Hur man fixar en iPhone 8 som sitter fast på Apple-logotypen, oändlig startloop [Felsökningshandbok]

Det främsta skälet till att din iPhone sitter fast på Apple-logotypen eller den oändliga startlopen är att något gick fel under sin startrutin. I de flesta fall är programvaran skylden, men det finns också vissa fall där en dålig komponent (hårdvaruskada) orsakar samma problem. Om maskinvaruskador är grundorsaken, skulle service behövas.

Programvarorelaterade fastade problem på iPhone kan bero på felaktiga uppdateringar, misslyckade återställningar och dataöverföring från en dator till iPhone. Misslyckad dataöverföring eller iOS-återställning på grund av säkerhetsprogramvara, defekta USB-kablar och felaktiga USB-portar orsakar att systemet skadas och det är när din enhet fastnar och inte kunde slutföra uppstarten. Samma sak kan hända när du jailbreak din iPhone och jailbreak-processen misslyckades eller inte slutfördes.

Antagande att problemet du hanterar inte är associerat med en busted komponent på din iPhone (maskinvaruskada), kan du prova några lösningar för att hantera programvarufel som kan ha orsakat att din enhet fastnat på bootloop eller Apple-logotyp. Här är dina alternativ.

Innan vi går vidare, om du letar efter en lösning på ett annat problem, kommer de att släppas av vår felsökningssida för iPhone 8 för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här enheten. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på ditt problem. Försök hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver mer hjälp, fyll i vårt frågeformulär för iPhone-frågor så hjälper vi dig med ditt problem.

Första lösningen: Tvinga din iPhone 8 att starta om.

En kraftåterstart hjälper vanligtvis om problemet inte är så komplicerat och systemet ännu inte är helt skadat. Det är en simulerad procedur för borttagning av batteri som liknar en mjuk återställning bara att den görs med hårdvaruknapparna. Detta påverkar inte någon av dina iPhone-data, så det finns ingen anledning att oroa dig för dataförlust under processen. Det finns ett nytt sätt att tvinga att starta om din iPhone 8. Och så gör du det nu:

 1. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 2. Tryck sedan på och släpp snabbt knappen Volym ned.
 3. Slutligen trycker du på och håller ned Side / strömknappen i några sekunder eller tills Apple-logotypen visas.

Om din iPhone kan starta upp framgångsrikt, betyder det att problemet är rätt och du är bra. Annars måste du prova andra tillämpliga lösningar.

Den andra lösningen: Använd iTunes för att uppdatera programvara eller återställa iOS på en dator.

Att använda återställningsläge för att återställa din iPhone är nästa möjliga lösning att tänka på om en tvångsstart inte lyckades lösa problemet. Det kan vara ett allvarligare programvarufel som behöver mer avancerad lösning. För att komma igång måste du säkra en dator (Windows PC eller Mac) med den senaste versionen av iTunes-programvaran installerad. Fortsätt sedan med dessa steg när du är klar:

 1. Anslut din iPhone till en dator med den Apple-levererade USB-kontakten eller Lightning-kabeln.
 2. Öppna iTunes på din dator.
 3. När din enhet är ansluten, tvinga den att starta om och gå till återställningsläge med följande steg:
 4. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 5. Tryck och släpp snabbt knappen Volym ned.
 6. Tryck sedan ned och håll ned Sid / strömknappen tills skärmen för återställningsläge visas. Släpp inte strömbrytaren när du ser Apple-logotypen eftersom du måste gå in i återställningsläget.
 7. Välj Uppdatera om du uppmanas att uppdatera eller återställa . Om du gör det kan iTunes installera om iOS utan att torka av dina iPhone-data.

Vänta tills iTunes laddar ner programvaran för din enhet. Om nedladdningen tar mer än 15 minuter kommer din iPhone att lämna återställningsläget. När detta händer måste du gå tillbaka till stegen för att gå tillbaka till återställningsläge igen och återställa din iPhone.

Tredje lösningen: Återställ din iPhone i DFU-läge.

