Hur man fixar Apple iPhone 7 Plus som håller på att förlora signal (enkla steg)

Intermittent nätverksanslutning eller signalfall kan bero på ett problem på din enhet om inte nätoperatören. När detta händer får du se No Service-felet och du kan inte skicka eller ta emot textmeddelanden, ringa eller ta emot telefonsamtal eller ansluta till Internet om inte via Wi-Fi. Det är verkligen en fråga som måste lösas så snart som möjligt med tanke på att det påverkar din iPhone: s integrerade funktioner. Det här inlägget belyser några användbara lösningar och potentiella lösningar på olika nätverksfel på iPhone 7 Plus, inklusive signalfall eller No Service-fel. Vänligen hänvisa till detta innehåll om du vill felsöka en relevant fråga på samma enhet.

Det finns många faktorer som kan göra att din iPhone 7 Plus tappar signal eller får ingen servicefel. Det kan vara ett problem med ditt nätverk, konto, iPhone-programvara eller hårdvara. Att arbeta med de vanligaste utlösarna hjälper dig att snabbt lösa den underliggande orsaken. Nedan är dina alternativ att överväga.

Men innan något annat, om du har andra problem med din iPhone 7 Plus, se till att du kommer in på vår felsökningssida för vi har redan tagit upp några av de mest rapporterade problemen med den nya iPhone. Om du behöver ytterligare hjälp eller om du inte hittar det du letar efter på den sidan, fyll i vårt frågeformulär för iPhone-frågor och tryck på skicka. Oroa dig inte, det är en gratis konsultationstjänst så du behöver inte oroa dig för någonting. Ge oss mer information om problemet så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig fixa det.

Hur du felsöker iPhone 7 Plus som fortsätter att förlora signalen

Innan du börjar felsökning, kontrollera och se till att ditt kontostatus är bra och att alla dina tjänster är aktiva. Transportörer ålägger vanligtvis tillfällig frånkoppling eller mjuk frånkoppling till konton med oroliga frågor på räkningar och andra kontorelaterade frågor. När ditt konto är i ett mjukt kopplingsläge är dina utgående tjänster inte tillgängliga eftersom de tillfälligt är inaktiverade. För att återuppta dina tjänster måste du kontakta din operatör eller nätverkstjänstleverantör och diskutera saken med dem. När allt är avgjort på ditt konto återställs tjänsterna.

Starta om / tvinga omstart

Nätverksfel som No Service kan uppstå bland andra mindre slumpmässiga fel på din iPhone som enkelt kan åtgärdas genom en omstart eller mjuk återställning. I det fall telefonen inte svarar eftersom felet inträffar är en alternativ alternativ lösning en tvingad omstart.

För att tvinga din iPhone 7 Plus att starta om, tryck och håll ned strömbrytaren och Volym ned- knappen samtidigt i cirka 10 till 20 sekunder och släpp sedan båda knapparna när Apple-logotypen visas på skärmen.

Båda dessa omstartmetoder kommer inte att påverka kritisk data och personlig information lagrad på din telefon och det finns därför ingen anledning att oroa sig för dataförlust.

Konfigurera mobildata

Att stänga av och stänga av mobildata kan också åtgärda mindre fel som påverkar nätverksfunktionerna på din iPhone. Om några mobildatainställningar på din iPhone inte är korrekt inställda kommer du troligtvis att få ett servicefel eller instabil nätverkssignal. Dessa inställningar kan ändras av misstag och ibland kan de lösas genom att helt enkelt stänga av en inställning och sedan på igen.

Som sagt, försök att stänga av Cellular Data och sedan på igen genom att gå till Inställningar-> Cellular-> Cellular Data- menyn. Växla bara till mobiltelefonen för att stänga av eller slå på funktionen.

Du kan också prova att konfigurera val av operatör på din iPhone manuellt.

För att göra det, gå bara till Inställningar-> Bärare-> stäng sedan av alternativet för automatisk val av bärare.

Det här alternativet kanske inte gäller vissa bärare och därmed inte tillgängliga på vissa enheter.

Återställ nätverksinställningar

Om detta fel utlöses av felaktiga nätverksinställningar på din iPhone, bör det åtgärdas genom att återställa nätverksinställningarna till standardvärden. Det är också värt att notera att alla dina nuvarande inställningar för Wi-Fi inklusive nätverkslösenord kommer att raderas i processen. Som sagt, se till att notera denna information innan du fortsätter med återställningen eftersom du måste ange dem igen efteråt. När du är klar följer du dessa steg:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj alternativet för att återställa nätverksinställningar.
 5. Om du uppmanas att ange rätt lösenord för att fortsätta.
 6. Bekräfta att återställa nätverket.

