Hur man fixar en iPhone X som sitter fast på Apple-logotypen, oändliga startöglor [Felsökningshandbok]

Det är verkligen en bummer för alla att äga en rejäl enhet som redan upplever allvarliga problem i ett mycket tidigt skede. Så här kände vissa iPhone X-ägare det ögonblick då de hittade sin helt nya iPhone inte fungerar som när det plötsligt bara kommer att starta om sig själv. Låt oss ta itu med vad som gör att den nya iPhone X fastnar på oändliga startöglor och vad vi ska göra när detta problem också uppstår för dig.

Till skillnad från vad de flesta trodde, är iOS-problem som avbildas av en frusen skärm eller fast skärm och onormala omstarter knutna till ett programfel i stället för hårdvaruskada om inte tidigare förekommit fall av oavsiktliga droppar eller vätskeexponering på enheten. Detta anger därför en större chans för slutanvändare att lösa problemet hemma. Allt som krävs är en extra tid och ansträngning för att utföra vissa lösningar inklusive de procedurer jag har kartlagt i detta sammanhang. Om du vill felsöka samma problem på din iPhone X, överväg de följande alternativen för dig att prova.

Innan vi går vidare, om du har andra problem med din iPhone, kan du besöka vår felsökningssida för iPhone X för vi har redan behandlat några av de mest rapporterade problemen med enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta liknande problem med ditt. Om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor för att kontakta oss.

Första lösningen: Tvinga din iPhone X att starta om.

En tvångsstart är en simulerad procedur för borttagning av batteri. Det fungerar på samma sätt som en mjuk återställning eller standardstart men bara genom hårdvaruknapparna. Denna omstart rekommenderas när du hanterar programvaruproblem som gör att iPhone fryser eller blir svarsfull mot beröring. Till skillnad från de tidiga iPhonerna görs en tvingad omstart på iPhone X på ett annat sätt. Till att börja med, så här görs det:

 1. Tryck snabbt och släpp Volym upp-knappen.
 2. Tryck sedan snabbt och släpp knappen Volym ned.
 3. Slutligen, tryck och håll ned Sid / strömknappen tills Apple-logotypen visas.

Du kan behöva hålla ned sidan / strömknappen tillräckligt länge (ungefär 30 sekunder) tills du ser Apple-logotypen på skärmen.

En tvingad omstart raderar inte någon av dina viktiga data som lagras i det interna minnet, vilket är en säker process till att börja med.

Andra lösningen: Inaktivera Visa förhandsvisningar i aviseringar.

Om du får en chans att komma åt startskärmen längre nog innan din iPhone X börjar strömcykel av sig själv, konfigurerar du snabbt aviseringarna för att inaktivera förhandsvisningar. Så här gör du:

 1. Tryck på Inställningar .
 2. Tryck på Meddelanden
 3. Välj alternativet för att visa förhandsvisningar.
 4. Tryck på Aldrig .

Starta om din iPhone X efter att du har gjort ändringar i aviseringarna och se sedan om det åtgärdar problemet. Om inte, försök sedan nästa tillämpliga lösning. Vissa människor fann tur att ta till sig denna metod så du kan lika gärna ta dina chanser.

Tredje lösningen: Ändra datumet tillbaka till 1 december 2017.

Att manuellt ändra datumet tillbaka till 1 december 2017 har gjort underverk för vissa människor som har hanterat en liknande fråga där deras iPhone X sitter fast på Apple-logotypen eller oändliga omstarter. I tidigare fall utlöste problemet på något sätt av det så kallade datumbugget på iPhone X. Och sedan fastställdes att felet kan åtgärdas genom att helt enkelt skicka din iPhone tillbaka i tid till den 1 december 2017. Om kan du få din iPhone att nå Hem-skärmen, omedelbart backdatera dina iPhone-inställningar. Här är hur:

 1. Tryck på Inställningar .
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Tryck på Datum och tid.
 4. Tryck på omkopplaren bredvid alternativet Ange automatiskt för att stänga av den.
 5. När det automatiska datumet är avstängt, kommer du att märka att det aktuella datumet blir blått längst ner på datummenyn på din iPhone X. Öppna datumreglaget genom att trycka på datumet.
 6. Använd sedan fingret för att justera skjutreglaget till fredag ​​1 december 2017 .
 7. Knacka på pilen bakåt för menyn General- menyn längst upp till vänster på skärmen.

