Hur man fixar appar som inte kommer att uppdateras på en iPhone X, appuppdatering misslyckades [Felsökningshandbok]

Att hålla enhetsprogramvaran uppdaterad rekommenderas för att hålla den så felfri som möjligt och fungera som bäst. Samma sak gäller för mobilappar. Apputvecklare driver vanligtvis uppdateringar för att lägga till mer funktionalitet i sina appar och på samma sätt hålla sina appar fria från buggar och problem. I iOS-enheter kan appar enkelt uppdateras via App Store.

När en ny uppdatering är tillgänglig för en app ser du ett meddelande i form av en ikon med det nummer som motsvarar antalet väntande appuppdateringar. För att manuellt installera väntande appuppdateringar, allt du behöver göra är att öppna App Store-appen och sedan klicka på Uppdatera-kommandot bredvid appens namn. För att installera väntande appuppdateringar på en gång trycker du på knappen Uppdatera alla. Och sedan väntar du bara tills alla appuppdateringar är helt installerade.

Det finns emellertid några faktorer som på något sätt gör den enkla processen lite mer komplicerad eller värst, kan göra att uppdateringen misslyckas. Och det här är det här inlägget kommer att ta itu med. Om du snubblat in i det här inlägget när du letar efter input för hur du ska hantera dina iPhone X-appar som inte kommer att uppdateras, kan du hänvisa till de efterföljande lösningarna som jag har beskrivit nedan. Läs vidare och få hjälp.

För ägare som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss genom att fylla i vårt iPhone-frågeformulär.

Hur du felsöker iPhone X som inte kommer att uppdatera appar

Innan du felsöker app- och programvarufel på din iPhone X ska du kontrollera och se till att din iPhone kan ansluta till Internet via Wi-Fi och att anslutningen är stabil. Du kanske måste ta itu med problem med nätverksanslutningar för att få App Store till att fungera igen.

Första lösningen: Rensa App Store-appen och starta sedan om din iPhone (mjuk återställning).

Liksom andra appar kan App Store också drabbas av driftstopp och problem. När detta händer kan appen bli instabil eller fungerar inte som förväntat. För att se till att det inte är detta som hindrar dig från att uppdatera appar, rensa App Store och starta sedan om din iPhone X. Så här:

 1. Tryck snabbt på Hem-knappen . Om du gör det kommer en ny skärm att visas som innehåller en lista med nyligen använda appar som inte är stängda.
 2. Dra uppåt på förhandsgranskningsskärmen för App Store för att tvinga stänga eller rensa applikationen.
 3. Gör samma sak för att rensa resten av bakgrundsappar.

När du har rensat App Store och bakgrundsappar ska du återställa eller starta om din iPhone X med följande steg:

 1. Tryck och håll ned sid / strömknappen och endera volymknappen i några sekunder.
 2. Släpp knapparna när du ser kommandot Slide to Power off .
 3. Dra sedan skjutreglaget Ström av till höger. Ge din iPhone flera sekunder att stänga av.
 4. Efter cirka 30 sekunder trycker du och håller ned Side / strömknappen igen tills Apple-logotypen visas och släpp sedan.

En mjuk återställning kan hjälpa till att rensa programvarufel som kan ha orsakat iOS eller App Store. Det dumpar också cache inklusive skadade filer från det interna minnet. Detta hjälper därför enheten att prestera bättre och snabbare i nästa start. Du kommer inte att förlora några viktiga data i processen.

Den andra lösningen: Stäng av Wi-Fi och slå på igen.

Nätverksproblem är också bland de möjliga syndarna. Din iPhone stöter kanske på nätverksanslutningsfel och så att den inte kan upprätta korrekt anslutning till Apple-servern. Som ett resultat är App Store-tjänster inte heller stabila eller fungerar inte helt. För att rensa mindre programvarufel som kan ha orsakat din Wi-Fi-anslutning att bli felaktig, försök att stänga av Wi-Fi och slå på den igen. Detta uppdaterar telefonens Wi-Fi-anslutning och eliminerar mindre brister. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar .
 2. Klicka på Wi-Fi.
 3. Växla omkopplaren bredvid Wi-Fi för att stänga av funktionen. Tryck sedan på några sekunder för att slå på Wi-Fi igen.