Din iPhone startar automatiskt om när nätverksåterställningen är klar.

Uppdatera iOS

Nätverksfel kan också tillskrivas programvarufel från en app eller iOS själv. Mindre buggar blir vanligtvis av med genom att utföra en mjuk återställning eller tvingad omstart men andra är bara tillräckligt tuffa för att motstå dessa metoder. Att installera en ny iOS-uppdatering kan vara en potentiell lösning. Bortsett från nya funktioner innehåller programvaruuppdateringar också bugfixar för att hantera befintliga problem på iOS-enheter. Om du inte redan har gjort det, bör du överväga att uppdatera till den senaste iOS-versionen och se om det tar hand om problemet.

Om du har tillgång till Wi-Fi kan du kontrollera (OTA) programvaruuppdatering genom att gå till Inställningar-> Allmänt-> Programuppdatering .

En uppdateringsmeddelande dyker upp om en uppdatering är tillgänglig för din iPhone. Innan du fortsätter med nedladdningen och installationen av uppdateringen ska du säkerhetskopiera dina iPhone-data för säkerhet först.

Om du inte har tillgång till Wi-Fi kan du använda iTunes på en dator för att kontrollera alla tillgängliga programuppdateringar för din iPhone 7 Plus.

Ta bort och installera om SIM-kortet

Inga tjänster och andra nätverkssignalfrågor kan på samma sätt tillskrivas ett lossnat dåligt SIM-kort på iPhone. För att säkerställa att detta inte är grundorsaken, försök ta bort och installera om ditt SIM-kort. Här är det gjort:

 1. Stäng av din iPhone helt.
 2. Gör SIM-kortets utmatningsverktyg redo. Om du inte har det, ta bara ett litet gem, gör det rakt och använd det istället.
 3. Leta upp SIM-facket på höger sida av din iPhone.
 4. Sätt i SIM-utmatningsverktyget eller gemet i det lilla hålet.
 5. Lägg sedan det försiktigt tills magasinet springer ut.
 6. Ta bort SIM-kortet från magasinet.
 7. Kontrollera om det finns tecken på skador. Om det inte finns något, installera sedan SIM-kortet igen.
 8. Sätt i SIM-kortet i facket och se till att det hackade hörnet står i linje och guldkontakterna vetter nedåt.
 9. Tryck försiktigt för att sätta tillbaka SIM-facket i iPhone.
 10. Tryck in på magasinet för att låsa det på plats.

När allt är på plats igen, slå på din iPhone och se om det löser problemet. Om inte, måste du överväga en fullständig systemåterställning eller återställning som din nästa upplösning. Eller annars, ta din iPhone till ett auktoriserat servicecenter och få den diagnostiserad av en tekniker för eventuell maskinvaruskada.

Återställ din iPhone

Datakorruption kan leda till stora problem inklusive nätverksfel som detta. Om du började ha instabil nätverkssignal efter att ha installerat en uppdatering, ny app eller innehåll på din iPhone, är det troligtvis den skyldige. Någon av din nyligen installerade programvara kan ha innehålla några buggar eller skadlig programvara som infiltrerar och förstör iOS-nätverkssystem. En effektiv lösning på större programvarufel är en systemåterställning. Du kan välja att återställa iOS via iTunes i återställningsläge eller DFU-läge. Om det behövs kan du hänvisa till de genomgång som vi har tillhandahållit i avsnittet iPhone 7 Plus Tutorials om hur du utför en återställningsläge eller återställning av DFU-läge med iTunes. Besök gärna vår felsökningssida om du behöver mer hjälp i processen.

Upptrapp problemet

Kontakta din nätverksleverantör eller operatör om problemet kvarstår. Det är möjligt att ditt SIM-kort eller andra relevanta komponenter har förvärvat viss skada och därmed orsakat din iPhone till frekventa signalfall. För skadat SIM-kort kan du utnyttja utbyte av SIM-kort. Observera att din iPhone 7 Plus använder ett nano-SIM-kort, så se till att du får ett nytt SIM-kort med samma storlek för att passa in i din enhet.

Engagera med oss

Om du har andra problem med din Apple iPhone 7 Plus är vi alltid villiga att hjälpa till. Kontakta oss via vårt iPhone-frågeformulär och ge oss all nödvändig information om ditt problem så att vi kan hitta en lösning på ditt problem.