Hur man fixar Fitbit Alta HR Quick View-funktion som inte längre fungerar

Fitbit Alta HRs Quick View-funktion väcker automatiskt skärmen när du lyfter upp handleden. Det är en bra funktion och många tycker det faktiskt är användbart men det finns de som irriteras av det eftersom en lätt rörelse av handleden kan slå på skärmen. Som du kanske redan vet förlitar det sig så mycket på rörelsessensorn som drivs av en tjänst som körs i bakgrunden. Om det inte fungerar, finns det alltid två möjligheter; antingen är det bara ett mindre systemproblem eller ett hårdvaruproblem.

I det här inlägget kommer jag att gå igenom dig när du felsöker din Alta HR som inte längre sätter på skärmen när handleden är upphöjd eller uppåt. Jag kommer också att dela med dig den lösning som många har rapporterat att har fixat sina problem. Så om du är en av ägarna till den här enheten kan du fortsätta läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Men innan vi faktiskt går vidare till vår felsökning, om du har andra problem med din telefon, besök sedan vår Fitbit Alta HR-felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Om du behöver mer hjälp med ditt problem, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Här är de saker du måste göra om den snabba visningsfunktionen för din Fitbit Alta HR inte längre fungerar ...

 1. Se till att Quick View är aktiverat.
 2. Starta om Alta HR.
 3. Anslut tracker till laddaren.

Det första du ska göra om Quick View inte fungerar är att se till att den är aktiverad. Du kan göra detta på appen:

 1. Klicka på eller klicka på Konto-ikonen från Fitbit-appen.
 2. Klicka på eller klicka på din enhetsbild.
 3. Hitta ett alternativ för att stänga av / på Quick View.

Antagande att allt är korrekt inställt, nästa sak du bör göra och den mest effektiva lösningen på detta problem är att tvinga att starta om din Fitbit Alta HR.

 1. Anslut laddningskabeln till en USB-port på din dator eller en UL-certifierad USB-väggladdare.
 2. Kläm fast den andra änden av laddkabeln till porten på spårarens baksida. Pinnarna på laddningskabeln måste låsas ordentligt med porten. Du vet att anslutningen är säker när trackaren vibrerar och att du ser en batteriikon på din trackers display. Din tracker börjar ladda.
 3. Tryck på knappen på laddningskabeln 3 gånger inom några sekunder, kort paus mellan pressarna. Knappen är på slutet av laddningskabeln som är ansluten till din dator. När du ser Fitbit-logotypen och trackaren vibrerar, betyder det att trackaren har startat om.
 4. Koppla ur trackern från laddningskabeln.

Den här nästa metoden är att sortera, kalibrera enhetens hårdvara. Det fanns ägare som rapporterade att deras tracker fungerade utmärkt efter att de hade laddat fullständigt. Detta är din sista utväg, så när du laddat batteriet fullt och problemet fortsätter, måste du ta det tillbaka till butiken eller ring teknisk support.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

RELEVANTA POSTER:

 • Vad man ska göra med Fitbit Alta HR som inte längre laddar
 • Hur man fixar Fitbit Alta HR som inte tar emot aviseringar från Android-enheten
 • Hur man fixar Fitbit Alta HR som inte synkroniseras

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.