Alternativt kan du slå på och stänga av flygläget igen. Du kan komma åt och aktivera flygplansläge via Inställningar-> Flygplan- menyn eller från kontrollcentret.

När du slår på flygplansläget inaktiveras automatiskt Wi-Fi-anslutningsfunktioner på din iPhone. Detta trick har gjort underverk för många människor som har hanterat mindre Wi-Fi-internetuppkoppling, vilket inte hjälper dig att prova och se vad som händer.

Tredje lösningen: Återställ nätverksinställningar.

För att rensa fler intrikata nätverksfel som orsakas av ogiltiga inställningar kan utföra en återställning av nätverksinställningar vara en nyckellösning. Detta återställer standardinställningarna eller de ursprungliga nätverksinställningarna på telefonen. Eventuella fel eller felaktiga nätverkskonfigurationer som orsakade sådana problem raderas därför. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj Återställ nätverksinställningar från de angivna alternativen.
 5. Om du uppmanas, ange enhetens lösenord för att fortsätta.
 6. Tryck sedan för att bekräfta återställning av inställningar.

Din iPhone startar om av sig själv när nätverksinställningarna är klar. När det har startats om igen kan du ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk igen för att använda Internetfunktioner och försöka uppdatera appar igen via App Store.

Fjärde lösningen: Återställ alla inställningar.

Om en återställning av nätverksinställningar inte hjälper, kan återställning av iPhone: s systeminställningar betraktas som nästa alternativ. Denna process återställer och återställer endast telefoninställningarna. Andra data som kontakter, ljudfiler, videor och personlig information raderas inte. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj Återställ alla inställningar från de angivna alternativen.
 5. Om du uppmanas, ange enhetens lösenord för att fortsätta.
 6. Tryck sedan för att bekräfta återställning av inställningar.

Vänta tills standardinställningarna återställs och följ sedan instruktionerna på skärmen för att ställa in telefonen och förbereda den för användning.

Femte lösningen: Fabriksinställning / återställning av master.

Om problemet kvarstår efter att ha uttömt alla tidigare metoder för att lösa mindre programvaruproblem som kan ha förhindrat App Store från att uppdatera appar, kan du fortsätta att felsöka stora programvaruproblem och använda en fabriksåterställning eller återställning av master. Detta raderar allt från din enhet inklusive buggar och skadlig programvara, skadade systemdata och ogiltiga inställningar från din enhet. Således rekommenderas att skapa säkerhetskopior av viktig information i förväg. Om du vill ta det, kan du fortsätta med en fabriksåterställning via inställningsmenyn. Här är hur:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj Radera allt innehåll och inställningar från de angivna alternativen.
 5. Om du uppmanas, ange enhetens lösenord för att fortsätta.
 6. Tryck sedan för att bekräfta återställning av inställningar.

Efter fabriksinställningen måste du ställa in din enhet inklusive Apple ID-konto för att du ska kunna använda den igen. Detta rensar också fel som hänförs till ogiltigt Apple ID-konto eller felaktiga inloggningsuppgifter.

Andra alternativ

Det är också nödvändigt att rapportera problemet till Apple Support så att de kan utvärdera problemet ytterligare och kontrollera App Store-tjänsterna i slutändan. Om du ser några felkoder eller varningsmeddelanden när du försöker uppdatera appar på din iPhone X, vidarebefordra den informationen till Apple Support-teamet så att de kan använda den som antydan om vad som gick fel och vad som måste göras som upplösning.

Alternativt kan du kontakta utvecklaren eller applikationen. Detta kan betraktas som ett alternativ, problemet uppstår bara i en viss app. Om du kan uppdatera appar på din iPhone X förutom en, kan det vara ett isolerat problem för den felaktiga applikationen.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner på Apple iPhone 7-smarttelefonen kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 7. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Hur man fixar långsam webbsökning på Apple iPhone X efter uppdatering av iOS 11.4 [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar iPhone X som fortsätter att visa wifi “inte ansluten” -fel
 • Hur man fixar en iPhone X som fortsätter att förlora signal (enkla steg)
 • Hur fixar jag en iPhone X som inte har åtkomst till Internet även om den är ansluten till Wi-Fi-nätverk? [Felsökningsguide]
 • Hur man löser ett iPhone X-ljudproblem på surrande högtalare, ohörlig ljudutgång [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som plötsligt tappat ljud eller inga ljudutgångar (enkla steg)