Hur man fixar dålig ljudkvalitet under samtal på iPhone XS

Vi upplever ibland dålig ljudkvalitet under samtal. I den här artikeln visar vi dig vad du kan göra om du stöter på en situation som denna på din iPhone XS.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: iPhone XS dålig ljudkvalitet under samtal

Jag såg din artikel om detta, men har en fråga. Jag har precis fått en XS och märker ljudkvaliteten när jag ringer när telefonen är i din EAR, min 6s lät bättre. Det här är som diskanten är avvisad ... Inte förvrängd men det är en helt annan ton än alla mina andra iphones, den senaste var en 6s ... Är det kanske normalt ??? Jag vet att dessa nya telefoner har 3d-ljud, etc, och att samma högtalare fördubblats för att göra andra saker., Låter den öronhögtalaren bara annorlunda> ??

Lösning: Baserat på vår egen erfarenhet av äldre iPhones och den nya iPhone XS, förbättras den allmänna ljudkvaliteten genom högtalaren på den senare. Vi har inte den exakta idén vilken ljudskillnad du försöker berätta för oss här, men om du tror att högtalarljudet på din egen iPhone XS är sämre än för en iPhone 6S är det en verklig möjlighet.

Medan Apple försöker säkerställa strikt kvalitetskontroll av sina produkter, kan några få hamna i fabriken felaktiga eller under standarder. Detta är anledningen till att vissa enheter kan bytas ut eller till och med återkallas. Om möjligt, försök att få andra, tredje eller fler åsikter från vänner som du använde både äldre iPhones och den nya iPhone XS. Det är möjligt att du helt enkelt har vant dig vid din iPhone 6S högtalarljud och den lilla skillnaden i ljudkvalitet på din iPhone XS kan förvirra dig just nu. Du kan också försöka besöka din lokala Apple-butik och kontakta någon där angående det här problemet.

Så vitt vi vet är ditt iPhone XS-ljudsystem mycket bättre än hos äldre iPhone-modeller och det finns många olika sätt att konfigurera det. Det är möjligt att du helt enkelt har ändrat vissa ljudinställningar vilket resulterar i dålig ljudkvalitet. Nedan följer några av felsökningsstegen som du kan försöka förbättra ljudkvaliteten på din iPhone XS:

Öka volymen

Under samtal är det viktigt att du ökar volymen, särskilt när du är ute. Ibland kan nätverksinställningar också påverka den inkommande samtalsvolymen som skapar intryck av att det finns ett problem med telefonens högtalare. Tryck helt enkelt på Volymknapparna på sidan för att enkelt öka ljudet från högtalaren under samtal.

Se till att högtalaren inte är blockerad

Du kan uppleva dålig ljudkvalitet under samtal om högtalaren eller mottagaren är smutsig eller blockerad. Se till att det inte finns smuts, skräp, skärmskydd, plasthölje eller film som blockerar högtalaren.

Om du tror att det finns smuts eller blockering i högtalarområdet, försök att rengöra den med en liten borste eller ren, mjuk trasa. Undvik att använda borstar som är smutsiga eftersom det kan ge smuts till systemet.

Slå på högtalarfunktionen under samtal

Om du har problem med att höra under samtal kan du slå på högtalartelefonen genom att helt enkelt trycka på högtalarikonen. Detta bör betydligt hjälpa till att förbättra volymen. Om du inte kan höra den som ringer eller om ingenting ändras betyder det att din enhet är okej men nätverkets mottagning kan vara prickig. Försök att förbättra nätverksmottagningen genom att svara eller ringa samtal på en annan plats.

Tvinga om omstart

Ibland fixas nätverksproblem eller ringa elände genom att göra ett enkelt trick: starta om. Försök se vad som händer när du startar om din iPhone XS. Här är hur:

  1. Tryck och håll ned sidoknappen och antingen volymknapparna tills skärmen för att stänga av skärmen visas.
  2. Dra skjutreglaget för att stänga av din iPhone X helt.
  3. När din iPhone har stängts av trycker du på sidoknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Installera systemuppdatering

Glöm inte att uppdatera din enhet när det finns tillgängligt. Vissa nätverksfel fixas bara genom att ändra programmering.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. TheDroidGuy har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.