Om din iPhone inte fixas av en återställning / återställningsläge för återställningsläge, skulle ditt senaste bästa hopp vara en återställning av DFU-läge. Det är den djupaste typen av systemåterställning du kan göra på din iPhone. Apple-tekniker använde ofta denna metod för att fixa komplexa programvaruproblem som fick iPhone att agera konstigt eller sluta fungera korrekt.

DFU- eller enhetens firmwareuppgraderingsläge skiljer sig från det vanliga återställningsläget. Det gör att din enhet kan interagera med iTunes utan att ladda operativsystemet. För att komma igång måste du säkra en dator med den senaste iTunes-programvaran installerad. Följ sedan stegen för att utföra en återställning av DFU-läge på din iPhone 8:

 1. Stäng alla appar eller program på din dator och öppna sedan iTunes.
 2. När din iPhone är avstängd, anslut den till datorn med den ursprungliga USB-kontakten eller Lightning-kabeln.
 3. Tryck och håll in sido- / strömknappen på din iPhone i cirka 3 sekunder.
 4. Håll ned sidan / strömknappen och håll ner Volymknappen nedtryckt. Håll in båda knapparna i ytterligare 10 sekunder.
 5. Om Apple-logotypen visas betyder det att du har hållit knapparna för länge och att du måste börja överallt.
 6. Släpp sid- / strömknappen men håll ner volymknappen i ytterligare 5 sekunder.

Om skärmen förblir svart betyder det att du har gått in i DFU-läge. Om du ser en varning på din dator som säger att iTunes har upptäckt din iPhone i återställningsläge kan du vid denna tidpunkt fortsätta och återställa din iPhone via iTunes. Men om du ser Plug in iTUnes-skärmen, gå tillbaka till steg 3 tills du kommer åt DFU-läge på din iPhone.

Viktig anmärkning: En återställning av DFU-läge rekommenderas inte för iPhones med hårdvaruskada. Det finns en chans att ditt iPhone-system blir murat och blir helt värdelöst om återställning av DFU-läge inte är slutfört eller misslyckats på grund av maskinvaruskada.

Alternativa iOS-återställnings- / reparationsverktyg

Du kan också använda en iOS-återställnings- / reparationsprogramvara och försöka återställa dina data och reparera ditt iPhone-system. Det finns faktiskt ett brett utbud av iOS-återställnings- och reparationsverktyg som laddas ner gratis online. Välj bara den mycket trovärdiga och rekommenderade programvaran som är kompatibel med din dator och uppfyller minimikraven för systemkrav med din iPhone 8 eller iOS 11. Ladda ner och installera önskad programvara på din dator genom att följa instruktionerna på skärmen för att installera iOS-återställning och systemåterställning på din iPhone.

Reparationsalternativ

Om ingen av de tidigare metoderna kan hjälpa till och din iPhone 8 förblev fastnat på Apple-logotypen eller den oändliga bootloopen, bör du redan överväga att välja service. Din enhet kan ha skaffat någon form av fysisk eller vätskeskada så att den inte fungerar längre. Glöm inte att använda garantin om din enhet fortfarande är berättigad till en. Kontakta din operatör eller Apple Support för mer information om service och ersättningsgaranti.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone 8-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 8. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg som du kanske också vill kolla in:

 • Vad gör du när din Apple iPhone 8 inte känner igen en Windows-dator eller iTunes? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar iPhone 8 Facebook-app som fortsätter att släppa, frysa eller krascha efter uppdatering av iOS (enkla steg)
 • Hur man fixar knasande ljud under samtal, misslyckade fel, andra samtalsproblem på Apple iPhone 8 och iPhone 8 Plus [Felsökningsguide]
 • Hur fixar jag statiskt eller knasande ljud från iPhone 8-öronstycket under FaceTime och telefonsamtal? (enkla steg)
 • Hur man fixar iPhone 8 bakkamera som inte kommer att fokusera, autofokus fungerar inte [Felsökningsguide]
 • Vad ska man göra om iPhone 8 pekskärm (digitizer) inte fungerar [felsökningsguide]