Hur man fixar Chrome har stannat på Galaxy Note10 + | Chrome kraschar hela tiden

Google Chrome är vanligtvis en av de förinstallerade webbläsarna på Samsung-enheter. I de flesta fall är denna app generellt stabil och erbjuder minimala problem i Galaxy Note10 + -enheter, men en av de vanligaste problemen som många användare stöter på är att Chrome har stoppat felet. I det här inlägget visar vi dig stegen att vidta för att ta itu med det här problemet. Följ våra lösningar nedan i den ordning som presenteras.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man fixar Chrome har stannat på Galaxy Note10 + | Chrome kraschar hela tiden

Den här felsökningsartikeln visar hur du hanterar Chrome har stoppat felet på Galaxy Note10 +. Om du är en av de oturliga få som upplever Chrome kraschar problem, lära dig vad du ska göra nedan.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 1: Få felet

Om du hittar att din Galaxy Note10 + Chrome fortsätter att krascha är det första du vill göra att se om det visar ett felmeddelande. Fel är vanligtvis nyckeln till att fixa problem så se till att ta med felkod eller meddelande. Det kan vara en viktig indikator på det specifika problemet du har. Om du har en viss felkod, gör en snabb Google-sökning om den och se om det finns en tillgänglig online-lösning.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 2: Tvinga att avsluta appen

Ibland försvinner "Tyvärr Chrome har stoppat" -felet på egen hand efter att appen har startats om. Om du inte har provat detta ännu, se till att tvinga att avsluta Google Chrome. Det finns två sätt att göra detta.

Metod 1: Stäng en app med nyckelappar

 1. På skärmen trycker du på funktionsknappen Senaste appar (den med tre vertikala linjer till vänster om Hem-knappen).
 2. När skärmen Nya appar visas, svep åt vänster eller höger för att leta efter appen. Det borde vara här om du lyckades köra den tidigare.
 3. Dra sedan upp på appen för att stänga den. Detta bör tvinga stänga det. Om den inte är där, klicka helt enkelt på appen Stäng alla för att också starta om alla appar.

Metod 2: Stäng en app med appinformation-menyn

Ett annat sätt att tvinga stänga en app är genom att gå inom appens inställningar. Det är ett längre sätt jämfört med den första metoden ovan, men det är lika effektivt. Du vill använda den här metoden om du planerar att göra annan felsökning för den nämnda appen som att rensa cache eller data. Så här görs:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på ikonen Fler inställningar (tre-punktsikonen, uppe till höger).
 4. Klicka på Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på appen.
 6. Tryck på Force Stop.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fix # 3: Starta om enheten

Om du fortsätter att uppleva att Chrome har stoppat felet på din Galaxy Note10 + måste du också starta om enheten själv. Försök starta om det normalt igen genom att trycka på strömbrytaren för att öppna startmenyn. Välj sedan alternativet Starta om och se om det fungerar.

Ett annat sätt att starta om enheten är genom att trycka på och hålla ned Volym-knappen och Bixby / Power-tangenten samtidigt i 10 sekunder eller tills enhetens skärm slås på. Detta simulerar effekten av att koppla bort batteriet från enheten. Om detta fungerar kan det låsa upp enheten.

Om det inte hjälper att göra den vanliga omstarten, kan du prova detta:

 1. Tryck och håll ned Volym ned-knappen först och släpp den inte.
 2. Håll den intryckt och håll ner strömbrytaren.
 3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer.

Den andra omstartproceduren försöker simulera effekterna av att ta bort batteriet. På äldre enheter är det ofta ett effektivt sätt att fixa enheter som inte svarar på att koppla ur batteriet. Om ingenting ändras, fortsätt sedan till nästa förslag.

Det kan vara bra att starta om din enhet regelbundet minst en gång i veckan. Om du tenderar att glömma saker föreslår vi att du konfigurerar din telefon för att starta om på egen hand. Du kan schemalägga den för att göra den här uppgiften genom att göra dessa steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Enhetsvård.
 3. Klicka på 3-punkten längst upp.
 4. Välj Auto omstart.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 4: Installera uppdateringar

Vissa buggar kan endast fixas med en uppdatering. Se till att din Google Chrome-app har den senaste versionen. Du kan göra det genom att leta efter den senaste uppdateringen i Play Store. Se också till att alla dina appar uppdateras för att minimera risken för problem från andra appar.

Din Galaxy Note10 + är utformad för att informera dig om tillgänglig programuppdatering, men om du vill kontrollera om det finns uppdateringar manuellt när som helst, gå till Inställningar> Programuppdatering .