Tydligen är detta bara en tillfällig lösning. Om du hittar tur i det så är du bra. Annars måste du prova något annat.

Fjärde lösningen: Uppdatera iOS till den senaste tillgängliga versionen.

Problemet du hanterar tillskrivs ett programfel, troligtvis en stor systemkrasch som utlöses av vissa buggar och programvarufel. Vanligtvis rullar Apple ut mindre programuppdateringar som innehåller nödvändiga bugfixar. Det rekommenderas starkt att hålla din iPhone-programvara uppdaterad. Om du inte redan har gjort det, kan du lika gärna överväga att göra det.

För att leta efter ny programuppdatering för din iPhone X, gå till Inställningar-> Allmänt-> Programuppdatering.

En uppdateringsmeddelande visas vanligtvis när en ny uppdatering är tillgänglig för din iPhone. Innan du implementerar den nya firmwareuppdateringen på din enhet ska du skapa en säkerhetskopia av dina viktiga data för säkerhetsförvaring. När allt är klart kan du uppdatera din iPhone X trådlöst (OTA). Se till att din iPhone är ansluten till Wi-Fi internet och har tillräckligt med ström. Men med tanke på att din enhet inte är så stabil eftersom den kan starta om sig själv när som helst kan det hända att installationen av trådlös uppdatering inte är rätt alternativ. I det här fallet kan du använda iTunes för att uppdatera din iPhone X-programvara istället. För att komma igång måste du säkra en dator med den senaste versionen av iTunes-programvaran installerad.

För en mer detaljerad genomgång om hur du uppdaterar din iPhone X via iTunes, besök vårt avsnitt om handledning under iPhone X Felsökningssida.

Femte lösningen: Återställ din iPhone X.

Det sista bästa hoppet att fixa fastnat eller starta loop-problemet på din iPhone X är en iOS-återställning. Det finns två typer av återställning som du kan prova via iTunes. Du kan försöka återställa ett återställningsläge eller återställa ett DFU-läge.

Återställning av återställningsläge är när du sätter din iPhone X i återställningsläge och när din iPhone X är i ett återställningsläge, återställer iOS genom iTunes-kommandon. En återställning av DFU (enhets firmware-uppdatering) betraktas som den djupaste typen av systemåterställning du kan göra på din iPhone. När din iPhone sätts i ett DFU-läge kan den kommunicera med iTunes på datorn utan att aktivera bootloader eller iOS.

De flesta programvarorelaterade problem som transporteras in i olika iPhone-varianter löses framgångsrikt genom antingen återställningsprocedurer. Icke desto mindre skulle båda metoderna leda till dataförlust.

Återigen kan du hänvisa till en steg-för-steg-guide om hur du återställer din iPhone X i återställningsläge eller hur du utför en återställning av DFU-läge på iPhone X som beskrivs i avsnittet Tutorials på denna webbplats.

Sök mer hjälp

Tveka inte att eskalera problemet till Apple Support om problemet kvarstår efter att ha utfört alla ovanstående procedurer tillsammans med andra tillämpliga lösningar. Om du gör det kommer de att vara medvetna om problemet och få det inkluderat i deras nästa prioritering för att åtgärda dem. Alternativt kan du ta en resa till närmaste servicecenter på din plats och låta en Apple-tekniker diagnostisera din enhet för indikationer på allvarligare problem inklusive defekta komponenter. Glöm inte heller att använda garanti om din enhet är berättigad till en.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone X-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 8. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg som du kanske också vill kolla in:

 • Vad gör du när din Apple iPhone X inte kommer att slås på? [Felsökningsguide]
 • Vad gör du när din Apple iPhone X inte laddar eller laddar mycket långsamt? [Felsökningsguide]
 • iPhone X kommer inte att slås på igen efter oavsiktlig nedgång, fastnar i Apple-logotypskärmen, andra problem
 • Varför värms min iPhone X så snabbt och överhettas? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som överhettas efter installation av en ny firmwareuppdatering (enkla steg)