och sätt tillbaka den i armbandet.

Uppdatera anslutningen mellan telefonen och din tracker . För att göra detta, starta om telefonen först och när den är aktiv, inaktivera och aktivera Bluetooth igen i din Flex 2. Gå till Inställningar> Bluetooth och slå av och slå på Bluetooth igen. Låt en minut eller två få enheten att ansluta igen, och försök sedan se om problemet fortfarande uppstår eller inte.

Tvinga stänga Fitbit-appen och öppna den igen . När du har försäkrat dig om att anslutningen är stabil mellan dina enheter och att problemet fortfarande händer är det nästa du måste göra att uppdatera appen på din telefon. Så tvinga stänga Fitbit-appen på din smartphone och öppna sedan den igen. Om problemet fortfarande händer, avinstallera Fitbit-appen och installera sedan om den. Det borde lösa problemet. Om inte, ring support eller ta med din tracker tillbaka till butiken eller butiken.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.