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 5: Rensa appcache och data

När du arbetar med en viss app-fråga är en av de första sakerna du måste göra att rensa appens cache. Så här gör du:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa cache-knapp.
 10. Kolla efter problemet.

Om rensning av appens cache inte kommer att göra någon skillnad, försök att också återställa inställningarna till standardvärden. Så här rensar du en apps data och återgår till standardvärden:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa dataknappen.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fix # 6: Återställ nätverksinställningar

Att återställa en enhets nuvarande nätverkskonfiguration kan ibland fixa nätverksproblem. Om du inte har försökt att utföra detta felsökningssteg än så här:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Knacka på General management.
 3. Tryck på Återställ.
 4. Klicka på Återställ nätverksinställningar.
 5. Tryck på Återställ inställningar för att bekräfta.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 7: Observera i Safe Mode

Om Chrome har stoppat felet på din Galaxy Note10 + startat efter installationen av en app, kan du ha ett problem från tredje part till hands. Ta bort den nyinstallerade appen och se om det kommer att lösa problemet. Om problemet inte är rätt när du har tagit bort appen, starta om enheten till säkert läge och se vad som händer. I säkert läge blockeras alla tredjepartsappar. Så här gör du för att starta om till säkert läge:

 1. Tryck och håll in strömbrytaren tills Power off-fönstret visas och släpp sedan.
 2. Tryck och håll ner strömmen tills Prompt-läget visas och släpp sedan.
 3. För att bekräfta, tryck på Säker-läge.
 4. Processen kan ta upp till 30 sekunder att slutföra.
 5. Vid omstart visas ”Safe mode” längst ner till vänster på startskärmen.
 6. Kolla efter problemet.

Glöm inte: säkert läge blockerar appar från tredje part, men det kommer inte att säga dig vilken av dem som är den verkliga orsaken. Om du tror att det finns en falsk tredjepartsapp i systemet måste du identifiera den. Här är vad du behöver göra exakt:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din Galaxy Note10 + fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

OBS ! Om du bara har problem när du använder en meddelandenapp från tredje part hoppar du över säkerhetsläget. Detta gäller endast om du har problem med en app som ursprungligen levereras med programvaran.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 8: Återställ appinställningar

Vissa appar, inklusive Google Chrome for Android, kräver standardapps för att kunna fungera. Ibland kan dessa standardappar stängas av av andra appar eller efter vissa systemändringar som efter en uppdatering. För att säkerställa att alla standardappar är aktiverade igen kan du göra följande:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Klicka på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 4. Välj Återställ appinställningar.
 5. Starta om Galaxy Note10 + och kolla om problemet.

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 9: Uppdatera systemuppdatering

En annan möjlig orsak till ditt Chrome-problem kan vara en dålig systemcache. Om problemet sammanföll efter att du installerade en systemuppdatering eller app, bör du överväga att torka av cache-partitionen. Följ stegen nedan för hur du torkar cache-partitionen.

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby / Power-knappen.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du båda tangenterna ('Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 5. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka cache-partition'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka av cache-partition'.
 7. Använd Volym ned för att markera Ja.
 8. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta åtgärden för att rensa cachen.
 9. Vänta en sekund när systemet torkar cachen.
 10. Tryck på strömbrytaren igen för att starta om enheten. Detta kommer att återställa enheten till det normala gränssnittet.
 11. Det är allt!

Galaxy Note10 + Chrome har slutat fixa nr 10: Återställa programvara till standardinställningar (fabriksinställning)

Om ingen av lösningarna ovan har hjälpt hittills, överväg att radera telefonen. Detta återställer programvaran till dess standardvärden. För att undvika att förlora personliga data som foton, videor, dokument och textmeddelanden måste du säkerhetskopiera dem i förväg.

Nedan är de två sätten att fabriksinställa din Note10 +:

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Note10 + via menyn Inställningar

Detta är det enklaste sättet att torka av din Galaxy Note10 +. allt du behöver göra är att gå under Inställningsmenyn och följa stegen nedan. Vi rekommenderar den här metoden om du inte har några problem med att gå under Inställningar.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Note10 + med hårdvaruknappar

Om ditt fall är att telefonen inte startar upp eller den startas men menyn Inställningar är otillgänglig kan den här metoden vara till hjälp. Först måste du starta om enheten till återställningsläge. När du väl har åtkomst till Återställning är det dags att du startar korrekt masteråterställningsprocedur. Det kan ta några försök för dig innan du kan komma åt Återställning så var tålamod och försök helt enkelt igen.

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby / Power-knappen.
 5. När den gröna Android-logotypen visas släpper du båda tangenterna ('Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 6. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka data / fabriksåterställning'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta åtgärden för att rensa dina telefondata.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.